You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νάντια Μπουλέ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 838
- Εμφανίσεις 311K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 18.554
- Πόντοι
- 2.256
Πρώτος γαμιάς της στο σήριαλ, νομίζω υποτίθεται ήταν φίλος του πατέρα της. sugar νταντυΣε αυτό δεν είναι που πάει αυτός μετά κάπου και τον υποδέχεται με σέξι εσώρουχα ή δε θυμάμαι καλά?
Συνημμένα
Add1cted
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2020
- Like
- 5.662
- Πόντοι
- 1.046
Δε ξέρω αν είναι κομοδίνο στο κρεβάτι όπως υπονοεί ο φίλος παραπάνω, εγώ πάντως με την υποδοχή που του έκανε στη σκηνή με αυτό το ντύσιμο, αυτό το στήσιμο και το περπάτημα και στο τέλος το σταυροπόδι που του έσκασε όταν έκατσε στο κρεβάτι, πιστεύω την έβγαλε την σκηνή με μεγάλη πειστικότητα.Πρώτος γαμιάς της στο σήριαλ, νομίζω υποτίθεται ήταν φίλος του πατέρα της. sugar νταντυ

ledis7
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 547
- Πόντοι
- 81
πωωω..Πρώτος γαμιάς της στο σήριαλ, νομίζω υποτίθεται ήταν φίλος του πατέρα της. sugar νταντυ

boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 18.554
- Πόντοι
- 2.256
Ο κουνιάδος την πηδούσε υπέροχα, γιατί η νύφη του τον κάβλωνε απίστευτα! Οικογενειακές ιστορίεςπωωω..δεν τα ειχα δει αυτα. μονο μια σκηνη που πηδιεται με τον Παπαζηση ηξερα απ αυτη τη σειρα..
Συνημμένα
Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Τον Ουγγαρεζο τον κεράτωσε. Είναι αγριόμουνο η ΝάντιαΤώρα γκομενα που γαμουσε ο Ουγγαρέζος τι γαμησι να κάνει ;
Πάντω στο Ouga Challenge, το αντίθετο είχε αφήσει να εννοηθεί.Τον Ουγγαρεζο τον κεράτωσε. Είναι αγριόμουνο η Νάντια
Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Αν το δεις ξανά, θ δεις ότι αφήνει τεχνηέντως (πουτανίστικα δηλαδή) να εννοηθεί ότι την κεράτωσε και ο κακομοίρης ο Ουγγαρέζος παθαίνει συγκοπή.Πάντω στο Ouga Challenge, το αντίθετο είχε αφήσει να εννοηθεί.
Η Ναντια εχει κανει μεταπτυχιακο στην πουτσολογία, σιγά μην ικανοποιούταν μόνο από τον Δημητρακη
Αν το δεις ξανά, θ δεις ότι αφήνει τεχνηέντως (πουτανίστικα δηλαδή) να εννοηθεί ότι την κεράτωσε και ο κακομοίρης ο Ουγγαρέζος παθαίνει συγκοπή.
Η Ναντια εχει κανει μεταπτυχιακο στην πουτσολογία, σιγά μην ικανοποιούταν μόνο από τον Δημητρακη
Δεν αφήνει να εννοηθεί αυτό.
Τη ρωτάει: γιατί χωρίσαμε;
Και αυτή απαντάει: γιατί με κερατωνες ( χαμογελώντας πονηρα )
Αυτός τρώει σκάλωμα...τέτοιο σκάλωμα που εγώ καταλαβαίνω πως αυτή τον κερατωσε, και αυτός καταπίνει τη γλώσσα του από την έκπληξη και το θράσος και πετάει και μια βρισιά.( Μπιπ) Αυτή ξεκαρδιζεται.
Στο 1:51 κ εξής:
Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Μόλις του λέει "γιατί με κεράτωνες" γελώντας μάλιστα, του πετάγονται τα μάτια έξω του κακομοίρη και της λέει με νόημα 2 φορές "τί είπες τώρα;;"Δεν αφήνει να εννοηθεί αυτό.
Τη ρωτάει: γιατί χωρίσαμε;
Και αυτή απαντάει: γιατί με κερατωνες ( χαμογελώντας πονηρα )
Αυτός τρώει σκάλωμα...τέτοιο σκάλωμα που εγώ καταλαβαίνω πως αυτή τον κερατωσε, και αυτός καταπίνει τη γλώσσα του από την έκπληξη και το θράσος και πετάει και μια βρισιά.( Μπιπ) Αυτή ξεκαρδιζεται.
Στο 1:51 κ εξής:
Όποιος το δει καταλαβαίνει
Αυτό λέω. Προφανώς αυτή τον έκανε τάρανδο και τον δουλεύειΜόλις του λέει "γιατί με κεράτωνες" γελώντας μάλιστα, του πετάγονται τα μάτια έξω του κακομοίρη και της λέει με νόημα 2 φορές "τί είπες τώρα;;"
Όποιος το δει καταλαβαίνει
ledis7
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 547
- Πόντοι
- 81
ούτε αυτό το είχα δει..Ο κουνιάδος την πηδούσε υπέροχα, γιατί η νύφη του τον κάβλωνε απίστευτα! Οικογενειακές ιστορίες

Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
as you thinkΑυτό λέω. Προφανώς αυτή τον έκανε τάρανδο και τον δουλεύει
Behlivanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 193
- Πόντοι
- 0
Αφού αυτό καταλαβες, μείνε σε αυτοΑυτό λέω. Προφανώς αυτή τον έκανε τάρανδο και τον δουλεύει
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 18.554
- Πόντοι
- 2.256
DPΓενναία εμφάνιση της Νάντιας στην Άγκυρα, την "καρδιά" της υπερσυντηρητικής Τουρκίας, όπου "ξεσήκωσε" τις πούτσες των συμπρωταγωνιστών της
Είναι γνωστό ότι τον κεράτωνε με τον ΑρναούτογλουΑυτό λέω. Προφανώς αυτή τον έκανε τάρανδο και τον δουλεύει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 811
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 135