Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
30.326
Πόντοι
4.656
Άννα μου θέλουμε τούρμποξαδέρφες να μας φτιάξεις το απόγευμα Tora Live Leme !!!
IMG-20250520-WA0003.jpg

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
682
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, μπορώ να κλείσω κάποιο ραντεβού? (δεν έχω προτίμηση σε κάποια κοπέλα γιατί θα έρθω για πρώτη φορά) Ρωτώ γιατί μένω λίγο μακρυά και λογικά θα χρειαστώ πάνω από μια ώρα μέχρι να φτάσω, ευχαριστώ!

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.936
Πόντοι
481
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, μπορώ να κλείσω κάποιο ραντεβού? (δεν έχω προτίμηση σε κάποια κοπέλα γιατί θα έρθω για πρώτη φορά) Ρωτώ γιατί μένω λίγο μακρυά και λογικά θα χρειαστώ πάνω από μια ώρα μέχρι να φτάσω, ευχαριστώ!
Φυσικα!!τα τηλ.ειναι εδω μεσα..παιρνεις και κλεινεις

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
5.873
Πόντοι
2.836
Πάρε τηλέφωνο, εξήγησε στην Άννα τι θέλεις και να είσαι σίγουρος ότι θα σε φτιάξει. Εγώ προσωπικά όταν είμαι αναποφάσιστος για το ποια κοπέλα να διαλέξω , απλά κλείνω δωμάτιο και όταν πάω με περιμένει το δωμάτιο και διαλέγω μία από τις κοπέλες που είναι διαθέσιμες. Βέβαια εγώ έχω πάει με όλες τις κοπέλες και τς ξέρω, αλλά νομίζω ότι και εσύ κάτι θα βρεις κάτι στα γούστα σου.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.520
Πόντοι
9.195
Πέρασμα σήμερα κατά τις 1:30. Λόγω του ότι η ώρα ήταν εργάσιμη, ήταν αρκετά χαλαρα από άποψη κόσμου. Οφείλω να ομολογήσω πως δεν ήταν στο πρόγραμμα να περάσω αφενός γιατί ήμουν πολύ κουρασμένος και δεν ήξερα αν μπορώ να ανταποκριθώ (έχουμε και μια ηλικία) και αφετέρου είχα διάφορες εργασίες να ολοκληρώσω. Επειδή όμως ακυρώθηκε κάποια συνάντηση η οποία συμπτωματικά ήταν πολύ κοντά στην Δάφνη, είπα να κάνω την προσπάθεια μου. Στην φάση που βρισκόμουν αντιλαμβανόμουν πως μόνο κάποιες κοπέλες θα μπορούσαν να με "κουμανταρουν ". Λόγω του ότι κάποιες από αυτές που είχα στο μυαλό μου ήταν απασχολημένες, επέλεξα την Αγάπη η οποία ήταν μέσα σε αυτές τις επιλογές και ήταν ελεύθερη. Η κοπέλα πραγματικά έχει όλο το πακέτο. Μασάζ άψογο! Με ξεκλείδωσε, με χαλάρωσε, με έφτιαξε. Στο κομμάτι του σεξ, δυναμίτης, όπως παντα άλλωστε, σε όλα!
Κορμί σκέτη τσόντα και διάθεση καταπληκτική. Δεν κατάφερα να πάρω την υπέροχη κωλάρα της παρόλο που η κοπέλα μου την προσέφερε αβίαστα. Αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος και ειλικρινά ο ένας και μοναδικός λόγος που κατάφερα να φτάσω στο τέλος ήταν η φροντίδα, η υπομονή και η καλή διάθεση της κοπέλας.
Αγάπη σ ευχαριστώ πολύ!!!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
5.873
Πόντοι
2.836
Πέρασμα σήμερα κατά τις 1:30. Λόγω του ότι η ώρα ήταν εργάσιμη, ήταν αρκετά χαλαρα από άποψη κόσμου. Οφείλω να ομολογήσω πως δεν ήταν στο πρόγραμμα να περάσω αφενός γιατί ήμουν πολύ κουρασμένος και δεν ήξερα αν μπορώ να ανταποκριθώ (έχουμε και μια ηλικία) και αφετέρου είχα διάφορες εργασίες να ολοκληρώσω. Επειδή όμως ακυρώθηκε κάποια συνάντηση η οποία συμπτωματικά ήταν πολύ κοντά στην Δάφνη, είπα να κάνω την προσπάθεια μου. Στην φάση που βρισκόμουν αντιλαμβανόμουν πως μόνο κάποιες κοπέλες θα μπορούσαν να με "κουμανταρουν ". Λόγω του ότι κάποιες από αυτές που είχα στο μυαλό μου ήταν απασχολημένες, επέλεξα την Αγάπη η οποία ήταν μέσα σε αυτές τις επιλογές και ήταν ελεύθερη. Η κοπέλα πραγματικά έχει όλο το πακέτο. Μασάζ άψογο! Με ξεκλείδωσε, με χαλάρωσε, με έφτιαξε. Στο κομμάτι του σεξ, δυναμίτης, όπως παντα άλλωστε, σε όλα!
Κορμί σκέτη τσόντα και διάθεση καταπληκτική. Δεν κατάφερα να πάρω την υπέροχη κωλάρα της παρόλο που η κοπέλα μου την προσέφερε αβίαστα. Αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος και ειλικρινά ο ένας και μοναδικός λόγος που κατάφερα να φτάσω στο τέλος ήταν η φροντίδα, η υπομονή και η καλή διάθεση της κοπέλας.
Αγάπη σ ευχαριστώ πολύ!!!
Ενημερώθηκα ότι πέρασες κουρασμένο παλικάρι αλλά ξέχασα να ρωτήσω με ποια πέρασες. :cheesy::cheesy::cheesy:

