Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτοσχέδιο λες όπως στην ταινία American pie 1;καποιος που να εχει fleshlight κι γουσταρει να τα πηδαμε παρεα απο σκαιπ?
υπαρχει η δυνατοτητα να φταιχτει κι αυτοσχεδιο αν επιθυμει καποιος.
Δεν είναι φασαρία το καθάρισμα μετά;καποιος που να εχει fleshlight κι γουσταρει να τα πηδαμε παρεα απο σκαιπ?
Ήταν χτες ρε τυπε μην τον μαλώνεις.Παιδιά ΔΕΝ είναι Κυριακή σήμερα ,απλά είναι αργία
Ο καιρός γαρ εγγύς, σύντροφε. Σε καμιά 15αριά χρόνια θα'μαστε ελεύθεροι.Το μέλλον είναι τα ρομπότ. Και δεν είναι μακριά...
Τεχνητό μουνι. Κοινώς μαλακιστηριαΤι είναι το fleshlight, φίλος;
Χαχαχα...Κατάλαβα πώς το λες, δεν έχεις άδικο.Ο καιρός γαρ εγγύς, σύντροφε. Σε καμιά 15αριά χρόνια θα'μαστε ελεύθεροι.
Same shit another day φάση δηλαδή.Χαχαχα...Κατάλαβα πώς το λες, δεν έχεις άδικο.
Φοβάμαι όμως ότι στην Ελλάδα θα έρχονται και κινεζιές ρομπότ και θα σου σπάνε τ'αρχίδια κι αυτά...![]()
Και όχι μόνο.Ανέκαθεν υπήρχαν πλαστικές κούκλες.Ο καθένας όπως τη βρίσκει,αλλά για εμένα θα ήταν γελοίοΑυτες τις μαλακιες με τα τεχνητα μουνια που θα αντικαταστησουν λεει τα κανονικα ειναι τελειως βλακωδεις
Ηδη υπαρχουν τεχνητα μουνια απο καταβολης κοσμου και ολοι εχουμε απο δυο, τη δεξια και την αριστερη παλαμη
Ποτε δεν αντικατεστησαν τα αληθινα ομως και ουτε προκειται
Πω ρε φίλε γκαντεμιά, δεν έχω σκαιπκαποιος που να εχει fleshlight κι γουσταρει να τα πηδαμε παρεα απο σκαιπ?
Το πρόβλημα είναι ότι δεν κουνιούνται μόνες τους ιδιαίτερα ακόμα κι εγώ είμαι λίγο τεμπέλης.Και όχι μόνο.Ανέκαθεν υπήρχαν πλαστικές κούκλες.Ο καθένας όπως τη βρίσκει,αλλά για εμένα θα ήταν γελοίο