apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 210
- Πόντοι
- 866
μητσοτακικη τυπεαριστερη δεν ειναι η αλιντισα ρε![]()
αφου ειχε παει και το συνεδριο του κομματος της ντορας
μητσοτακικη τυπεαριστερη δεν ειναι η αλιντισα ρε![]()
αριστερη δεν ειναι η αλιντισα ρετυπε θα ειχαν κοντρα
η αλιντισσα ηταν φανατικη ντορικια
δεν μασαει απο τετοια ο χασοδικης τυπε, θα την ειχε ταραξει στα πιμια :Sτυπε θα ειχαν κοντρα
η αλιντισσα ηταν φανατικη ντορικια
Τελικα ο κυργιακος ποιανου γιος ειναι εσυ που ξερεις απο τετοιαμητσοτακικη τυπε
αφου ειχε παει και το συνεδριο του κομματος της ντορας
Οχι και δεν την προλαβα ρε τύπε.στο ρολο του μουνετου η αλιντισσα ;) παλι καλα τυπε που δεν την ειχε προλαβει ο αλεξ :S
καπου διαβασα το εξης περιεργο: Σε καποια-ες πολιτειες των ΗΠΑ επιτρεπεται η δημοσια οπλοφορια των πολιτων ΑΡΚΕΙ το πιστολι να το εχουν σε ΕΜΦΑΝΕΣ ΜΕΡΟΣ, δηλαδη να μην το κρυβουν, ωστε να ξερει ο αλλος οτι ο εν λογω τυπος οπλοφορει
Και αυτοι που κανουν τις κλοπες και τους βιασμους θα αυξηθουν με γεωμετρικη προοδο......Πάντως χιλιάδες κλοπές, βιασμοί κτλ. θα αποσοβηθούν εάν οι πολίτες οπλοφορούν. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το επιχείρημα κατά της οπλοφορίας. Ο κόσμος είναι ανεύθυνος, οπότε άσ'τον να τον κλέψουν;
φυσικα και να επιτραπει η οπλοφορια...
ειναι αρκετα βαρετο να ζεις σε μια χωρα χωρις μακελειο 2-3 φορες το χρονο σε σχολεια,κινημαρογραφους,μερη συναθροισης κτλ....
τυπε αμα επιτραπει η οπλοφορια των πολιτων,φανταζεσαι τι εχει να γινει με τους καφρους στην τουμπα και στην Σουγιαδονικη γενικοτερα; :S
Και αυτοι που κανουν τις κλοπες και τους βιασμους θα αυξηθουν με γεωμετρικη προοδο......
Αρα το μακελειο θα γινει καθημερινοτητα
Επισης πολλοι ειναι και μουρλαμενοι με απειρα ψυχολογικα ...... φαντασου να τους οπλισεις κιολας
Καλο ειναι να υπαρχει ενα οπλο μεσα στο σπιτι για προστασια υπο συνθηκες αμυνας αλλα να παραμενει μεσα εκει χωρις να κυκλοφορει και οι αδειες οπλοκατοχης να δινονται μετα απο τουλαχιστον 3 εξετασεις σε ψυχολογο και ψυχαναλυτη ωστε να περιοριζεται και ο οποιος κινδυνος συντρεχει
φανταζομαι τους μαρινάκηδες κι όλο το σκυλολόι με γκάνια...
παπι,σαν την Σουγιαδονικη δεν εχει :S
http://[URL unfurl="true"]www.freeinquiry.gr/upload/files/612/w170poiu-.jpg[/img[/URL]]
σε χαρακώσανε μούτσε?
[/quote]
οχι γιατι δεν ειμαι μουτσος του βοθρου ;D
παπι,σουγιας;
οχι γιατι ειμαι μουτσος του βοθρου
παπι,σουγιας;
Τι να το κανω το οπλο τυπε ?Μήτσο,εσύ έχεις όπλο...;
Τι να το κανω το οπλο τυπε ?
Εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη αστυνομια τυπε...... Αυτα τα λαγωνικα ολα τα βρισκουν !!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σκεφτεις μετα απο 3 ετη που περασαν απο την ληστεια ακομη περιμενω νεα......
Μεχρι που κοντεψαν να με κατηγορησουν οτι εγω εκανα ολο το σκηνικο για να μην πληρωσω και καλα τα εμπορευματα μου στον πρακτορα![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλαμε ο αστυνομος σαινης και ο επιθεωρητης κλουζω ειναι απειρες φορες ανωτεροι μπροστα τους
Μαγκες μονο εμεις μπορουμε να προστατεψουμε την ακαιρεοτητα μας και την οποια περιουσια μας και κανεις αλλος
Καθεις οπως μπορει αμυνεται ......![]()