trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 21.809
- Πόντοι
- 4.936
Καβλα με την πράσινη φούστα και το λουλουδάτο ΣτινγκKali evdomadha ise ARXONDA efkaristo panda nase ehi kala O THEOS!!!![]()
Καβλα με την πράσινη φούστα και το λουλουδάτο ΣτινγκKali evdomadha ise ARXONDA efkaristo panda nase ehi kala O THEOS!!!![]()
Μετά από επίσκεψη μού στο diamond με την τζεναρα με ενημερώσανε ότι θα παραμείνει κλειστό από 15 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου. Πάντως η τζεναρα είναι εξαιρετική στα ιδιαίτερα.....Απ ο, τι γνωρίζω, απο 15 Αυγούστου μέχρι τέλος, τα κορίτσια θα ειναι σε διακοπές.
Να ξεκουραστούν κι αυτά τα κακόμοιρα!
Έχουν "γαμηθεί" όλο τον χρόνο!!!
Θα πληρώσεις κάτι έξτρα και για τον καθαρισμό του χαλιού ομως και χαλάλι σου!!!μπορω να ερθω να τη παρω ετσι οπως ειναι στα σκαλοπατια ?![]()
Θεόμουνο!!!Multi Massage DIAMOND Tora i Muna LIZA Kavliara!!!![]()
Multi Massage DIAMOND i Tzenara ta lei Ola!!!Μετά από επίσκεψη μού στο diamond με την τζεναρα με ενημερώσανε ότι θα παραμείνει κλειστό από 15 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου. Πάντως η τζεναρα είναι εξαιρετική στα ιδιαίτερα.....
ΝαιMulti Massage DIAMOND i Tzenara ta lei Ola!!!![]()
![]()
![]()
Ναι sou leo ne!!!
Κατερίνα μου, πρέπει να ερθω πριν κλείσει το μαγαζί για διακοπές, να σε "ποτίσω" λουλούδι μου!Multi Massage DIAMOND Tora i Kavliara Katerinara!!!![]()
![]()
Μα πόσο ποιητικός!!!Κατερίνα μου, πρέπει να ερθω πριν κλείσει το μαγαζί για διακοπές, να σε "ποτίσω" λουλούδι μου!
Να σε βρω τον Σεπτέμβρη "ανθισμένη"!!!
Ποιητικος κρεμπιεςΜα πόσο ποιητικός!!!
Όλα σε όλα φουλλλλλλλ πακετοMulti Massage DIAMOND Tora i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
Ne sou leo ne !!!Ποιητικος κρεμπιες
Ne sou leo ne !!!Ποιητικος κρεμπιες