DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 5.871
- Πόντοι
- 2.836
Σε ένα τεταρτάκι με είχαν "καθαρίσει" Δεν άντεξα άλλο!!!το διδυμο - κόλαση !
Σε ένα τεταρτάκι με είχαν "καθαρίσει" Δεν άντεξα άλλο!!!το διδυμο - κόλαση !
Α και που ΄σαι, κουμπάρος εγώ.Για να βγει διαζύγιο πρέπει να υπάρξει πρώτα γάμος και αφού δεν μας πάντρεψες δεν υπάρχει λόγος. Λοιπόν, ντύσου, στολίσου και πήγαινε το συντομότερο να ζητήσεις το κορίτσι, μην προλάβεις κανένας άλλος, τώρα που έμεινε ελεύθερη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να βγει διαζύγιο πρέπει να υπάρξει πρώτα γάμος και αφού δεν μας πάντρεψες δεν υπάρχει λόγος. Λοιπόν, ντύσου, στολίσου και πήγαινε το συντομότερο να ζητήσεις το κορίτσι, μην προλάβεις κανένας άλλος, τώρα που έμεινε ελεύθερη.![]()
Δεν γίνεται κουμπάρε είμαι μικρός ακόμα εγώ για γάμους και τέτοια χαχαχαΓια να βγει διαζύγιο πρέπει να υπάρξει πρώτα γάμος και αφού δεν μας πάντρεψες δεν υπάρχει λόγος. Λοιπόν, ντύσου, στολίσου και πήγαινε το συντομότερο να ζητήσεις το κορίτσι, μην προλάβεις κανένας άλλος, τώρα που έμεινε ελεύθερη.
Για να βγει διαζύγιο πρέπει να υπάρξει πρώτα γάμος και αφού δεν μας πάντρεψες δεν υπάρχει λόγος. Λοιπόν, ντύσου, στολίσου και πήγαινε το συντομότερο να ζητήσεις το κορίτσι, μην προλάβεις κανένας άλλος, τώρα που έμεινε ελεύθερη.![]()
Ε μα δεν σε βρίσκω πουθενά ρε φίλε. Τι θα κάνω με σένα, δεν ξέρω.Δεν γίνεται κουμπάρε είμαι μικρός ακόμα εγώ για γάμους και τέτοια χαχαχα
Άμα αριβαρω εγω εκεί....σας τις έφαγα μάγκες......είμαι γλυκούλης.....χαχαχαΓια να βγει διαζύγιο πρέπει να υπάρξει πρώτα γάμος και αφού δεν μας πάντρεψες δεν υπάρχει λόγος. Λοιπόν, ντύσου, στολίσου και πήγαινε το συντομότερο να ζητήσεις το κορίτσι, μην προλάβεις κανένας άλλος, τώρα που έμεινε ελεύθερη.
Και ξέρω ποιες θα φάω πρώτα χαχαχαΆμα αριβαρω εγω εκεί....σας τις έφαγα μάγκες......είμαι γλυκούλης.....χαχαχα
Ποιος θα ΄ναι ο τυχερός, γι΄ αυτήν εδώ την καύλα!!!Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Α και που ΄σαι, κουμπάρος εγώ.Μην αλλάξουμε τώρα τις συνήθειές μας.
![]()
Κοίτα κουμπάρε μνηστήρες που ξεφόρτωσανΕ μα δεν σε βρίσκω πουθενά ρε φίλε. Τι θα κάνω με σένα, δεν ξέρω.![]()
ΌλοιΠοιος θα ΄ναι ο τυχερός, γι΄ αυτήν εδώ την καύλα!!!
Για να μη την ανεβάζει η Αννούλα μάλλον...Η Αλινα πήρε τις βυζαρες της και σταμάτησε;
Σκέφτεται η καύλα τι θα Κάνει χωρίς πούτσα δύο βδομάδες που θα είναι κλειστώ το μαγαζίMulti Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA sta krifa!!!![]()
Tora Live i Tzenara sta krifa!!!Σκέφτεται η καύλα τι θα Κάνει χωρίς πούτσα δύο βδομάδες που θα είναι κλειστώ το μαγαζί
καυλωσαTora Live i Tzenara sta krifa!!!![]()
Ksana Tora parine Live Tora bike ia skisimata i TZENARA!!!καυλωσα
Άψογη για μία ακόμα φορά!!!Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA sta krifa!!!![]()
ΝαιΣε λίγο θα πάω να καρφώσω Τζενη
για να πάει καλά ο μήνας