SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.484
- Πόντοι
- 6.246
Ουαου!Έσκασε διαμαντάκι κρυφό σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από εσάς για εσάς
Ουαου!Έσκασε διαμαντάκι κρυφό σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από εσάς για εσάς
Άμα σου κάτσει μην το γαμησεις . Εγώ πάντως το πλήρωνα για το ξεπατώσω μέχρι να βγουν τα σκατοζουμα από το άντερο τηςτι μαιμουδογυφτακι ειν τουτο
Συμφωνώ απόλυταEίναι κατι τετειες περιπτωσάρες που δεν σκέφτεσαι τα βραχιολάκια που μπορει να σου περάσουν...αλλα μονο τις καπότες που θα σπάνε με κροτο σε κάθε κάρφωμα στην καβλομούνα τους...η αληθεια να λέγεται...μπαιναμε με χίλια οι 8/10...οι αλλοι δύο ψήφιζαν Κασσελάκη!!!!
Δεν υπάρχει αυτό το καυλακι , περιττο ότι αν άρχιζε τα ραντεβού θα χεζοτανε στα ταλαρα .....
Στείλε αδερφέΌποιος θέλει γυμνά να μου στειλει
Κοντοπουτανο για πολυ ξεφτυλισμα στο γαμησι
compilation sto reddit
compilation sto reddit
Moιαζει σαν μέλος ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας...αν ισχύει...λογικό αυτό που λες.Απο μικρη στις κοροιδιες
Ξεκινάνε ως αρνητές σχολικών βιβλίων με γονείς υποψηφίους για μπουζου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.ΥΓ Δηλαδή τι φαση στην Ελλαδαρα μας με το που παει μια 18 αρχίζει τις ξεκωλες αναρτήσεις για να γίνει ινφλουεσερ?
Και μετά λέμε θα χαθεί η Ελλάδα γιατί δεν παράγει τιποτα
Φαντάζομαι πόσον καιρό βλέπεις...και τι ποιοτικά είναι αυτά που βλέπεις....Χριστέ μου ότι καλύτερο έχω δει!
"Κυρία"το καγκουροσουργελο;Πόσο χρονών είναι η κυρία μάγκες?
Ειλικρινά...δεν τολμώ να φανταστώ με τι μοιάζουν όσοι την εκθειάζουν.....Πες τα με το παρτσακλό
^ Παπατζες λεει,ειναι ο κλασσικος που θελει ανταλλαγες πρωταΌποιος θέλει γυμνά να μου στειλει
^ Παπατζες λεει,ειναι ο κλασσικος που θελει ανταλλαγες πρωτα
Εμάς βρήκες;Φιλαράκι πρώτα εγώ θα έστελνα. Σου λέω πάει με ανταλλαγή. Προφανώς δεν έχεις κάτι και κλαιγεσαι χωρίς λόγο.
Εμάς βρήκες;