manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 8.638
- Πόντοι
- 9.195
Μ εχει φάει η περιέργεια τόσο καιρό, σε πιο κόλπο αναφέρεστε ρε παλιόπαιδα!Η
Η τουρμποκουμπάροξαδέρφη 2 κάνει καλό ίσιωμα και κάνει και ένα κόλπο χαχαχα
Μ εχει φάει η περιέργεια τόσο καιρό, σε πιο κόλπο αναφέρεστε ρε παλιόπαιδα!Η
Η τουρμποκουμπάροξαδέρφη 2 κάνει καλό ίσιωμα και κάνει και ένα κόλπο χαχαχα
Σωστοςςςςςςςς!!!Εγώ κουμπάρε δεν έχω δείξει σημάδια δέσμευση και αποκλειστικότητας όλοι καλή χωράνε χαχαχα η μόνη δέσμευση μου είναι η κουμπαριά![]()
Μάνο εμένα πάντως τον κώλο μου δεν τον τσιμπάνε γιατί τον έχω σκεπασμένο!Κουνούπια είναι βρε φοβιτσιάρικο αγόρι..εσένα τα κουνούπια δεν τσιμπάνε τον κώλο σου??
Καλημέρα φίλε Μάνο όταν περάσεις από τής κ Άννας και δεις την τουρμποξαδέρφη 2 ρώτησε την διακριτικά τη κόλπο κάνει στον βλάχο και τον ισιώνης.Μ εχει φάει η περιέργεια τόσο καιρό, σε πιο κόλπο αναφέρεστε ρε παλιόπαιδα!
Φίλος αυτά τα σπυράκια είναι το σήμα κατατεθέν του έρωτα μάς!! Σε περίπτωση που την χάσουμε θα μπορούμε να την αναγνωρίσουμαι απο τα σπυράκιαΑυτά τα σπυριά με τρομάζουν κάπως...
Ούτε εμένα αλλά ελπίζω να έχουν δίκιο οι συναγωνιστές...Μάνο εμένα πάντως τον κώλο μου δεν τον τσιμπάνε γιατί τον έχω σκεπασμένο!
Όποιος τον εχει ξεσκέπαστο όπως τα κορίτσια, όλη μέρα, θα του τον φάνε τα κουνούπια..........και όχι μόνο!!!
Κάτι τέτοια κάνεις 'Αννα μας και θα με κάνεις να στήσω αντίσκηνο απ΄ έξω.Multi Massage DIAMOND i Kavliares gefsis Edho ke oxi Mono ke Piotita!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χθες το τμήμα επειγόντων περιστατικών το είχε αναλάβει η Ρούλα με παρόμοια στολή.Αυτή η νοσοκόμα μας αρρωσταίνει!!!
Άστα φίλε. Έκοψε για λίγο όταν μπήκα μέσα και όταν βγήκα πάλι χαμός, Με κάποιους συναγωνιστές στο σαλόνι το αποδώσαμε στο ότι έρχονται διακοπές και τρέχουν όλοι να προλάβουν, γιατί πάντα έχει δουλειά αλλά χθες παρά είχε, αν λάβουμε υπ΄ όψιν αυτό που είπε και ο συναγωνιστής ότι και το μεσημέρι γινόταν το ίδιο.τοσο πολυ δουλεια και κοσμο ειχε ?
Για να σε καθησυχάσω φίλε μου, θα σου πω ότι με την συγκεκριμένη έχω πάει, εδώ και 11 μήνες σχεδόν που είμαι θαμώνας του μαγαζιού, πάνω από 30 φορές και είμαι μια χαρά.Αυτά τα σπυριά με τρομάζουν κάπως...
Κάτι νομίζω είπε ο Άδωνις στο ραδιόφωνο!Χθες το τμήμα επειγόντων περιστατικών το είχε αναλάβει η Ρούλα με παρόμοια στολή.![]()
Θα ρωτήσωΚαλημέρα φίλε Μάνο όταν περάσεις από τής κ Άννας και δεις την τουρμποξαδέρφη 2 ρώτησε την διακριτικά τη κόλπο κάνει στον βλάχο και τον ισιώνης.
Θα σου πει αν θέλει![]()
Αντίσκηνο σίγουρα γιατι έχουν γίνει τα πουλιά μας ορθοστάτες!Κάτι τέτοια κάνεις 'Αννα μας και θα με κάνεις να στήσω αντίσκηνο απ΄ έξω.![]()
Να δω τι θα κάνουμε απο 15 Αυγούστου μέχρι τέλος, όσοι θα είμαστε εδώ!Άστα φίλε. Έκοψε για λίγο όταν μπήκα μέσα και όταν βγήκα πάλι χαμός, Με κάποιους συναγωνιστές στο σαλόνι το αποδώσαμε στο ότι έρχονται διακοπές και τρέχουν όλοι να προλάβουν, γιατί πάντα έχει δουλειά αλλά χθες παρά είχε, αν λάβουμε υπ΄ όψιν αυτό που είπε και ο συναγωνιστής ότι και το μεσημέρι γινόταν το ίδιο.
Ευτυχώς που την μία εβδομάδα θα λείπω κι εγώ. Τώρα όσο για τον γυρισμό θα δω πάλι ότι είδα πέρυσι την πρώτη μέρα που άνοιξε πάλι. Έπαθα πλάκα με τον χαμό που γινόταν, αφού ήταν η πρώτη μου φορά εκεί. Ευτυχώς η Άννα με βόλεψε και δεν έφυγα έτσι.Να δω τι θα κάνουμε απο 15 Αυγούστου μέχρι τέλος, όσοι θα είμαστε εδώ!
Να δεις τι θα γίνεται την 1η Σεπτέμβρη!
Έκτακτα μέτρα θα λάβει η Τροχαία στην Δάφνη!
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Agapi full se Ola!!!Αυτή η νοσοκόμα μας αρρωσταίνει!!!
Κατάλαβα. Το τμήμα επειγόντων περιστατικών, το πάνε εναλλάξ με την Ρούλα, αν κρίνω από τις στολές.Multi Massage DIAMOND Tora Live i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Κατάλαβα. Το τμήμα επειγόντων περιστατικών, το πάνε εναλλάξ με την Ρούλα, αν κρίνω από τις στολές.![]()
Αυτά κάνεις και δεν ξεκολλάω από εκεί!!!![]()
Tora Live i Kavlo RULA!!!