Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.556
Πόντοι
4.656
Multi Massage DIAMOND
IMG-20241011-WA0007.jpg
Screenshot_20240907_123020_Gallery.jpg

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.793
Πόντοι
7.195
Levendi mou orea ta e grapses an thimame poli kala otan irthes e kates poli poli Ligo Logo anamonis pou i pirke ke efiges sosta mekri edho ke sto sto sigekrimeno magazi dhen ehis perasi me kamia kopela ke ute programa 80 euro dhen ehis pari pote prota apo ola ute ta onomata ton korition kseris oti ehis mathi mono edho kseris mia fora irthes tin vdhomadha pou perase ke e figes sosta . Afu se nokli to tigaro pos ke e kates dhen sibiptun ke ta dhyo Levendi mou. Mi les oti perases dhyo fores me kopela ke se pio dhomatio perases ke pu vriskotan ta dhomatia ke pros pou bikes na pas sto dhomatio!!!
Καλημέρα.
Δεν εχω μάθει να λέω ψέματα, έχω περάσει με δύο από τις κοπέλες σας και σε διάστημα μιας εβδομάδας η μία από την άλλη επίσκεψη.
Από κέρασμα σας πήρα μόνο το νερό αν και επιμενατε για κάτι άλλο εκτός από το νερό.
Το ενα δωμάτιο που είχα περάσει ηταν πίσω/δίπλα από το χώρο αναμονής
" σαλόνι " Και το άλλο δωμάτιο, πίσω από τις σκάλες.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
69
Like
4.673
Πόντοι
4.897
Καλημέρα.
Δεν εχω μάθει να λέω ψέματα, έχω περάσει με δύο από τις κοπέλες σας και σε διάστημα μιας εβδομάδας η μία από την άλλη επίσκεψη.
Από κέρασμα σας πήρα μόνο το νερό αν και επιμενατε για κάτι άλλο εκτός από το νερό.
Το ενα δωμάτιο που είχα περάσει ηταν πίσω/δίπλα από το χώρο αναμονής
" σαλόνι " Και το άλλο δωμάτιο, πίσω από τις σκάλες.
Αν δεν κάνω λαθος είπες ότι θα αναφέρεις και τα κακά και τα καλά .....
Θέλεις να μας θυμίζεις τι καλο είδες? Γιατί εγω μόνο κακά διάβασα .....

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.556
Πόντοι
4.656

RedBull420

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2025
Like
129
Πόντοι
0
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.556
Πόντοι
4.656
Τελευταία τροποποίηση:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.793
Πόντοι
7.195
Αν δεν κάνω λαθος είπες ότι θα αναφέρεις και τα κακά και τα καλά .....
Θέλεις να μας θυμίζεις τι καλο είδες? Γιατί εγω μόνο κακά διάβασα .....
Καλησπέρα.
Το θετικό ηταν μια ικανοποιητική συνεδρία με τη Ρουλα.
Άλλο ένα θετικό η συμπεριφορά της Κας Άννας.
Η εμπειρία μου εκεί είναι περιορισμένη.

Σε κάλυψα?

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.558
Πόντοι
9.195
Η κριτική του καθενός είναι σεβαστή, είτε θετική, είτε αρνητική. ΑΛΛΑ είναι πιο σεβαστή και έγκυρη όταν υπάρχουν επιχειρήματα που την στηρίζουν.
Σε μια επίσκεψη λοιπόν ή και σε δύο, ο προβληματισμός είναι ο εξής.
Έχουν γραφτεί εδώ στο νήμα του καταστήματος 272 σελίδες. Στην κάθε σελίδα, αναλόγως με το μέγεθος του μηνύματος του κάθε συναγωνιστή, υπάρχουν κατά μέσο όρο, 20 απόψεις.
Κάντε τον πολλαπλασιασμό και δείτε πόσες από αυτές είναι θετικές και πόσες αρνητικές.
Δείτε τώρα στις θετικές, πόσα άλλα μηνύματα και σε πόσα νήματα, έχουν γράψει οι συγκεκριμενοι άνθρωποι.
Κάντε το ίδιο και στις αρνητικές.
Συμπέρασμα; Θα σας πω εγώ γιατί για να το κάνει κάποιος αυτό είναι και χρονοβόρο και κουραστικό.
Οι άνθρωποι που γράφουν καλές κριτικές, είναι άνθρωποι που ασχολούνται σοβαρά με το σπορ, έχουν πάει σε πολλά ιδρύματα και έχουν συνευρεθεί με πολλές κοπέλες. Είμαι σταθεροί και πιστοί στο συγκεκριμένο μαγαζί για την ευγένεια, την καθαριότητα και τις υπηρεσίες. Δεν θα πω εμφάνιση γιατί αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό.
Οι θετικές είναι το 95% του συνόλου, σχεδόν.
Στο υπόλοιπο 5% των αρνητικών κριτικών, το 90% αυτών που τις γράφουν, είτε είναι εντελώς νέοι στο site (χθεσινές εγγραφές) είτε έχουν πάει μια ή δυο φορές στο μαγαζί και έχουν συνεθρεθεί με μια ή δυο κοπέλες.
Όταν λοιπόν στα 100 άτομα τα 95 είναι ευχαριστημένα, παλιά και πολύ ενεργά και τα 5 είναι νέα και "άπειρα", τότε θα το πω πολύ ευγενικά, δεν έχουν τα 95 το πρόβλημα!
Εγώ έχω πάει δεκάδες φορές και έχω συνευρεθεί με όλες τις κοπέλες. Για τους λόγους που προανέφερα, το θεωρώ χάσιμο χρόνου και χρήματος, να πάω αλλού και να ρισκάρω.
Δεν θα σας πω πια μου φαίνεται όμορφη και πια όχι. Αυτό αφορά την δική μου, υποκειμενική άποψη. Θα σας πω όμως πως πάντα μυρίζω ανατολίτικες μυρωδιές από τα στικς που καίγονται στον χώρο, οι κοπέλες είναι πάντα περιποιημένες και ευγενικές, κάνουν πολύ καλό μασαζ και γαμιούνται χωρίς αύριο!
Η πολιτική του καταστήματος, από την συμμετοχή στο νήμα μέχρι και την δωρεάν παραχώρηση δεύτερης κοπέλας, αν δεν μείνεις ευχαριστημένος γιατί κάτι δεν πήγε καλά με την πρώτη, απλά δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
Τώρα αν κάποιοι δεν μείνουν ευχαριστημένοι με μια ή με δύο επισκέψεις, αυτό το αφήνω σε σας σαν τροφή για σκέψη.
Καλά να περνάτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom