Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 41.899
- Πόντοι
- 4.656
DIAMOND Multi Massage Live Tora i Agapi full se Ola Tora!!!
Η ναυαρχίδα του Diamondυπεροπλο αυτη η Τζενη ρε παιδια
δεν χορταινεται με τιποτα
Γνωρίζεις σε ποιο μαγαζί προσφέρετε η συγκεκριμένη υπηρεσία??Δεν νομίζω φιλε μου να το βρεις αυτο εκεί!
Μπορεί να υπάρξει ένα light παιχνίδι αλλα γλυφομουνι μεταξύ των κοριτσιών δεν νομίζω να παίζει.
DIAMOND Multi Massage i Kavliara Katerinara!!!Χθες βραδυ επισκεφτηκα το καταστημα της ηδονης και πηρα το διαμαντακι που ονομαζεται κατερινα
Φοβερη συνευρεση
Τρομερη εμπειρια
Την συστηνω με τα χιλια
Δεν νομίζω να προσφέρεται κάτι τετοιο σε καποιο κατάστημα. Αν αυτο ειναι που σε φτιάχνει θα το βρεις σε duo με call girls μετά απο συνεννόησηΓνωρίζεις σε ποιο μαγαζί προσφέρετε η συγκεκριμένη υπηρεσία??
Σκέτη "Τσόντα" αυτή η γυναικάρα!!!DIAMOND Multi Massage Live Tora i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
DIAMOND Multi Massage Live Tora i Agapi full se
DIAMOND Multi Massage Live Tora i Agapi full se Ola!!!![]()
![]()
![]()
Υπαρχει αλλα όχι εδώ. Επειδή αφορά άλλο μαγαζι θα σου απαντήσω στο «μασατζιδικα που γαμας»Γνωρίζεις σε ποιο μαγαζί προσφέρετε η συγκεκριμένη υπηρεσία??
Εδώ παίρνεις Ρούλα που κάνει για δύο καί είσαι κομπλέΥπαρχει αλλα όχι εδώ. Επειδή αφορά άλλο μαγαζι θα σου απαντήσω στο «μασατζιδικα που γαμας»
DIAMOND Multi Massage Live Tora i Kavlo RULA Tora ia sena Arkonda !!!Εδώ παίρνεις Ρούλα που κάνει για δύο καί είσαι κομπλέ![]()
Δες από κοντά ποια είναι στα γούστα σού καί την διαλέγεις πρώτη καί μετά ή επόμενη έτσι θά έχεις πλήρη άποψη καί για τίς δύο.Ολα τα εμπειρα και παλια στελεχη μιλανε με τα καλυτερα λογια για την Ρουλα
Με βαλατε ρε μαγκες σε μεγαλο διλημα
Ρουλα η Λιζα να διαλεξω?
Παρτες και τις δύο μαζί τρενάκιΟλα τα εμπειρα και παλια στελεχη μιλανε με τα καλυτερα λογια για την Ρουλα
Ρουλα η Λιζα να διαλεξω?
Αφού υπάρχουν φωτογραφίες, μπορείς άνετα να διαλέξεις κ βάσει του σωματότυπου που σου αρέσει περισσότερο.Ολα τα εμπειρα και παλια στελεχη μιλανε με τα καλυτερα λογια για την Ρουλα
Ρουλα η Λιζα να διαλεξω?
Και τις 2...νομιζω λογω παλαιοτητας και οπως τις εχω κοψει θα ειναι το καλυτερο διπλο..Ολα τα εμπειρα και παλια στελεχη μιλανε με τα καλυτερα λογια για την Ρουλα
Ρουλα η Λιζα να διαλεξω?