Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
διαβαζεις τους διπλα?Εχω την εντυπωση οτι τωρα κανει παρτουζιτσες με αλλη κοπελα. Αληθευει?
χα,χα,χα.Οχι αλλα τελευταια φορα που την πηρα το καλοκαιρι μου ειπε πως κατι συνεβει και δεν θα ειναι ξανα μαζι
εγω παντως που την ειδα 2 φορες το καλοκαιρι + μια την περασμενη εβδομαδα δεν μου ειπε κατι τετοιο...Αντιθετως το θελει και το ζηταει το triplex. Αρα φιλε μου ΔΕΝ ισχυει...Οχι αλλα τελευταια φορα που την πηρα το καλοκαιρι μου ειπε πως κατι συνεβει και δεν θα ειναι ξανα μαζι

εγω παντως που την ειδα 2 φορες το καλοκαιρι + μια την περασμενη εβδομαδα δεν μου ειπε κατι τετοιο...Αντιθετως το θελει και το ζηταει το triplex. Αρα φιλε μου ΔΕΝ ισχυει...![]()
εγω παντως που την ειδα 2 φορες το καλοκαιρι + μια την περασμενη εβδομαδα δεν μου ειπε κατι τετοιο...Αντιθετως το θελει και το ζηταει το triplex. Αρα φιλε μου ΔΕΝ ισχυει...![]()
καλημερα φιλε τζιμη!!Σωστος
την καλημερα μου

εκτος απο την Στεφη φιλε, μπορει να παιζει και τιποτες καλυτερο...Για ρωτα. Ισως you ll be surprised!οσονούπω λοιπόν ή οψέποτε .... εμείς εδώ είμαστε και αναμένουμε να πατήσει στεριά η Στεφη ...

εκτος απο την Στεφη φιλε, μπορει να παιζει και τιποτες καλυτερο...Για ρωτα. Ισως you ll be surprised!![]()

καλημερες amjiko..
......φιλε amjik αν καταλαβα καλα και ζητησες κατι, εχεις πμ

ισχυει.η ναντια δεν σβηνει ποτε τυπεΤο κινητό ισχύει ακόμα σε 773; βασικά ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει τέτοια ώρα
Το κινητό ισχύει ακόμα σε 773; βασικά ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει τέτοια ώρα