Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 41.899
- Πόντοι
- 4.656
Πρώτα από τον καρδιολόγο και μετά και τις δύο μαζί !!!Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές και καλο Πάσχα να έχουμε!!!
Έχει εμπειρια κάνεις με λιζα και κατερινα γιατί είμαι πολυ βυζολαγνος και γουστάρω...με λιζα έχω περάσει πολλές φορές με κατερινα όχι.. λάθος μου το ξερω
Αν εννοείς για δίδυμο, ήταν το πρώτο μου εκεί, με τέλειες εντυπώσεις. Όσο για την Κατερίνα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες.Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές και καλο Πάσχα να έχουμε!!!
Έχει εμπειρια κάνεις με λιζα και κατερινα γιατί είμαι πολυ βυζολαγνος και γουστάρω...με λιζα έχω περάσει πολλές φορές με κατερινα όχι.. λάθος μου το ξερω
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές και καλο Πάσχα να έχουμε!!!
Δύναμη οι τουρμποξαδέρφες!!!
Μας απειλείς;;;Έχω καιρό να βρεθώ με αυτή την γυναικάρα. Όταν επιστρέψω θα είναι ο πρώτος στόχος!!!
Σας ενημερώνω για τις άγριες διαθέσεις μου μετά την αποχή, λόγω απουσίας.Μας απειλείς;;;
Μας απειλείς;;;
Εγώ καλού κακού θα φοράω τσιγκινο σλιπάκι μην τυχών και συναντηθούμε. Γιατί ξερω πως μετα απο καιρό αποχής απο τα κορίτσια, δεν βλέπεις μπροστά σου και όπου βρεις, μπαίνεις.Σας ενημερώνω για τις άγριες διαθέσεις μου μετά την αποχή, λόγω απουσίας.![]()
Σσσσσσσωραίοςςςς!
Είσαι φιλαράκι εσύ μην ανησυχείς. Άσε που μέσα σε αυτό το γυναικολείβαδο κάπου θα βρώ να ξεσπάσω.Εγώ καλού κακού θα φοράω τσιγκινο σλιπάκι μην τυχών και συναντηθούμε. Γιατί ξερω πως μετα απο καιρό αποχής απο τα κορίτσια, δεν βλέπεις μπροστά σου και όπου βρεις, μπαίνεις.
Μην εχουμε κανενα ατύχημα!!!
Είμαι και μπάνικος ο κερατάς!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σσσσσσσωραίοςςςς!
Σταμααααααααατα! Σατανά!Είσαι φιλαράκι εσύ μην ανησυχείς. Άσε που μέσα σε αυτό το γυναικολείβαδο κάπου θα βρώ να ξεσπάσω.![]()
Multi Massage DIAMOND i Kavlo RULA Tigraki!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικός κυπέλλου, θα είναι !!!!Μπορούν να μπουν και οι πέντε στο δωμάτιο;![]()
Αυτές μπορούν να μπουν, εσύ πως θα βγεις.Μπορούν να μπουν και οι πέντε στο δωμάτιο;![]()