apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 886
κρυβε λογια ρε τυπεδε χρειαζεται τυπε..... τον τυπο διπλα της με το πανκ μαλι και το δερματινο μπουφαν δεν τον προσεξες? ;)
μην χασουμε τα 2 σπιτια στο βελιγραδι
κρυβε λογια ρε τυπεδε χρειαζεται τυπε..... τον τυπο διπλα της με το πανκ μαλι και το δερματινο μπουφαν δεν τον προσεξες? ;)
Γι'αυτό τις γουστάρω τις ξένεςτυπε η ναταλι ειναι σκληρα εργαζομενο κοριτσι
δεν εχει αφησει νησι για νησι
τι κανει ενα κοριτσι για την καριερα της![]()
δικε μου σου εχω βαλει ενα δωρακι στο θρεντακι σου με τη ντασα ;)Γι'αυτό τις γουστάρω τις ξένες
δουλεύουνε σαν το σκυλί για το μεροκάματο
οχι σαν τις δικές μας που τα περιμένουν όλα απο τον άντρα![]()
Ευχαριστώ το είδα πρωί-πρωί αν και την παρακολουθώ πολύ στενάδικε μου σου εχω βαλει ενα δωρακι στο θρεντακι σου με τη ντασα ;)

θα σου μαθει ο μεμος τυπεΕυχαριστώ το είδα πρωί-πρωί αν και την παρακολουθώ πολύ στενά
*αν ήξερα και ρώσικα θα έστελνα και κανένα μήνυμα στο facebook της αλλά![]()
Ευχαριστώ το είδα πρωί-πρωί αν και την παρακολουθώ πολύ στενά
*αν ήξερα και ρώσικα θα έστελνα και κανένα μήνυμα στο facebook της αλλά![]()
δε χρειαζεται τυπε..... τον τυπο διπλα της με το πανκ μαλι και το δερματινο μπουφαν δεν τον προσεξες? ;)
κραταει χαμηλο προφιλ ο απολυτος τυπος για να μη χασει τα 2 σπιτια στο βελιγραδι ;)ειδα εναν τυπο που ηταν μαζι αλλα δε τον προσεξα ιδιαιτερα , παρατηρουσα τη Ναταλι περισσοτερο![]()
κραταει χαμηλο προφιλ ο απολυτος τυπος για να μη χασει τα 2 σπιτια στο βελιγραδι ;)
Niet!ξερω γω τυπε? τετοιες φωτο απο τα παιδικα χρονια της ντασας εχει εκει? ;)
παρακαλω τυπε, αν και αυτο το μωρο το ειχε προλαβει ο απολυτος... (ηταν η πρωην του, τη χωρισε για το Ναταλακι που εχει και προικα)Niet!
spasiba (αν το έγραψα σωστά)
τυπε κανα σπιτι εχει αυτη?παρακαλω τυπε, αν και αυτο το μωρο το ειχε προλαβει ο απολυτος... (ηταν η πρωην του, τη χωρισε για το Ναταλακι που εχει και προικα)
Ουκρανη ειναι τυπε.... ουτε δευτερο βρακι να βαλει δεν εχειτυπε κανα σπιτι εχει αυτη?![]()
Χαλάλι του τέτοιο μουνί και απο δεύτερο χέρι το παίρνω ;)παρακαλω τυπε, αν και αυτο το μωρο το ειχε προλαβει ο απολυτος... (ηταν η πρωην του, τη χωρισε για το Ναταλακι που εχει και προικα)
ξυλο! ξυλο!Απόλυτε διάλεξε μέρος,ώρα και όπλα
αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να μας χωρέσει και τους δύο![]()

τι να την κανω ρε τυπε τοτεΟυκρανη ειναι τυπε.... ουτε δευτερο βρακι να βαλει δεν εχει![]()