DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.082
- Πόντοι
- 2.846
Σημερινή επίσκεψη στο στέκι με στόχο τον έρωτά μου την Κατερίνα. Επειδή όμως πήγα νωρίτερα και η Κατερίνα είχε να περιποιηθεί άλλον συναγωνιστή, έπρεπε να περιμένω. Κατά την αναμονή είδα ότι, όλος παραδόξως, η Τζένη που είχε τελειώσει νωρίτερα, ήταν ελεύθερη. Πονηρές σκέψεις άρχισαν να περνάνε από το μυαλό μου, που η Άννα, λες και τις διάβασε μου είπε να περάσω με την Τζένη, όπου θα ήταν η δεύτερη φορά κι εγώ δεν άφησα την ευκαιρία. Την πρώτη φορά είχα περάσει πολύ καλά, αν και τότε η κοπέλα, σαν καινούργια ακόμα, δεν είχε κάποια πράγματα στο πρόγραμμά της, που εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφεραν καθόλου και απλώς τα είχα αναφέρει. Την πρώτη φορά έδινε άφθονα στοματόφιλα ενώ τώρα άφθονα γλωσσόφιλα με τις γλώσσες μας να παίζουν συνεχώς. Στο γλύψιμο που της έκανα για αρκετά λεπτά, έκανε λες και την διαπερνούσε ρεύμα και στο σεξ έδειχνε να το ευχαριστιέται πολύ. Μιλάμε για μεγάλη συμμετοχή, όπως και την πρώτη φορά. Στο τέλος ζήτησε να τα πάρει στο στόμα και δεν της χάλασα το χατίρι.
Η Τζένη είναι η δεύτερη κοπέλα που βρέθηκα μαζί της τις πρώτες μέρες στο μαγαζί, μετά την Μαρίνα, κατά παράβαση της αρχής που έχω για τις καινούργιες αλλά αυτό έγινε γιατί μου άρεσαν από την πρώτη στιγμή που της είδα. Και η Μαρίνα θυμάμαι δεν τα έπαιρνε στο στόμα στην αρχή, χωρίς να ξέρω τι έκανε μετά, σεβόμενος την αρχική της επιθυμία και την πρώτη φορά δεν φιλούσε καν. Όταν όμως έστρωσε, μου έβαζε όλη την γλώσσα στο στόμα. Η ιστορία λοιπόν επαναλήφθηκε και με την Τζένη, που ένα μήνα περίπου μετά έχει εξελιχθεί και αυτή, μαζί με τις άλλες κοπέλες, σε ένα δυνατό χαρτί για το μαγαζί.
Η Τζένη είναι η δεύτερη κοπέλα που βρέθηκα μαζί της τις πρώτες μέρες στο μαγαζί, μετά την Μαρίνα, κατά παράβαση της αρχής που έχω για τις καινούργιες αλλά αυτό έγινε γιατί μου άρεσαν από την πρώτη στιγμή που της είδα. Και η Μαρίνα θυμάμαι δεν τα έπαιρνε στο στόμα στην αρχή, χωρίς να ξέρω τι έκανε μετά, σεβόμενος την αρχική της επιθυμία και την πρώτη φορά δεν φιλούσε καν. Όταν όμως έστρωσε, μου έβαζε όλη την γλώσσα στο στόμα. Η ιστορία λοιπόν επαναλήφθηκε και με την Τζένη, που ένα μήνα περίπου μετά έχει εξελιχθεί και αυτή, μαζί με τις άλλες κοπέλες, σε ένα δυνατό χαρτί για το μαγαζί.