DRAGON XXX
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 27
- Like
- 5.871
- Πόντοι
- 2.836
Δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις!!!Καρέ του πάτου!
Δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις!!!Καρέ του πάτου!
Η Τζεναρα και στο δωμάτιο και στα σκαλοπάτια και στο κουζινάκι και πανω στο φουγάρο ειναι τούμπανο!!!Ωραίος πάτος η τζεναρα στο δωμάτιο τι λέει ;
Τώρα βάλε όυι θέλεις. Ετοιμάζομαι για παραλία και θα συνέλθω με τις βουτιές.Multi Massage DIAMOND Tora i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
Βγήκα για λίγο αλλά ξαναμπαίνω!!!Multi Massage DIAMOND Tora i Kavlo RULA !!!![]()
![]()
![]()
Η Τζεναρα και στο δωμάτιο και στα σκαλοπάτια και στο κουζινάκι και πανω στο φουγάρο ειναι τούμπανο!!!
Φωτιά και καύλα.........εεεεεεε και λαύρα ήθελα να πω!!!
Και μετά τι γίνεται το αποτέλεσμα για πες κι άλλα έχει και ενδιαφέρον η συνάντηση!!! Partin tora Live!!!![]()
live κουμπάρε για αυτό είναι ο κουμπάρος..
Ανεβάζω σύντομα πικάντικες λεπτομέρειες με το καυτό ραντεβού μου με την κουμπάρα μου!!
ΝαιMulti Massage DIAMOND Tora i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
Κανένα πρόβλημα κουμπαράκι. Στα καθήκοντά σου είναι, όπως και στα δικά μου είναι να ικανοποιώ τις κουμπάρες.![]()
live κουμπάρε για αυτό είναι ο κουμπάρος..
Ανεβάζω σύντομα πικάντικες λεπτομέρειες με το καυτό ραντεβού μου με την κουμπάρα μου!!
Μεσημεριανή επισκέψη σήμερα στο diamond και αφού έχω ξυπνήσει λίγο αργά έχω σηκωθεί με κάτι καύλες και θέλω εκείνη την ώρα έρωτα τουρμποξαδέρφη 2 τουρμποξαδέρφη 3 κάτι τέτοιο και κάνω ένα ντούζ και τηλέφωνο στην κυρία Άννα να δω τι παίζει και αφού έχω πάρει μία φρερντιά διακτινίζομαι στο diamond και αφού έχω φτάσει στο diamond εκείνη την ώρα διαθέσιμες ήταν ο Έρωτας η αλλιώς η κουμπάρα μου και η τουρμποξαδέρφη 3 (και λέω από μέσα μου μίας και ο κουμπάρος είναι απόν εδώ και μέρες βλάχο πρέπει να τακτοποιήσουμε την κουμπάρα γιατί είναι υποχρέωσή μάς και καθήκον λόγω γιατί μας δένει και μία κουμπαριά και έτσι έγινε) δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το Κατερινάκι έχω γράψει πολλές φορές το τι και το πως ένα θα πω μόνο μπαίνω δωμάτιο με την κουμπάρα μου και γαμηθίκαμε δίχως να υπάρχει αύριο και που δεν την πείρα αλλά η κουμπάρα μου μετά με αντάμειψε με ένα δυνατό μασάζ όπου με χαλάρωσε και με έκανε χίλια κομμάτια και με έκανε ότι ήθελε αυτά τα ολίγα από μένα.Και μετά τι γίνεται το αποτέλεσμα για πες κι άλλα έχει και ενδιαφέρον η συνάντηση!!! Partin tora Live!!!![]()
![]()
Να σαι καλά που σκέφτηκες την κουμπάρα κουμπάρε αλλά με την επιστροφή μου να σου λείπουν αυτά.Μεσημεριανή επισκέψη σήμερα στο diamond και αφού έχω ξυπνήσει λίγο αργά έχω σηκωθεί με κάτι καύλες και θέλω εκείνη την ώρα έρωτα τουρμποξαδέρφη 2 τουρμποξαδέρφη 3 κάτι τέτοιο και κάνω ένα ντούζ και τηλέφωνο στην κυρία Άννα να δω τι παίζει και αφού έχω πάρει μία φρερντιά διακτινίζομαι στο diamond και αφού έχω φτάσει στο diamond εκείνη την ώρα διαθέσιμες ήταν ο Έρωτας η αλλιώς η κουμπάρα μου και η τουρμποξαδέρφη 3 (και λέω από μέσα μου μίας και ο κουμπάρος είναι απόν εδώ και μέρες βλάχο πρέπει να τακτοποιήσουμε την κουμπάρα γιατί είναι υποχρέωσή μάς και καθήκον λόγω γιατί μας δένει και μία κουμπαριά και έτσι έγινε) δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το Κατερινάκι έχω γράψει πολλές φορές το τι και το πως ένα θα πω μόνο μπαίνω δωμάτιο με την κουμπάρα μου και γαμηθίκαμε δίχως να υπάρχει αύριο και που δεν την πείρα αλλά η κουμπάρα μου μετά με αντάμειψε με ένα δυνατό μασάζ όπου με χαλάρωσε και με έκανε χίλια κομμάτια και με έκανε ότι ήθελε αυτά τα ολίγα από μένα.
Κατερίνα η τουρμποξαδέρφη 1 η Έρωτας η κουμπάρα μου εγγύηση δεν σπάει δεν χαλάει![]()
Ναι σου λέω ναι!!!
Ναι σου λέω ναι!!!
ΚαυλαMulti Massage DIAMOND i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
Προσεχώς θα τιμηθεί το άλογο Τζένη
ΝαιΠροσεχώς θα τιμηθεί το άλογο Τζένη
Έχει μπει στο στόχο από την προηγούμενη επίσκεψη στο μασάζ...