Επειδή στο προφίλ της Ναντιας δεν μου δημοσιεύουν την κρητική μου ειπα να την γράψω στο φόρουμ.
ΤΙΤΛΟΣ:Τα κάνει όλα και συμφέρει.
ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟ:7
ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΣΩΜΑ:5
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ:10
ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΟ ΣΕΞ:8
Συνάντηση με την Νάντια στο ξενοδοχείο στην Κηφισιά (που παρεμπιπτόντως δεν μου άρεσε καθόλου,το έχω γράψει και σε κρητική).Σκάω μύτη στο ξενοδοχείο και κάνω μπανακι περιμένοντας την Νάντια που άργησε 10 λεπτά. Όταν μπήκε στο δωμάτιο η Νάντια ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη. Μιλήσαμε για δύο τρία λεπτά και ξεντύθηκε για να κάνει μπάνιο. Στο ντους μπήκα και εγώ και έγινε ένα πολύ καλό φάσωμα. Βγήκαμε από το μπάνιο,χαζοσκουπηστήκαμε και η Νάντια άρχισε την πιπα που πιστεύω πως είναι το καλύτερο της σημείο. Της είπα να μου φορέσει το σκουφο και να ανέβει από πάνω μου και η Νάντια άρχισε να ανεβοκατεβαίνει στον Κωστάκη με τρελό ρυθμό. Στη συνέχεια την ξαπλώνω μπρουμητα και της βάζω τα πόδια της στους ώμους και αρχίζω το σφυροκοπημα. Η Νάντια άρχισε να βγάζει κραυγές ηδονης και να λέει γα..με πιο δυνατά. Εκεί ένιωσα ότι θα έρθει το τέλος και της είπα να με τελειώσει

.Μετά μπανακι και από τους δύο μας και αρκετό μπλα μπλα. Η Νάντια μου είπε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο αλλά εγώ δεν μπορούσα και μου λέει ότι θα τα κάνει όλα αυτή και εγώ μόνο θα απολαμβάνω. Η Νάντια ξεκίνησε την πιπα και έτσι με τελείωσε,γιατί δεν ήμουν σε θεση

.Μετά πάλι μπανακι και από τους δύο,έδωσα τα 50 ευρώ και η Νάντια έφυγε αφού πρώτα με ρουφηξε με ένα φιλί.
Αυτά έγινα με εμένα και την Νάντια και εις άλλα με υγεία.
Υ. Γ. 1.Η Νάντια δεν είναι μοντέλο αλλά για αυτά που προσφέρει και με τα λεφτά που ζητάει είναι μια χαρά.
Υ. Γ. 2.Το κακό με την Νάντια είναι ότι στα προκαρτακτικά μου θυμίζει λίγο κορίτσια των στούντιο,που σου λένε να ξαπλωσεις και να τριφτουν λίγο απάνω σου και να ξεκινήσουν την πιπα. Αυτό πρέπει να το αλλάξει.