Maximos21

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
109
Πόντοι
0
Η Λίζα είναι αυτή που είναι και σε όποιον αρέσει. Δεν πάσχει από δουλειά. Όποιος θέλει κάτι ενδιάμεσο ,υπάρχει και η Κατερίνα, η οποία κάποτε μου είπε ότι έχει αδυνατίσει και αν κρίνω από παλιότερες φωτογραφίες, πριν την γνωρίσω, απ΄ ότι φαίνεται έχει δίκιο. Επίσης όποιος θέλει κάτι σε πιο αδύνατο, υπάρχει η ΚαυλοΡούλα και το Μαρινάκι. Για όλα έχει ο μπαξές. Διαλέγουμε και παίρνουμε. Δεν θα αλλάξουμε τις κοπέλες σύμφωνα με τα γούστα μας.
Το ποιο ωραίο μουνι για γλύψιμο πια το έχει?

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
34
Like
6.520
Πόντοι
9.195
Ενημερώθηκα ότι πέρασες κουρασμένο παλικάρι αλλά ξέχασα να ρωτήσω με ποια πέρασες. :cheesy::cheesy::cheesy:
Για μένα η Ρούλα έχει τα πιο χορταστικά μουνόχειλα!!!
Αν όμως σου αρέσουν οι μεγάλες, πλατιές μουνάρες τότε Κατερίνα! Αν θες το μουνί στο πιάτο να σου στηθεί και ανάσκελα και στα τέσσερα, Μαρινάκι!
Νομίζω πως σου έδωσα αρκετές επιλογές! Πάντως όλες είναι πεντακάθαρες και αυτές που σου πρότεινα και οι υπόλοιπες.

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
682
Πόντοι
81
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και που με κατατοπίσατε, κρητικός και dragon x, καλημέρα !!

DRAGON XXX

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
27
Like
5.873
Πόντοι
2.836
Αν όμως σου αρέσουν οι μεγάλες, πλατιές μουνάρες τότε Κατερίνα! Αν θες το μουνί στο πιάτο να σου στηθεί και ανάσκελα και στα τέσσερα, Μαρινάκι!
Νομίζω πως σου έδωσα αρκετές επιλογές! Πάντως όλες είναι πεντακάθαρες και αυτές που σου πρότεινα και οι υπόλοιπες.
Συμφωνώ απόλυτα και θέλω να προσθέσω και την Λίζα, η οποία ευχαριστιέται το καλό γλύψιμο στο έπακρον!!!

denden21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2025
Like
216
Πόντοι
20
Συμφωνώ και επαυξάνω!!

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
11.885
Πόντοι
3.506
Κάπου αναφέρθηκε κάποια Ειρήνη.
Στο site δεν την έχει.

Υπάρχει ή κάνω λάθος???