Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
19
Like
3.008
Πόντοι
1.431
Η αν γίνει τίποτα κανένα θαύμα θα εμφανιστώ σαν κομήτης
Εύχομαι να τα καταφέρεις, γιατί είπα στην ξαδέρφη και έρωτά μας ότι θα πήγαινες προχθές, αλλά τελικά μου είπες πως έμπλεξες και δεν τα κατάφερες. Εγώ πάντως θα είμαι απόψε εκεί, για να την παρηγορήσω. :cheesy:

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
5
Like
1.191
Πόντοι
481
Εύχομαι να τα καταφέρεις, γιατί είπα στην ξαδέρφη και έρωτά μας ότι θα πήγαινες προχθές, αλλά τελικά μου είπες πως έμπλεξες και δεν τα κατάφερες. Εγώ πάντως θα είμαι απόψε εκεί, για να την παρηγορήσω. :cheesy:
Χαχαχα παρηγόρησαι εσύ των ερωτά μας σήμερα. Άλλα αλλιώς την παρηγορεί ο ξάδερφος.
Ο ξάδερφος την κάνει και βλαχόκουνια :wink:

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
18.820
Πόντοι
2.256
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Kavlo RULA!!!
IMG-20250503-WA0006.jpg

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Αχ ρουλιτσα μου με έλεγες αγάπη μου και αλλα ερωτολογα και με ξετρελάνες
Τι κοριτσάρα εισαι συ βγαλμένη από ταινία του Αγγελόπουλου η πρωταγωνιστρια στο αυγό του κόκορα τι φίρμα είσαι συ θα σε έκανα πρωταγωνιστρια αν ήμουν σκηνοθέτης

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
19
Like
3.008
Πόντοι
1.431
Σημερινή επίσκεψη στο στέκι χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση. Είπα στην Άννα όποια τελειώσει πρώτη, αφού είχα πάρει τηλέφωνο και το δωμάτιο με περίμενε. Πρώτη βγήκε η Μαρίνα και μπήκα χωρίς δεύτερη σκέψη, εφόσον η δεύτερη συνεδρία μας πριν δύο βδομάδες περίπου ήταν κατά πολύ καλύτερη από την πρώτη που ήταν καινούργια ακόμα. Εδώ να σημειώσω ότι ήταν η πρώτη καινούργια που πέρασα μόλις την είδα. Αυτή τη φορά τι να πω ρε παιδιά!!! Στην αρχή δεν φιλούσε, την δεύτερη φορά φιλούσε δειλά δειλά και σήμερα φιλούσε πολύ καλύτερα. Πίπα καλή στην αρχή, καλύτερη την δεύτερη και σήμερα δύο βδομάδες μετά να μην χορταίνει να γλύφει με μαεστρία όλη την περιοχή και πίπα άψογη με προσπάθειες deepthroat. Ξέρω ότι θα ακουστώ γραφικός αλλά έγινε και αυτή στανταράκι.
Ίσως σε όλα αυτά να βοήθησε το γεγονός ότι με έβλεπε να πηγαίνω με τις υπόλοιπες και αυτήν να την αγνοώ. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά πάντως η κοπέλα σημειώνει μία αλματώδη εξέλιξη. Και να θυμάστε πάντα. Τα γούστα είναι προσωπικά και δεν κάνουν όλοι με όλους.
ΥΓ. Επειδή μετά θα έμπαινε με άλλον συναγωνιστή, ήρθε να με βγάλει ο έρωτας μου η Κατερίνα και για να μην μου θυμώσει, της υποσχέθηκα ότι θα τα πούμε την άλλη βδομάδα χαχα.

