John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ευτυχώς που δεν κληρωθήκαμε με τον άλλο τον μαλάκα που δαγκώνει...2 χρόνια λέει θα αποκλειστεί... 

Πωπω ο Σταθοκάτι κρύφτηκε λέει την ώρα που βάραγε πέναλτυ ο Σαμαρας.Φαντάσου τί δυνατά συναισθήματα ζούνε ρε συ..
![]()
ο ιταλος πηγε για αντιλυσσικο λενε :SΕυτυχώς που δεν κληρωθήκαμε με τον άλλο τον μαλάκα που δαγκώνει...2 χρόνια λέει θα αποκλειστεί...![]()
να γινει καλα ο αλλος να προλαβει τη κυριακη. και να ευχεστε να γλυστρησει σε κανα ντουζ ο κατσουρανης ή να στραμπουληξει το ποδι σε καμμια παντοφλα και να μην παιξει ο μαλακας - μπας και σωθουμε παλι.

του κουνιοταν :SΚαι δε μου λέτε..όταν έλεγε ο εκφωνητής οτι ο τερματοφύλακας παίζει με την ψυχολογία του Σαμαρά ,τί εννοούσε?Του έκανε γκριμάτσες,κωλοδάχτυλα,τί?
Ο Σαμαράς βέβαια στον δικό του κόσμο,αδίστακτος ,του το'χωσε και μετά τον παρηγόρησε .
Προς στιγμην ο προπονητης της κοστα ρικα ανησυχησε
αλλα στην συνεχεια τον διαβεβαιωσαν οτι επιστρεφει ο κατσουρανης

Τον τσιγκλαγε.Και δε μου λέτε..όταν έλεγε ο εκφωνητής οτι ο τερματοφύλακας παίζει με την ψυχολογία του Σαμαρά ,τί εννοούσε?Του έκανε γκριμάτσες,κωλοδάχτυλα,τί?
Ο Σαμαράς βέβαια στον δικό του κόσμο,αδίστακτος ,του το'χωσε και μετά τον παρηγόρησε .
χααχαχαχαχαχαχαχχαχΟ Κατσουράνης είναι ο σύγχρονος "εφιάλτης"...Σαμποτάζ εκ των έσω...![]()
μονο εγω ειμαι σιγουρος οτι το μουνακι αυτης της κοπελλας ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ υγρο?![]()

Υγρό για τους φραγκάτους όμως...![]()

Eλα ρε μωρο, τωρα το καταλαβες?Πωπω ο Σταθοκάτι κρύφτηκε λέει την ώρα που βάραγε πέναλτυ ο Σαμαρας.Φαντάσου τί δυνατά συναισθήματα ζούνε ρε συ..
![]()
Χτυπούσε το στηθος του με τα χερια και κατι του φωναζε, και καλα "θα σε νικησω". Αλλά ο Σαμαρας δεν τον κοιταξε καν.Και δε μου λέτε..όταν έλεγε ο εκφωνητής οτι ο τερματοφύλακας παίζει με την ψυχολογία του Σαμαρά ,τί εννοούσε?Του έκανε γκριμάτσες,κωλοδάχτυλα,τί?
Ποιανης κοπελας?μονο εγω ειμαι σιγουρος οτι το μουνακι αυτης της κοπελλας ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ υγρο?![]()
Χτυπούσε το στηθος του με τα χερια και κατι του φωναζε, και καλα "θα σε νικησω". Αλλά ο Σαμαρας δεν τον κοιταξε καν.