DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 5.865
- Πόντοι
- 2.836
Έρωτας λέμεεεεε!!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Katerinara Kavliara!!!![]()
![]()
Έρωτας λέμεεεεε!!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Katerinara Kavliara!!!![]()
![]()
Έβγαλα το εισιτήριοΒγάλτε μου εισιτήριο, να φύγω την Τετάρτη, για δε μπορώ να τη θορώ την Κρήτη απο τον χάρτη!
Σε λίγο για να πας με Ρουλα, δεν θα φτάνει το ραντεβού!Multi Massage DIAMOND i Kavlo RULA!!!![]()
![]()
Εσύ φιλαράκι, πας σίγουρα για πολλαπλασιαστή!!!Επειδή έχω κι εγώ ένα θέμα με τα ηλεκτρολογικά και εφόσον εγγυάται ο κουμπάρος, έκλεισα κι εγώ ένα σέρβις για αύριο.![]()
Ρε φίλε ούτε ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. να ήταν.Σε λίγο για να πας με Ρουλα, δεν θα φτάνει το ραντεβού!
Θα κανεις αίτηση στον κάτω όροφο (θα μπει γραφειάκι), μετά θα ανεβαίνεις επάνω στην Άννα για αριθμό πρωτοκόλλου και στην συνέχεια μετά απο 3 εργάσιμες και έλεγχο απο ειδική επιτροπή, θα ενημερώνεσαι για το πότε μπορείς να την συναντήσεις.
Σε λίγο για να πας με Ρουλα, δεν θα φτάνει το ραντεβού!
Θα κανεις αίτηση στον κάτω όροφο (θα μπει γραφειάκι), μετά θα ανεβαίνεις επάνω στην Άννα για αριθμό πρωτοκόλλου και στην συνέχεια μετά απο 3 εργάσιμες και έλεγχο απο ειδική επιτροπή, θα ενημερώνεσαι για το πότε μπορείς να την συναντήσεις.
Ποιο Ε.Ο.Π.Υ.Υ.;Ρε φίλε ούτε ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. να ήταν.![]()
Γειά σου Τζενάρα με την Πανσέληνο σου!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Tzenara stimeni!!!![]()
![]()
Φαίνεται δυνατό κομμάτιMulti Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Xsenia !!!![]()
![]()
![]()
Λοιπόν φίλε Μάνο και αγαπητό κουμπαράκι, το Τζενακι με πέρασε σήμερα γενικό σέρβις. Ηλεκτρολογικα, μηχανολογικά, τα πάντα όλα. Μου φαίνεται ότι βρήκα τον μάστορα μου.Εσύ φιλαράκι, πας σίγουρα για πολλαπλασιαστή!!!
Με τόσες επισκέψεις, έχεις καψει πλατίνες στο ντιστριμπιτέρ!!!
Τα δικά μας μοντέλα ειναι με πλατίνες. Η ηλεκτρονική βγήκε αργότερα!
Αντε! Καινούργιος έγινες!Λοιπόν φίλε Μάνο και αγαπητό κουμπαράκι, το Τζενακι με πέρασε σήμερα γενικό σέρβις. Ηλεκτρολογικα, μηχανολογικά, τα πάντα όλα. Μου φαίνεται ότι βρήκα τον μάστορα μου.![]()
Κουμπαράκι μαστοράτζα δυνατή η Τζενάρα όλα τα φτιάχνει όλα τα μαστορεύη!! Εσύ κοίτα μην χτυπήσεις καμία μπιέλα όπως πας και τη θα σε κάνουμε μετάΛοιπόν φίλε Μάνο και αγαπητό κουμπαράκι, το Τζενακι με πέρασε σήμερα γενικό σέρβις. Ηλεκτρολογικα, μηχανολογικά, τα πάντα όλα. Μου φαίνεται ότι βρήκα τον μάστορα μου.![]()
Το βλέπω εγώ, θα ματιάσετε εσείς στο τέλος.Κουμπαράκι μαστοράτζα δυνατή η Τζενάρα όλα τα φτιάχνει όλα τα μαστορεύη!! Εσύ κοίτα μην χτυπήσεις καμία μπιέλα όπως πας και τη θα σε κάνουμε μετά![]()
Επίσης μην ξεχνάς ότι μου έχεις τάξει μία φιάλη αίματος, αν ω μην γένειτο χρειαστεί.Κουμπαράκι μαστοράτζα δυνατή η Τζενάρα όλα τα φτιάχνει όλα τα μαστορεύη!! Εσύ κοίτα μην χτυπήσεις καμία μπιέλα όπως πας και τη θα σε κάνουμε μετά![]()
Μην κωλόνης χαχαχαχα αν ω μην γένειτο χτυπά ξύλο γίνει κάτι είναι Βλάχος ο κύριος Μάνος θα ερχόμαστε να σε παίρνουμε να σε πηγαίνουμε να να παίρνεις την δόση σου στης τουρμποξαδέρφεςΤο βλέπω εγώ, θα ματιάσετε εσείς στο τέλος.![]()
Kavliara τουρμποξαδέρφη 1 πήρε φωτιά ο κωλος της αυτή την εβδομάδα!!Multi Massage DIAMOND Tora Live metadhosi i Katerinara Kavliara!!!![]()