notis1980
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 14.848
- Πόντοι
- 2.256
Την "εβρεχα" κι εγω...μέχρι να μουλιάσει!!!!Τουμπανοξεσκισιάρα....!!!!
Την "εβρεχα" κι εγω...μέχρι να μουλιάσει!!!!Τουμπανοξεσκισιάρα....!!!!
Πετρώσαμε...κι εμεις!!!!!!!!!!!!!!!
να πας από μπροστά και ν'αρχίσεις να της αρμέγεις τις βυζάρες!!!!Ενα τεράστιο τσου...τσουνάμι συγκίνησης...βαθειάς ξεσηκώνει η μαθήτρια της Κατακουζήνας!!!!Θα πνιγει...μπράτσάκια να βάλει!!!!Αν και μαλλον τα καβλομαστάρια της θα λειτουργήσουν ως σωσίβια...!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πετρώσαμε...κι εμεις!!!!!
Απο πισω θα ξεκιναγα εγω χουφτώνοντας τις καβλοβυζάρες της δυνατα μεχρι να βγάλουν γάλα...και να τριβω την καγκελομένη πουτσα μου στην κωλοχαράδρα της...μετα...δεν υπαρχει γυρισμός!!!!Θα καβλώσουν και τα ψάρια...!!!!να πας από μπροστά και ν'αρχίσεις να της αρμέγεις τις βυζάρες!!!!
Απο πισω θα ξεκιναγα εγω χουφτώνοντας τις καβλοβυζάρες της δυνατα μεχρι να βγάλουν γάλα...και να τριβω την καγκελομένη πουτσα μου στην κωλοχαράδρα της...μετα...δεν υπαρχει γυρισμός!!!!Θα καβλώσουν και τα ψάρια...!!!!
κι εγώ από μπροστά θα μπω στη μουνάρα της κι εσύ με τα χέρια σου θα ζουμπήξεις τις καυλοβυζάρες της στο στόμα μου!!!Απο πισω θα ξεκιναγα εγω χουφτώνοντας τις καβλοβυζάρες της δυνατα μεχρι να βγάλουν γάλα...και να τριβω την καγκελομένη πουτσα μου στην κωλοχαράδρα της...μετα...δεν υπαρχει γυρισμός!!!!Θα καβλώσουν και τα ψάρια...!!!!
Εχει να φάει ψωλλές και τον γονέων που λενε...μακάρι να μας διαβάζει αυτη την στιγμη...ειμαστε ετοιμοι για ολα...να στείλει!!!!!κι εγώ από μπροστά θα μπω στη μουνάρα της κι εσύ με τα χέρια σου θα ζουμπήξεις τις καυλοβυζάρες της στο στόμα μου!!!
Το ενα το βυζόμπαλο να το κερασεις συναγωνιστη ε...μην εισαι...μουνοφαγάς!!!!Το θελω πεντακάθαρω για να της ξεκολλήσω την ρωγαρα κι εγω απο το ρουφηγμα...!!!!κι εγώ από μπροστά θα μπω στη μουνάρα της κι εσύ με τα χέρια σου θα ζουμπήξεις τις καυλοβυζάρες της στο στόμα μου!!!
Νάνσυ, θα σου χύσουμε τις βυζάρες σου πρώτα και μετά θα σε πάμε σάντουιτς!!!!Εχει να φάει ψωλλές και τον γονέων που λενε...μακάρι να μας διαβάζει αυτη την στιγμη...ειμαστε ετοιμοι για ολα...να στείλει!!!!!
όλο δικό σου να το μελανιάσεις στο πιπίλισμα!!!!Το ενα το βυζόμπαλο να το κερασεις συναγωνιστη ε...μην εισαι...μουνοφαγάς!!!!Το θελω πεντακάθαρω για να της ξεκολλήσω την ρωγαρα κι εγω απο το ρουφηγμα...!!!!
Θα φτιάξεις δερματάκι αστραφτερο για 5-6 χρόνια μαζι μας καβλοκαβλιάρα...εχουμε υλικο και για τις τουμπανοβυζάρες και για την προστυχόφατσα σου...πληρώνεις...με τις τρύπες σου!!!Αντε και απο ενα Red Bull για να ισιώσουμε γρήγορα....!!!!Νάνσυ, θα σου χύσουμε τις βυζάρες σου πρώτα και μετά θα σε πάμε σάντουιτς!!!!
Θα φτιάξεις δερματάκι αστραφτερο για 5-6 χρόνια μαζι μας καβλοκαβλιάρα...εχουμε υλικο και για τις τουμπανοβυζάρες και για την προστυχόφατσα σου...πληρώνεις...με τις τρύπες σου!!!Αντε και απο ενα Red Bull για να ισιώσουμε γρήγορα....!!!!
θα μας "γεμίζει" με πίπα και στο παρά ένα, θα αδειάζουμε στις βυζάρες της!!!!Θα φτιάξεις δερματάκι αστραφτερο για 5-6 χρόνια μαζι μας καβλοκαβλιάρα...εχουμε υλικο και για τις τουμπανοβυζάρες και για την προστυχόφατσα σου...πληρώνεις...με τις τρύπες σου!!!Αντε και απο ενα Red Bull για να ισιώσουμε γρήγορα....!!!!
Οπως κρατιέται απο τα κάγκελα,να κρατιεται απο τις ψωλλές μας που θα την γεμίζουν φλώκια στα τουμπανομασταρια της...και να σταζουν μεχρι τα μουνοχειλα!!!!Θα την χύσω...δεν παλευεται!!!!!!!!!!!!!
εγώ ήδη!!!Οπως κρατιέται απο τα κάγκελα,να κρατιεται απο τις ψωλλές μας που θα την γεμίζουν φλώκια στα τουμπανομασταρια της...και να σταζουν μεχρι τα μουνοχειλα!!!!Θα την χύσω...δεν παλευεται!!!
Της τα "φέρνω" κι εγω...προβλέπεται χυσολουτρο...θα κάνει βουτιά χωρις αναπνευστήρα!!!!!εγώ ήδη!!!
Της τα "φέρνω" κι εγω...προβλέπεται χυσολουτρο...θα κάνει βουτιά χωρις αναπνευστήρα!!!!!
χύστης το βυζόμπαλο, της αξίζει!!!!Της τα "φέρνω" κι εγω...προβλέπεται χυσολουτρο...θα κάνει βουτιά χωρις αναπνευστήρα!!!!!