Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βρες κάποια που έχει σαν υπηρεσία extraball με το αζημίωτο βέβαια....Γενικώς δεν στέκει αυτό με τις εκτονωσεις που λένε. Δλδ πληρώνουμε μια ώρα 80-100-120-150 και σου λένε άλλες μια εκτόνωση άλλες δύο δλδ εάν εγώ χυσω σε μισή ώρα δύο φορές γτ να τελειώνει το ραντεβού εφόσον είναι μιας ώρας? Να καθόμαστε και να τον παίζουμε πριν το ραντεβού σκεφτομενοι μην χυσουμε γρήγορα δεν έχει νόημα τόσα λεφτά δίνουμε για μια ώρα στο κάτω κάτω δεν θα πρέπει να αγχώνομαστε και για αυτό. Ούτε κλείνω το ραντεβού για να κάνω σοσιαλ κλείνω ραντεβού για να περάσω καλά στο ερωτικό κομμάτι να χυνω και η άλλη να προσπαθεί να με ξανά καβλωσει να με φτιάξει
Δεν Απαντα ! Και Ανυσηχω !!?????Kαλημερα Ναντια καλώ όρισες... Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τα καταπίνεις... Σε ευχαριστώ πολύ!!

Zoni..... Μπηκες Ως Σωτηρας ??? 'η Ως Hater ???............... ΠΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!!!Μακρυααα πολύ ωραία γυναίκα αλλά μέχρι εκεί ξεπέτα μεγάλη ένιωθα ότι απειλούμε με το ζόρι ήθελε να φέρει και μια φίλη της μετά μου ζήταγε έξτρα λεφτά για μια πιστολιά είχα κάνει ραντεβού μαζί της πέρσι
τι της κανατε μωρε?????Δεν Απαντα ! Και Ανυσηχω !!?????
Φιλε μου !! Να τολμησω Εγω !!!! Αλλα Πρεπει πρωτα Να Γραψει Αυτη Τι και πως !!! 'Η Να confirm τα προφιλ και τηλ ...... Απ οτι καταλαβα ! Γιατι τα γραφει λιγο μπερδεμενα !? Λεει''Είμαι μολδαβεζα 24 χρόνων για να κάνω το όνειρό σου πραγματικότητα πάρε με τηλέφωνο ή γράψε μου WHATSAPP VIBER 6998818815
Κάνω και φουλ πρόγραμμα και δουλεύω μέχρι αργα τα ξημερώματα!
θα με βρειτε 6998818815''
αυτα απο το προφιλ της.
καπου βρηκα και μια αγγελια της που ελεγε 100€/h.
αναμενουμε τους πρωτους τολμηρους.![]()
Μα σε ρωτάνε όλοι για το πρόγραμμα σου.παιδια ρωτηστε με ιμαι νεα στο φοροθμ
Μα σε ρωτάνε όλοι για το πρόγραμμα σου.
Μπορείς να γράψεις τι προσφέρεις;
Κατάλαβα, πάμε για άλλα δηλαδή, καί από ότι φαίνεται καμιά σχέση με την δασκάλα joΠαλιά καραβάνα και πονηρούλα.
Την συνάντησα πέρσι.Από εμφάνιση μέτρια αντικειμενικά, αλλά εμένα μου έβγαλε γούστα. Μέχρι εκεί καλά.
Στην αρχή μου έστειλε άλλη, την οποία έδιωξα. Μετά, επειδή ήταν κοντά, ήρθε η ίδια τελικά. Σώμα & πρόσωπο όπως στις φωτογραφίες. Φιλιά γιόκ. Πίπα μέτρια. Δάχτυλα άφησε επιφανειακά. Μια πιστολιά και γεια σας.
Νομίζω ότι οι σταθεροί πελάτες απολαμβάνουν λίγο καλύτερες υπηρεσίες. Μετά το στραπάτσο όμως ούτε από μακριά.
Πήξαμε στη μετριάτζα μανΚατάλαβα, πάμε για άλλα δηλαδή, καί από ότι φαίνεται καμιά σχέση με την δασκάλα jo

Γραψε Υπηρεσιες , τιμη και Τηλ !!! Στην Υπογραφη σου..... Πανω Πανω Εκει που εχει Το ονομα σου το πατας και πας Στο Δευτερο Δεξια.... Εκει που λεει Υπογραφη... Κανε το Σε Παρακαλω ! Για να μη σε ζαλιζουμε Τσαμπα !??? Αν θες Extra Βοηθεια για το Προφιλ σου Ρωτα Οτι Θες.......παιδια ρωτηστε με ιμαι νεα στο φοροθμ