memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αφου εκτος απο το μουντιαλ δε σε αφηνει να δεις τιποτε αλλο ποδοσφαιρικο η ελλεηνιδα ρε πιρφορε, πως να θυμασαι φασεις?Εγω μονο την κεφαλια με την Αρσεναλ στον Λεμαν θυμαμαι.
αφου εκτος απο το μουντιαλ δε σε αφηνει να δεις τιποτε αλλο ποδοσφαιρικο η ελλεηνιδα ρε πιρφορε, πως να θυμασαι φασεις?Εγω μονο την κεφαλια με την Αρσεναλ στον Λεμαν θυμαμαι.
λιγα για τους νωντοτυπουςΒρε παπαρα καντο και εσυ μπας και γινεις ανθρωπος,το πιο ρομαντικο πραγμα που εχεις κανει στην ζωη σου,ειναι να τρως φαλαφελ με τον νωντα στην μιχαηλ βοδα.
Eνω οι Βραζιλιάνοι ξέρουν απο που κρατάνε,ε ? Μαύροι,άσπροι,μιγάδες,ινδιάνοι και δεν συμμαζεύται !!!Να'σαι καλά μεγάλε να μας λες κι'άλλα τέτοια....
μηπως εισαι ΕΘΝΙΚΙ τυπε?Δεν μετρανε μονο οι εθνικες, αλλά μετρανε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Δεν μετρανε μονο οι εθνικες, αλλά μετρανε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Εχω την αισθηση πως χανεις το δικιο σου......Εγω μονο την κεφαλια με την Αρσεναλ στον Λεμαν θυμαμαι.
Ε σε αυτό δεν μπορώ να συμφωνήσω...δηλαδή ο φουκαράς ο Μπέιλ που γεννήθηκε Ουαλός δεν θα θεωρηθεί ποτέ μεγάλος παίκτης?Ή ο Γκιγκς?Μα αυτό του λέω: ότι ο Μέσι έχει συμβάλλει τα μέγιστα για να πάρει η Μπαρτσα τόσα πρωταθλήματα και τσ.λ., αλλά αυτός εδώ μετράει μόνο τι γίνεται στα μουντιάλ
μια απο τα ιδιαρε πουστη μου....τα βλεπω,τα γραφω εδω και στο στοιχημα παιζω αλλα αντάλλα
![]()

Τύπε δεν είναι αυτό....και γω προσωπικά είπα και το απόγευμα οτι θέλω τελικό Ολλανδία-Γερμανία με νικήτρια φυσικά την Ολλανδία....Εκεί στη ΝΕΡΙΤ είναι όλοι σαν κλαμμένα μουνια που έχασε η Βραζιλία !![]()
Ε σε αυτό δεν μπορώ να συμφωνήσω...δηλαδή ο φουκαράς ο Μπέιλ που γεννήθηκε Ουαλός δεν θα θεωρηθεί ποτέ μεγάλος παίκτης?Ή ο Γκιγκς?
Οοοοοοοοοοοοοοοοοοο φυσικά!!!!Σόοοοορρυυυυυ!!!!!!!Ή ο Καντονά που δεν έπαιξε ποτέ σε παγκόσμιο αν δεν κάνω λάθος!Ξεχνάς και κάποιον πιο τεράστιο
<-------------
τον χουλιο ιγκλεσιας τυπε?Ξεχνάς και κάποιον πιο τεράστιο
<-------------
Εγω μονο την κεφαλια με την Αρσεναλ στον Λεμαν θυμαμαι.
Έβαλε ο Μέσσι κεφαλιά????????Εγω μονο την κεφαλια με την Αρσεναλ στον Λεμαν θυμαμαι.

Έβαλε ο Μέσσι κεφαλιά????????![]()