Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

ArMpl

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
146
Πόντοι
0
IMG-20250611-WA0004.jpg
IMG-20250503-WA0007.jpg
IMG-20250407-WA0012.jpg
IMG-20250625-WA0002.jpg
IMG-20250128-WA0002.jpg
Τέλεια η ειρήνη αξίζει σίγουρα δοκιμή. Money well spent

giorgososfp3

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
26
Πόντοι
0
B
Επίσκεψη μετα από καιρό στην κυρία Αννα
τι να πεις για αυτή τη γυναίκα υπέροχος άνθρωπος και τρομερός επαγγελματίας

πήγα να δοκιμάσω την καινούργια Τζένη
παίρνω την λεμονίτα που μου έχει προσφέρει ή κυρία αννα και μπαίνω στο δωμάτιο

Μετά από λίγο έρχεται η Τζένη
Ωραίο ξανθό μουνάκι με γλυκό πρόσωπο και μικρό βυζάκι σώμα λεπτό καλό καθαρή από μπογιές
Με το που μπήκε μέσα άρχισε η δράση γλωσσόφιλα κατευθείαν φίλησε αυτή λαιμό κοιλιά
μου βγάζει την πετσέτα και τον Παίρνει στο στόμα πίπα εξαιρετική υγρή αργή απολαυστική περιποίηση πέρασε και από τα αρχίδια μια βόλτα
Της αφαιρώ τα σέξι μπλε εσώρουχα και ορμάω στις βυζάρες της με τη γλώσσα μου κατεβαίνω και πάω στο μουνάκι της με τη γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου που ήταν υπέροχο και χωρίς μυρωδιές
καυλωσε τρελάθηκε και ζήτησε να μπω μέσα της της πιάνω τα χέρια και της λέω δεν είναι ώρα σου ακόμα κάτσε και απόλαυσε το μία της εχωνα την γλώσσα και μία τα δάχτυλα και εναλλάξ
και εκεί δεν άντεξε και με πότισε με τα υγρά της

στήσιμο στα τέσσερα και εκεί στην κυριολεξία της έδωσα το μουνί στο χέρι με ασταμάτητο κομπρεσέρ

ιεραποστολικό από πάνω στα όρθια και εκεί δεν άντεξα της είπα να στηθεί στα γόνατα και την πότισα σπέρμα στο στόμα

πέρασα εξαιρετικά και θα επαναληφθεί η συνάντηση πολύ σύντομα

Μέχρι τότε να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα
Εμένα μου είπε ότι δεν τα περνει στο στόμα

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.209
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα στην παρέα. Συνάντηση νωρίτερα με την Τζένη. Έχουμε και λέμε: Σώμα όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες. Πρόσωπο εκφυλο με piercing στο κάτω χείλος δεξιά. Πολύ περιποιητικη, αφού ήθελε να με βοηθήσει στο μπάνιο και να μου σκουπίσει την πλάτη, της εξήγησα όμως πως στο μπάνιο θέλω να είμαι μόνος, εκτός αν είναι να με καθαρίσουν από τα λάδια. Στο σεξ συμμετέχει πολύ, με πολύ καλή πίπα, αλλά όχι βαθιά. Φιλιά πιο πολύ στοματοφιλα αλλά άφθονα και δεν τα θέλει στο στόμα, όπως μου είπε. Ευχαριστιεται το γλύψιμο αλλά και το σεξ, αλλά της αρέσει πιο πολύ αργά και όχι γρήγορα, όπως μου είπε, χωρίς βέβαια να εκφράζει παράπονα για τυχόν σφυροκοπημα. Τέλος έχει αρκετά σφιχτό μουνάκι, που ευχαριστιεσαι να μπαίνεις και να βγαίνεις. Αυτά τα ολίγα από μένα. Καλά να περνάτε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom