Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.536
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND Tora i Nosokoma Marina!!!
IMG-20250523-WA0015.jpg

Συνημμένα

• IMG-20250523-WA0017.jpg
    IMG-20250523-WA0017.jpg
    50,2 KB · Εμφανίσεις: 15

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.787
Πόντοι
7.195
Πρώτον δεν σου είπα να μην μπεις και να γράψεις ο, τι θέλεις. Δικαίωμα σου και να το κάνεις όποτε θες.
Δεύτερον δεν έχεις καταλάβει τίποτα για εμένα αλλά μάλλον είσαι τύπος που βγάζει εύκολα συμπεράσματα.
Τρίτον, παλαμάκια μου βαράνε οι κοπέλες όταν φεύγω γιατί ξέρω πως να φερθώ και να ευχαριστήσω μια γυναίκα ώστε να μου το ανταποδώσει.
Τέταρτον δεν είμαι καλό παιδί αλλά ένα ώριμο κάθαρμα.
Πεμπτον δεν είμαστε μερικοί υποστηρικτές αλλά 273 σελίδες από υποστηρικτές.
Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με τον μεθυσμένο που ανέβαινε ανάποδα την Πανεπιστημίου και όταν άκουσε στο ραδιόφωνο πως ένας οδηγός πάει ανάποδα στην Πανεπιστημίου, είπε: " Τι ένας ρε φιλε, όλοι ανάποδα πανε"!
Και τέλος αν θέλεις να κάνεις σωστή ενημέρωση, έστω και αρνητική, αναφέρεις τα ονόματα των κοριτσιών για να προφυλάξεις τους υπόλοιπους από τις κακοτοπιές.
Υστερόγραφο: Αν και οι δύο κοπέλες δεν ήταν ο τύπος σου, τότε γιατί πέρασες μαζί τους;
Τύπε.... κατεβα από το συννεφάκι θα πέσεις & θα χτυπήσεις.

Και τους θιάσους του τσίρκου, τους χειροκροτούν.

Με τη δεύτερη κοπέλα πέρασα μετά απο αρκετή σκέψη, μιας & δεν υπήρχε η κοπέλα που ήθελα να δοκιμάσω.

Η πρώτη που είχα δοκιμάσει είχα καλές εντυπώσεις, αλλά ήταν ήδη στο δωμάτιο & θα καθυστερούσε.

"Ώριμο κάθαρμα".
Δεν συνδυάζονται αυτά τα 2, βρες κάτι άλλο.

Σαν καλός πελάτης που είσαι του ιδρύματος, θα πάρεις αρκετά εύσημα από το χώρο αυτό για την υποστήριξη σου.
Θα έχεις πια, καλή μεταχείριση & προνόμια.

Μπορείς να πεις περισσότερα ακόμα, εκτιμώ ό,τι θα ανέβουν οι μετοχές σου περισσότερο.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.536
Πόντοι
4.656

Με τη δεύτερη κοπέλα πέρασα μετά απο αρκετή σκέψη, μιας & δεν υπήρχε η κοπέλα που ήθελα να δοκιμάσω.

Η πρώτη που είχα δοκιμάσει είχα καλές εντυπώσεις, αλλά ήταν ήδη στο δωμάτιο & θα καθυστερούσε.

"Ώριμο κάθαρμα".

Σαν καλός πελάτης που είσαι του ιδρύματος, θα πάρεις αρκετά εύσημα από το χώρο αυτό για την υποστήριξη σου.

Μπορείς να πεις περισσότερα ακόμα, εκτιμώ ό,τι θα ανέβουν οι μετοχές σου περισσότερο.
Levendi mou Kalispera mia fora perases me tin Rula & mia me tin Katerina an thimame kala eti dhen ine ti dhen sou arese ?
IMG-20250109-WA0001.jpg

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436

"Ώριμο κάθαρμα".

Ρε φίλε έχεις από την Παρασκευή που γράφεις το πας καλά!!! Αύριο κλείνεις εβδομάδα!! Το ξεκίνησες με την έντονη οσμή του τσιγάρου μετά το γύρισες στην εμφάνιση των κοριτσιών και κάτι τέτοια.
Και τώρα ζουλέυεις τον κύριο Μάνο για τα προνόμια που έχει!!
Θα μας πεις τελικά με πια δεν πέρασες καλά να προσέχουμε και εμείς??

