Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.229
- Πόντοι
- 42.528
ΝαιMulti Massage DIAMOND Tora Live i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
ΝαιMulti Massage DIAMOND Tora Live i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
Εύχομαι στην Άννα και στα κορίτσια καλή ξεκούραση για αύριο!!! Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και σήμερα που πέρασα από το μαγαζί για "χαλάρωση" είδα τόσο την Άννα όσο και τα κορίτσια να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να μας εξυπηρετήσουν. Όσοι είχαμε υπομονή περιμέναμε καρτερικά την σειρά μας, άλλοι δε που δεν μπορούσαν να περιμένουν, έφευγαν για να ξαναγυρίσουν αργότερα και άλλοι, αυτοί με την λιγότερη υπομονή, έφευγαν οριστικά, ίσως για να επιστρέψουν κάποια άλλη μέρα, με την ελπίδα να είναι πιο τυχεροί. Τα σαλόνια γεμάτα, συναγωνιστές να περιμένουν στις καρέκλες, που βρίσκονται στην σκάλα και στο άδειο κουζινάκι, αφού τα κορίτσια ήταν όλα απασχολημένα και την Άννα σε συνεχή κίνηση. Να απαντάει στα τηλέφωνα, να ανοίγει την πόρτα, να υποδέχεται με χαμόγελο όσους έρχονταν, να αποχαιρετά όσους έφευγαν, πάντα με χαμόγελο και και να τους προτείνει να πάρουν ένα αναψυκτικό ή ένα νερό για τον δρόμο, να προσπαθεί να καθησυχάσει όσους περίμεναν για αρκετή ώρα, ακόμα και αν αυτοί δεν διαμαρτύρονταν. Εγώ προσωπικά κουράστηκα και μόνο που την έβλεπα να κάνει όλα αυτά και απορούσα για μία ακόμα φορά πως το κάνει. Άννα μου εύχομαι καλή δύναμη σε σένα και στα κορίτσια σου, για να μπορείτε να μας εξυπηρετείτε για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα!!!
Καληνύχτα!!!
Μεσημεριανή χτεσινή επισκέψη στο διαμάντι και να γίνεται πανικός απο συναγωνιστές πρέπει να είχε και στο μπαλκόνι ακόμα συναγωνιστές που ήταν στην αναμονή και για καλή μου τύχη είχα πάρει τηλέφωνο δύο τρεις ώρες πιο πριν και είχα κλείσει muna liza γιατί ήθελα κάτι δυνατό γαμευσιμο με pawg κωλάρα και ρώγα να κοιτάει τον ουρανό.![]()
Live Muna Liza η νέος Έρωτας 2!!![]()
Αυτό με τους έρωτες να το προσέξεις κουμπαράκι. Πολλοί μαζεύονται και μπορεί εσύ να είσαι μικρός για γάμους και υποχρεώσεις, αλλά μπορεί, κάποια στιγμή, να σε βρει κανένα βέλος σε καίριο σημείο και να με βάλεις στα έξοδα.Μεσημεριανή χτεσινή επισκέψη στο διαμάντι και να γίνεται πανικός απο συναγωνιστές πρέπει να είχε και στο μπαλκόνι ακόμα συναγωνιστές που ήταν στην αναμονή και για καλή μου τύχη είχα πάρει τηλέφωνο δύο τρεις ώρες πιο πριν και είχα κλείσει muna liza γιατί ήθελα κάτι δυνατό γαμευσιμο με pawg κωλάρα και ρώγα να κοιτάει τον ουρανό.
Όσοι ώρα ήμουν και εγώ αναμονή γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω να γίνεται πανικός και ένα μεγάλο μπράβο στην οικοδέσποινα την κυρία Άννα που έτρεχε το μαγαζί μόνη της για να μείνουν όλοι ικανωποιηνενει.
Και τώρα στο ψητό όταν ήρθε η σειρά μου και με πήγε στο δωμάτιο η Muna LIZA η <<Έρωτας 2>> πλέονγιατί όπως έχω γράψει και σε άλλη μου κρητική το Λιζάκι είναι κατηγορία pawg girl με διπλές precision τουρμπίνες και δεν συμμαζεύεται και εγώ με αυτά τρελαίνομαι και όσοι ώρα με άφησε να φρεσκαρηστω κτλ και μπαίνει στο δωμάτιο το Λίζακι έλα της λέω όχι μου λέει μασάζ πρώτα εσύ να σε χαλαρώσω και μετά όλα τα υπόλοιπα και γελάω και ξαπλώνω για μασάζ και όσοι ώρα μου έκανε μασάζ και καυλαντιζαμε μου τον είχε κάνει το ρίμπερ τέζα και με γυρνάει και με πλάκωσε σε μια αφιλτρη πίπα με φούλ σάλιο και πνιγμό και εγώ να της τραβάω πουτσοσκαμπηλα από στάσεις παίχτηκαν πολλές το σούβλισα ιεραποστολικο στα τέσσερα το Λιζάκι από πάνω το Λιζάκι από κάτω και το τέλος ήρθε 69 να μου έχει χώσει την κωλάρα τής στην μούρη εγώ να το γλύφω και το Λιζάκι να με τσιμπουκόνι μέχρι που με στραγγιξε και με άφησε κανένα λεπτό στο καναπέ να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου και να γελάει από πάνω μου.
Muna LIZA η Έρωτας 2 δυνατό και γαμευσιμο κατηγορία pawg girl και αν τής βρεις το κουμπί της κάνεις επικά γαμήσια λες και γαμάς την γκόμενά σου![]()
Φοράω πανοπλία σε όλα τα τρωτά μου σημείαΑυτό με τους έρωτες να το προσέξεις κουμπαράκι. Πολλοί μαζεύονται και μπορεί εσύ να είσαι μικρός για γάμους και υποχρεώσεις, αλλά μπορεί, κάποια στιγμή, να σε βρει κανένα βέλος σε καίριο σημείο και να με βάλεις στα έξοδα.![]()
Η τζενάρα ναι σου λέει ναι !!!![]()
![]()
Γυναικάρα μου εσύ!!!Multi Massage DIAMOND Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Η κόλαση και ο παράδεισος μαζί!!!
Έρωτας 2
Multi Massage DIAMOND Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοείται πως είναι σούπερ φίλε μου!Ρε παιδιά είναι όντως τόσο καλά οι υπηρεσίες; Δεν έχω πάει ποτέ . Να κάνω επίσκεψη;
Αν είχε και ένα κοράλλι στα πόδια της θα ήταν ιδια η Αφροδίτη!Multi Massage DIAMOND Tora i Kavlo RULA!!!![]()
![]()
υπερ-μούναρος φιλαράκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Multi Massage DIAMOND Tora i Kavlo RULA!!!![]()
![]()
Έτσι ειναι παντα η Αννα!Εύχομαι στην Άννα και στα κορίτσια καλή ξεκούραση για αύριο!!! Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και σήμερα που πέρασα από το μαγαζί για "χαλάρωση" είδα τόσο την Άννα όσο και τα κορίτσια να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να μας εξυπηρετήσουν. Όσοι είχαμε υπομονή περιμέναμε καρτερικά την σειρά μας, άλλοι δε που δεν μπορούσαν να περιμένουν, έφευγαν για να ξαναγυρίσουν αργότερα και άλλοι, αυτοί με την λιγότερη υπομονή, έφευγαν οριστικά, ίσως για να επιστρέψουν κάποια άλλη μέρα, με την ελπίδα να είναι πιο τυχεροί. Τα σαλόνια γεμάτα, συναγωνιστές να περιμένουν στις καρέκλες, που βρίσκονται στην σκάλα και στο άδειο κουζινάκι, αφού τα κορίτσια ήταν όλα απασχολημένα και την Άννα σε συνεχή κίνηση. Να απαντάει στα τηλέφωνα, να ανοίγει την πόρτα, να υποδέχεται με χαμόγελο όσους έρχονταν, να αποχαιρετά όσους έφευγαν, πάντα με χαμόγελο και και να τους προτείνει να πάρουν ένα αναψυκτικό ή ένα νερό για τον δρόμο, να προσπαθεί να καθησυχάσει όσους περίμεναν για αρκετή ώρα, ακόμα και αν αυτοί δεν διαμαρτύρονταν. Εγώ προσωπικά κουράστηκα και μόνο που την έβλεπα να κάνει όλα αυτά και απορούσα για μία ακόμα φορά πως το κάνει. Άννα μου εύχομαι καλή δύναμη σε σένα και στα κορίτσια σου, για να μπορείτε να μας εξυπηρετείτε για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα!!!
Καληνύχτα!!!