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.541
Πόντοι
481
Σημερινή επίσκεψη στο στέκι χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση. Είπα στην Άννα όποια τελειώσει πρώτη, αφού είχα πάρει τηλέφωνο και το δωμάτιο με περίμενε. Πρώτη βγήκε η Μαρίνα και μπήκα χωρίς δεύτερη σκέψη, εφόσον η δεύτερη συνεδρία μας πριν δύο βδομάδες περίπου ήταν κατά πολύ καλύτερη από την πρώτη που ήταν καινούργια ακόμα. Εδώ να σημειώσω ότι ήταν η πρώτη καινούργια που πέρασα μόλις την είδα. Αυτή τη φορά τι να πω ρε παιδιά!!! Στην αρχή δεν φιλούσε, την δεύτερη φορά φιλούσε δειλά δειλά και σήμερα φιλούσε πολύ καλύτερα. Πίπα καλή στην αρχή, καλύτερη την δεύτερη και σήμερα δύο βδομάδες μετά να μην χορταίνει να γλύφει με μαεστρία όλη την περιοχή και πίπα άψογη με προσπάθειες deepthroat. Ξέρω ότι θα ακουστώ γραφικός αλλά έγινε και αυτή στανταράκι.
Ίσως σε όλα αυτά να βοήθησε το γεγονός ότι με έβλεπε να πηγαίνω με τις υπόλοιπες και αυτήν να την αγνοώ. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά πάντως η κοπέλα σημειώνει μία αλματώδη εξέλιξη. Και να θυμάστε πάντα. Τα γούστα είναι προσωπικά και δεν κάνουν όλοι με όλους.
ΥΓ. Επειδή μετά θα έμπαινε με άλλον συναγωνιστή, ήρθε να με βγάλει ο έρωτας μου η Κατερίνα και για να μην μου θυμώσει, της υποσχέθηκα ότι θα τα πούμε την άλλη βδομάδα χαχα.
Η Μαρινα ξεπηρε και ειναι σουπερ... και με μενα για 1η φορα ηταν σουπερ...ανυπομονω ξανα

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
18.820
Πόντοι
2.256

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.728
Πόντοι
3.427

Maximos21

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Like
108
Πόντοι
0

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
33
Like
5.045
Πόντοι
8.585
Η Μαρίνα στην αρχή ήταν αρκετά "μαγκωμένη". Ίσως και λίγο φοβισμένη.
Θυμάμαι που καθόμουν στο σαλονάκι και έβλεπα τα κορίτσια μέσα στην κουζίνα να κάθονται άνετα και η Μαρίνα σκέπαζε τα πόδια της με ένα κουβερτάκι!
Περνούσε στους πελάτες και έδινε απλά το χέρι χωρίς καν να χαμογελάει!
Στην πορεία, θες να έπεσε σε "σωστούς" ανθρώπους, θες να έπιασαν τόπο οι "παρακλήσεις" μας γιά όμορφη και τρυφερή συμπεριφορά στο κοριτσάκι που ήταν και νέο στον χώρο αλλά και μικρούλι, η Μαρίνα πήρε τα πάνω της και "ξεκλείδωσε"!!!
Τώρα σαλονάρει με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση και σίγουρα βοήθησε σε αυτό και η υποστηρικτική συμπεριφορά των άλλων κοριτσιών.
Εγώ την πρώτη και την δεύτερη φορά που πέρασα μαζί της, την πήρα σκόπιμα σε διπλό για να είναι και άλλη κοπέλα μέσα και να νιώθει ασφάλεια.
Μετά από δύο φορές σε διπλό, είδε την συμπεριφορά και τους τρόπους μου και ένιωσα πως με εμπιστεύτηκε και ένιωθε άνετα μαζί μου.
Έτσι την τρίτη φορά περάσαμε στο δωμάτιο εγώ κι αυτή και έγινε κόλαση.
Και φιλιά έδινε και σε όλα τα υπόλοιπα ήταν σούπερ!!!
Καλά, να μην πω για το στήσιμό της στα τέσσερα! Έχω γίνει πλέον γραφικός. Το έχω πει δεκάδες φορές.
Τέτοιο στήσιμο για να γαμηθεί γυναίκα, λίγες φορές έχω δει στη ζωή μου.
Όμως το Μαρινάκι είναι και συναισθηματικό κορίτσι!
Πιστεύω πως αν είσαι κι εσύ στην αρχή τρυφερός και προσεκτικός μαζί της και σε συμπαθήσει, τα δίνει όλα στην συνέχεια.
Εσύ Δημήτρη μου, είναι γνωστό πως είσαι gentleman με τις κοπέλες και είναι φυσικό να σου το ανταποδώσει ανάλογα.
Βέβαια θα μου πεις πως μια επαγγελματίας ισως έχει την ίδια συμπεριφορά με όλους τους πελάτες.
Αλλά ας μην γελιόμαστε. Τι επαγγελματίας να είναι η Μαρίνα; Είναι πολύ νέο κορίτσι για να έχει αποκτήσεις ανάλογα skills!
Εγώ προσωπικά χαίρομαι όταν ένα νέο κορίτσι με εμπιστεύεται και μου ανταποδίδει την όμορφη συμπεριφορά μου και νιώθω πως αφήνεται κι εκείνη και περνάει όμορφα χωρίς να προσποιείται!
Και κλείνοντας, ένα έχω να πω: "Τι στήσιμο είναι αυτό που κάνει ρε παιδιά"!!!

ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.541
Πόντοι
481
Η Μαρίνα στην αρχή ήταν αρκετά "μαγκωμένη". Ίσως και λίγο φοβισμένη.
Θυμάμαι που καθόμουν στο σαλονάκι και έβλεπα τα κορίτσια μέσα στην κουζίνα να κάθονται άνετα και η Μαρίνα σκέπαζε τα πόδια της με ένα κουβερτάκι!
Περνούσε στους πελάτες και έδινε απλά το χέρι χωρίς καν να χαμογελάει!
Στην πορεία, θες να έπεσε σε "σωστούς" ανθρώπους, θες να έπιασαν τόπο οι "παρακλήσεις" μας γιά όμορφη και τρυφερή συμπεριφορά στο κοριτσάκι που ήταν και νέο στον χώρο αλλά και μικρούλι, η Μαρίνα πήρε τα πάνω της και "ξεκλείδωσε"!!!
Τώρα σαλονάρει με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση και σίγουρα βοήθησε σε αυτό και η υποστηρικτική συμπεριφορά των άλλων κοριτσιών.
Εγώ την πρώτη και την δεύτερη φορά που πέρασα μαζί της, την πήρα σκόπιμα σε διπλό για να είναι και άλλη κοπέλα μέσα και να νιώθει ασφάλεια.
Μετά από δύο φορές σε διπλό, είδε την συμπεριφορά και τους τρόπους μου και ένιωσα πως με εμπιστεύτηκε και ένιωθε άνετα μαζί μου.
Έτσι την τρίτη φορά περάσαμε στο δωμάτιο εγώ κι αυτή και έγινε κόλαση.
Και φιλιά έδινε και σε όλα τα υπόλοιπα ήταν σούπερ!!!
Καλά, να μην πω για το στήσιμό της στα τέσσερα! Έχω γίνει πλέον γραφικός. Το έχω πει δεκάδες φορές.
Τέτοιο στήσιμο για να γαμηθεί γυναίκα, λίγες φορές έχω δει στη ζωή μου.
Όμως το Μαρινάκι είναι και συναισθηματικό κορίτσι!
Πιστεύω πως αν είσαι κι εσύ στην αρχή τρυφερός και προσεκτικός μαζί της και σε συμπαθήσει, τα δίνει όλα στην συνέχεια.
Εσύ Δημήτρη μου, είναι γνωστό πως είσαι gentleman με τις κοπέλες και είναι φυσικό να σου το ανταποδώσει ανάλογα.
Βέβαια θα μου πεις πως μια επαγγελματίας ισως έχει την ίδια συμπεριφορά με όλους τους πελάτες.
Αλλά ας μην γελιόμαστε. Τι επαγγελματίας να είναι η Μαρίνα; Είναι πολύ νέο κορίτσι για να έχει αποκτήσεις ανάλογα skills!
Εγώ προσωπικά χαίρομαι όταν ένα νέο κορίτσι με εμπιστεύεται και μου ανταποδίδει την όμορφη συμπεριφορά μου και νιώθω πως αφήνεται κι εκείνη και περνάει όμορφα χωρίς να προσποιείται!
Και κλείνοντας, ένα έχω να πω: "Τι στήσιμο είναι αυτό που κάνει ρε παιδιά"!!!
Για αυτο και ειναι η μονη που με εκανε να θελω και αλλη φορα μαζι της ενω εχω αφησει πχ Αγαπη και Αλινα αν και η Αγαπη μου αρεσει σαν γυναικα..
Η Μαρινα μετα τη δοκιμη ειναι πιστευω ταμαμ για μενα που ειμαι συναισθηματικοερωτοαγαπουλοαγκαλιτσας σαλιαρης.. χαχαχαχαχα

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.231
Πόντοι
2.846

Stories

Νέο!