Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 30.312
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND Tora i Tzenara!!!![]()
![]()
Multi Massage DIAMOND Tora i Tzenara!!!![]()
![]()
Μπράβο παιδιά, να περνάτε όμορφα!Ηλια συμφωνω μαζι σου απολυτως .
Η Τζενη ειναι παρα πολυ καλη. Εχει δικιο η Αννα που σου γραφει να μην ακους ουτε να εμπιστευεσαι κανεναν τι σου λεει.
Μονο να δοκιμαζεις και να αποκτας δικη σου αποψη για τα κοριτσια
ΝαιMulti Massage DIAMOND Tora Muna LIZA!!!![]()
![]()
![]()
Ναι ναι ναι
Ωραίος πάτος η τζεναρα στο δωμάτιο τι λέει ;
BunnyMulti Massage DIAMOND Tora i Kavliara Katerinara!!!![]()
![]()
![]()
Φίλε Δράκε, είσαι άρχοντας και ανέβηκες ακόμα ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά στην εκτίμηση μου.Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα προς άρση κάθε παρεξηγήσεων που συνέβησαν τελευταία και αφορούν την νέα κοπέλα την Τζένη. Κατ΄ αρχήν ποτέ και σε κανέναν δεν είπα ότι δεν πέρασα καλά. Επίσης με 2-3 συναγωνιστές που μίλησα τους είπα τι συνέβη στο δωμάτιο με μένα, ωστόσο θέλω να διευκρινίσω, όπως είπε και η Άννα σε κάποιο μήνυμα, ότι όταν συνάντησα εγώ την κοπέλα, είχε μόνο λίγες μέρες στο μαγαζί και είναι απολύτως φυσικό να μην είχε βρει ακόμα τα πατήματά της και να μην είχε ακόμα προσαρμοστεί στους κανόνες του συγκεκριμένου μαγαζιού - οικογένειας, ειδικά αν δούλευε σε κάποιον άλλο χώρο με άλλους κανόνες. Επίσης όπως διαπίστωσα τελευταία και το έχω γράψει, έχει κάνει μεγάλα βήματα προσαρμογής. Άννα μου ξέρω ότι σε στενοχώρησα με κάποια πράγματα που έγραψα και παραδέχομαι ότι βιάστηκα και γι΄ αυτό άλλωστε σου ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω ακόμα μία φορά δημοσίως, αλλά όπως σου είπα και το ξέρεις καλά, δεν είχα τέτοια πρόθεση. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πάντα σε θεωρούσα και πάντα θα σε θεωρώ φίλη μου. Αυτά ήθελα να πω και εύχομαι σε σένα και τα κορίτσια να είστε πάντα καλά και ο θεός να σας δίνει δύναμη, για να μπορούν όλοι οι φίλοι συναγωνιστές να χαλαρώνουν στο υπέροχο μαγαζί σου. Να είστε όλοι καλά!!!
Άξιος κ τζέντλεμαν........ και γι΄ αυτό άλλωστε σου ζήτησα συγγνώμη και σου ζητάω ακόμα μία φορά δημοσίως, .......
Πρόθυμη κ συνεννοήσιμη, χωρίς περιττά όχι κ μη.Ωραίος πάτος η τζεναρα στο δωμάτιο τι λέει ;
Muna LIZA τουρμποξαδέρφη 2 με κωλάρα τούμπανο και ρώγα να κοίτα τον ουρανό!!Multi Massage DIAMOND Tora Muna LIZA!!!![]()
![]()
![]()
Πολυ καλη !Ωραίος πάτος η τζεναρα στο δωμάτιο τι λέει ;
Multi Massage DIAMOND i Kavliara Katerinara i Piotita!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσείς εκεί στο diamond μας έχετε αφήσει αυπνους με αυτές της καυλιαρικες ανάρτησης που κάνετε.... ανυπομονώ να έρθω αύριο για μια χαλάρωση
Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να κοιμηθείς καλά και να πας ξεκούραστος εκεί. Από την στιγμή που θα μπεις στο δωμάτιο και μετά, ανεξάρτητα ποια θεραπεύτρια θα διαλέξεις, δεν μπορεί κανείς να σου εγγυηθεί πως θα βγεις.Εσείς εκεί στο diamond μας έχετε αφήσει αυπνους με αυτές της καυλιαρικες ανάρτησης που κάνετε.... ανυπομονώ να έρθω αύριο για μια χαλάρωση
Καρέ του πάτου!