DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 41
- Like
- 11.105
- Πόντοι
- 3.446
Για να μην ψάχνει ο συναγωνιστής θα τον βοηθήσω εγώ, μετά την σημερινή μου εμπειρία με την Εύα.Αρχηγέ μου, μάλλον βαριέσαι να ψάξεις.
Και κριτική εχω ανεβάσει με διπλό, Ρούλα-Εύα και αρκετές λεπτομέρειες εχω γράψει, γι αυτήν την συνεύρεση, στην σελίδα 474.
Μην τα θέλετε όλα στο χέρι.
Διαβάστε 20 με 30 σελίδες πίσω, καθότι το νήμα του Diamond εχει πολλη κίνηση και οι σελίδες τρέχουν νερό!!!
Η Εύα λοιπόν είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες. Για αυτά που δεν βλέπετε έχω να πω ότι έχει ένα σχετικά μικρό αλλά ωραίο, για τα γούστα μου, στήθος και ένα καλοσχηματισμένο και στενό αιδείο, με πολύ καλή αίσθηση κατά την διάρκεια της πράξης. Μιλάει άπταιστα ελληνικά και δηλώνει ελληνίδα. Χαμηλών τόνων κοπέλα αλλά αν και νέα στον χώρο το παλεύει πολύ καλά και δείχνει να έχει προοπτικές. Δεκτική σε όλες τις στάσεις με φιλιά, χωρίς γλώσσα, προς το παρόν αλλά όπως είπαμε είναι καινούργια ακόμα. Και άλλες δεν έβαζαν γλώσσα στην αρχή αλλά μετά δεν τις μάζευες με τίποτα. Στοματικό αρκετά καλό, χωρίς deepthroat αλλά περιποιείται με στοργή τα δίδυμα και δέχεται γλύψιμο, το οποίο και απολαμβάνει. Επειδή ξέρω ότι κάποιοι θα ρωτήσουν αν τα παίρνει στο στόμα, θα απαντήσω ότι δεν γνωρίζω, γιατί δεν την ρώτησα και δεν ήθελα να ρωτήσω κάτι τέτοιο, για πρώτη φορά.
Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν η κοπέλα δεν μπορεί να συναγωνιστεί ακόμα τις παλιές κοπέλες του καταστήματος αλλά θα ήταν άδικο να την συγκρίνουμε με αυτές, όντας καινούργια ακόμα στον χώρο. Ωστόσο αυτή η νεανικότητα και η φρεσκάδα που εκπέμπει της δίνει ένα point σε σχέση με τις υπόλοιπες.
ΥΓ. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική άποψη και όποιος θέλει δεν έχει παρά να δοκιμάσει, αποκτώντας γνώμη ο ίδιος, ενημερώνοντας και αυτός με την σειρά του, γιατί εκτός από σένα αγαπητέ Μάνο, δεν θυμάμαι να έγραψε κάτι κάποιος άλλος.