mike tri
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Συμφωνω και εδω και στο απο πανω!βασικά ψιλογαμήσαμε το νημα της Νάγιας με άσχετα όποτε λέω να μην το συνεχίσουμε!!!!
Συμφωνω και εδω και στο απο πανω!βασικά ψιλογαμήσαμε το νημα της Νάγιας με άσχετα όποτε λέω να μην το συνεχίσουμε!!!!
τυπε δεν εχεις δικαιο....μπες στο θρεντ Γυμνες φωτο απο τις γυναικες μας να δεις τι καλα τεμαχια γαμανε οι περισσοτεροι εκει..
Να ομολογισω..
Μπαινω και διαβαζω στο θρεντ της ,γραφουν ολοι Θεε μου τι μουναρα αντικρυσα στο ραντεβου κλπ, μουνι διαστημικο,σερβις απιστευτο,κορμαρα, κλπ κλπ κλπ.
Ειπα να παρω.οκ δεν ειναι ασχημη ή χαλια ή κατι τετοιο.ισα ισα πολυ φιλοτιμη γενικα.αλλο αυτό ομως και άλλο η αποθέωση.εγω να δωσω τα λεφτα μου για να συναντησω κατι που δε θα συναντουσα ευκολα εξω.να τα δινω ομως για κατι που δε θα εκανα καν κινηση εξω; οχι.το συμπερασμα ειναι ή οτι μπαζωνει πολυς κοσμος εδω ή πεφτει πολυ σπρωξιμο !δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
Άρα δεν την έχεις δει ποτέ τη Νάγια, γιατί είναι κούκλα και στο πρόσωπο !!!
μαλλον επειδη εχουν βαρεθει να γαμανε μοντελα πληρώνουν για να μπαζωνουν!! τουλχιστον αυτο καταλαβαινω απο τις διθυραμβικες κριτικες που εχω διαβασει για διαφορες πέφτοντας στην παγίδα να τις πάρω και απογοητευτηκα πλήρως!!!
Αυτά και το κλεινουμε. Για 80 η Λιζα είναι λιγα , για 280 η Ναγια είναι πολλα.Να ομολογισω..
Μπαινω και διαβαζω στο θρεντ της ,γραφουν ολοι Θεε μου τι μουναρα αντικρυσα στο ραντεβου κλπ, μουνι διαστημικο,σερβις απιστευτο,κορμαρα, κλπ κλπ κλπ.
Ειπα να παρω.οκ δεν ειναι ασχημη ή χαλια ή κατι τετοιο.ισα ισα πολυ φιλοτιμη γενικα.αλλο αυτό ομως και άλλο η αποθέωση.εγω να δωσω τα λεφτα μου για να συναντησω κατι που δε θα συναντουσα ευκολα εξω.να τα δινω ομως για κατι που δε θα εκανα καν κινηση εξω; οχι.το συμπερασμα ειναι ή οτι μπαζωνει πολυς κοσμος εδω ή πεφτει πολυ σπρωξιμο !δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
Άμα διαβαζες, θα εβλεπες οτι το ειπαμε ετσι και αλλιως μονοι μας και σταματησαμε τη συζητηση αστυνομε!Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γράφονται εδώ, τέτοια ζητήματα που αφορούν άλλη κοπέλα, η οποία και δικό της
νήμα έχει, και ανοιχτή καρτέλα για να γράφονται κριτικές.![]()
Θα ακουσω τον παλιο!Αυτά και το κλεινουμε. Για 80 η Λιζα είναι λιγα , για 280 η Ναγια είναι πολλα.
Καλησπέρα. Τηλέφωνο Η τρόπο επικοινωνίας με την Ναγια,?Ευχαριστώ
Δηλαδή δύσκολο? ?
[/quote
ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις εδω να στο σηκωση
Δηλαδή δύσκολο? ?
[/quote
ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις εδω να στο σηκωση
με τον αλεξη ομως τι να το κανεις το ραντεβου ρε ?
να συζητησετε για την εξωτερικη πολιτικη ή ποσα πιτογυρα τσακισε προχθες ?
εκτος αν ο αλεξης κανει συσταση για περιστερα τοτε αλλαζει το θεμα
Καλησπέρα. Τηλέφωνο Η τρόπο επικοινωνίας με την Ναγια,?Ευχαριστώ
μόνο με p.m. στην κοπέλα για ραντεβούΡε παιδες πως την βρησκουμε την κοπελια?
αλογο η nagia....
με 5+ μηνύματα που θα γράψεις στα διάφορα θέματα του Φόρουμ, θα μπορείς να στέλνεις p.m.Ρε φιλε δεν μου επιτρεπει να στειλω μνμ...!!!!