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.787
Πόντοι
7.195
Ρε φίλε έχεις από την Παρασκευή που γράφεις το πας καλά!!! Αύριο κλείνεις εβδομάδα!! Το ξεκίνησες με την έντονη οσμή του τσιγάρου μετά το γύρισες στην εμφάνιση των κοριτσιών και κάτι τέτοια.
Και τώρα ζουλέυεις τον κύριο Μάνο για τα προνόμια που έχει!!
Θα μας πεις τελικά με πια δεν πέρασες καλά να προσέχουμε και εμείς??
Εσένα βλέπω σε ενδιαφέρει να μάθεις με ποια δεν πέρασα καλά.
Η αρχική τοποθέτηση μου δεν είχε βάση το ό,τι δεν πέρασα καλά, είχε με τη γενική εικόνα.

Ξαναδιάβασε την αρχική μου τοποθέτηση & τα ξαναλέμε.

Τελευταία τροποποίηση:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
Εσένα βλέπω σε ενδιαφέρει να μάθεις με ποια δεν πέρασα καλά.
Η αρχική τοποθέτηση μου δεν είχε βάση το ό,τι.δεν πέρασα καλά, είχε με τη γενική εικόνα.

Ξαναδιάβασε την αρχική μου τοποθέτηση & τα ξαναλέμε.
Καλά τώρα τρίχες μας λες

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.787
Πόντοι
7.195
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.536
Πόντοι
4.656
Καλησπέρα.
Η αρχική μου τοποθέτηση είναι αυτή & μένω σε αυτή, είτε τη δέχεστε είτε όχι.
Sevasto Levendi mou prokoras para kato dhen ine proti sou fora pou ehis riskari ples fores to ehis kani afto se pola magazia pou i kopeles dhen itan tou gusto sou ke esi reskares na dhokimasis kala e kanes to sevume afto ara ti mas meni prokorame pio kato ke tin ksekname tin epilogi pou kaname & O THEOS VOITHOS Levendi mou ke telioni edho na ise panda kala O THEOS NASE FOTISI!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195

"Ώριμο κάθαρμα".

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.
Θα χάσω σίγουρα γιατί δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία όσο εσύ.
Ευχαριστώ για την επικοινωνία και τον χρόνο σου.
Φεύγω τώρα γιατί θα χάσω το σύννεφο των δέκα και τέταρτο.

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
6.072
Πόντοι
2.846
Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου.
Θα χάσω σίγουρα γιατί δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία όσο εσύ.
Ευχαριστώ για την επικοινωνία και τον χρόνο σου.
Φεύγω τώρα γιατί θα χάσω το σύννεφο των δέκα και τέταρτο.
Ρε φίλε σας το έχω ξαναπεί. Μην ασχολείστε με τους κομήτες που εμφανίζονται κατά καιρούς. Όπως έγραψες 273 σελίδες. Δεν είμαστε 2, δεν είμαστε 3, όπως γράφουν κάποιοι γραφικοί, είμαστε 1013. Άσε αυτούς που δεν έχουν λογαριασμό. Το μαγαζί έχει ιστορία. Την Δευτέρα που μας πέρασε ήμουν τυχερός, επειδή την ώρα που πήγα βρήκα κενό και πέρασα με το Μαρινακι. Όταν βγήκα, στο μεγάλο σαλόνι οι κουρτίνες ήταν τραβηγμένες και στην μισή ώρα που έκατσα για να απολαύσω το ποτό μου έγινε ο κακός χαμός. Η Άννα δεν είχε που να τους βάλει. Άλλους τους έβαλε στο μέσα σαλόνι, έναν στο κουζινακι και σε άλλους τους προτειναι να κάτσουν στις καρέκλες στις σκάλες. Όσους δε δεν μπορούσαν να περιμένουν τους έλεγε να περάσουν αργότερα. Μιλάμε για μία τρέλα. Δεν ξέρω τι μεροκάματο βγάζουν κάποιοι αλλά πολύ θα ήθελα να το μάθω. Μπορεί και να με συμφέρει. :cheesy::cheesy::cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

G1100XX

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
12
Like
3.470
Πόντοι
1.436
Μόλις τελείωσα την έκθεση μου και την ανέβασα με την χτεσινή μεσημεριανή εμπειρία που είχα με το έρωτα-ξαδέρφη 1 και ξαδέρφη 2!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom