Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 296K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Καμαρωστε ενα μαλακα που μας τοπαιζε και βαρβατος....

Quiz: Τι ειναι τα χρυσα φλουρια που αναφερει ο βαρβατος μας;

- α. Χρυσες λιρες θαμενες καπου μεσα στο στουντιο απο την εποχη της Τουρκοκρατιας
- β. Κατουρημα/χεσιμο στην μαπα  :piss:
- γ. Μπουνοκλωτσιδια και τακουνιες στα πλευρα  :lheel:
- δ. μαστιγωμα μεχρι να κοκκινησει το κωλαρακι του. :s&m_1:

Συνημμένα

• lantziera.jpg
    lantziera.jpg
    827,7 KB · Εμφανίσεις: 76
  • lantziera2.jpg
    lantziera2.jpg
    460,7 KB · Εμφανίσεις: 68

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.966
Φιλε εχεις κανει τρομερη ψυχαναλαυση του φαινομενου ζαν κλοντ...συνεχισε ετσι...ισως κανει την εκπληξη φετος ακομα και για τελικο,ο πουσι βαγκον ειναι μεν τοτεμ πλεον και θα περασει στην ιστορια,αλλα ο ζαν κλοντ ειναι σαν η τοτεναμ περσι απο το πουθενα τελικο...
μητσο λογικο είναι από τοτε που στριμωξα τον λευτερακη εκει που εγραφε 2 μυνηματα τη μερα τωρα είναι ολημερης και οληνυχτις μεσα στο σαιτ,εδωσα στη ζωη του νοημα μιας και σε κάθε μυνημα του με αναφερει,αυτο είναι μενος?ειναι μισος?ειναι απεχθεια? ότι και να είναι ξερεις πως μεσα στα 12 χρονια ο λευτερης στο σαιτ ειχε βγαλει το προφιλ του σκληρου του τυπου που δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του,ελα όμως που του εβγαλα τα κουσούρια στη φορα.
1 γκει μασατζιδικα
2 ηδονοβλεψίας
3 χουφτες τα σιαλις
4 τριο με κινεζο και ιαπωνα
5 μοναδικη γκομενα μια 140 κιλων
6 γουσταρε τη νυφη του
7 το παιζε λεφτάς και επιτυχημένος ενώ ισχυουν τα αντίθετα

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.715
Πόντοι
566
jean-Claud πολύ βαριές οι αποκαλύψεις από τον λευτερη... σε πάει καροτσάκι για final 4 ....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
jean-Claud πολύ βαριές οι αποκαλύψεις από τον λευτερη... σε πάει καροτσάκι για final 4 ....

Δεν καταλαβαινει τιποτα η μανταμ....
τον φτυνουνε και νομιζει οτι ψιχαλιζει..
Καυχιεται οτι παει σε αφεντρες για να τον δενουνε να τον βριζουνε και να εφαρμοζουνε πανω του "σκληρη βια" την οποια τωρα τελευταια την εχει βαφτισει "σκληρη λεκτικη βια", αλλα παραλληλα χρησιμοποιει για τον εαυτο κατα κορον τις λεξεις "στρέιτ" και "αξιοπρεπης".
Τα μαργαριρια που εχει αμολησει θα μπορουσανε να καταγραφουν και να αποτελεσουν απανθισμα σχετικου πολισελιδου τομου, ειδικα αυτα με τις πολιτικο-οικονομικες αναλυσεις....
Εχει πλακα ομως... Δεν μπορει να καταλαβει τι σημαινει συναλλαγματικη ισοτιμιας ενος νομισματος, και μετα νομιζει οτι ειναι οικονομολογος....
Κατα τ'αλλα πιστευει οτι με εχει ξεβρακωσει γιατι λεει ψηφισα ΚΚΕ μ-λ, και γιατι η μοναδικη γκομενα που πηδησα στην ζωη μου ηταν μια 140 κιλα, αφου καταπια μια χουφτα σιαλις.... Μαλλον οχι... Οταν καταπια μια χουφτα σιαλις δεν μπορεσα να πηδησω μια 23χρονη ρωσσιδα...
Επισης εγκληματησα γιατι πηρα παρτουζα μια γκομενα με ενα Ιαπωνα, ενω το ορθον θα ηταν να παρω 2 γκομενες.
Τρολλακιας ή ανισορροπος; Ιδου η απορια..

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
943
Πόντοι
81
Αγαπητε κυριε λευτερη ευτυχως να λες που ύπαρχει και το σαιτ μπουρδελα κομ και υπαρχεις και εσυ .
Δεν αναρωτιεσαι μερικες φορες για την υπαρξη σου εδω μεσα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Αγαπητε κυριε λευτερη ευτυχως να λες που ύπαρχει και το σαιτ μπουρδελα κομ και υπαρχεις και εσυ .
Δεν αναρωτιεσαι μερικες φορες για την υπαρξη σου εδω μεσα.

Ναι μαλακα μου...
Δεν θα ειχε λογο ύπαρξης η μίζερη ζωη μου αν δεν υπήρχε το μπου.
Εσυ;
Πάντως αν σε φτιαχνουνε τα πουστριλικια και τα γαμοσταυριδια μη το πας λαου λαου... Πες μου το στα ισια...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Βεβαια η αναδειξη της μανταμ jean-Claud ηταν τυχαια και οχι αποτελεσμα σκάουτινγκ.
Σε ενα αλλο νημα καποια στιγμη αρχισε να επιμενει οτι για να μετακινηθει καποιος μεταξυ των επαρχιων στην Κινα πρεπει να περασει συνοριακο ελεγχο (ιμιγκρεσιον) γιατι του τοπε λεει ενας Κινεζος. Του εξηγησα οτι εχω προσωπικη πειρα και αυτο δεν ισχυει, εκτος κι αν καποιος παει/επιστρεψει απο Hong Kong / Macao, τοτε μονο περναει συνοριακο ελεγχο. Η μανταμ επεμενε, και μετα αρχισε να με τρολαρει και ετσι σιγα σιγα ανακαλυψα αυτο το φρουτο που μας τοπαιζε βαρβατιλα, ενω ητανε μια διπολικια υποτακτικη λουκρητια...
Σοβαρά? Απο εκεί ξεκίνησε το ξεβράκωμα? Ήταν με την υπόθεση με τη χαζομυτιληνιά που τη πιασανε στη Κίνα! Πρόσφατο!
Τι γίνεται ταξιδευεις ακόμα με σκόνη πλυντηρίου στη βαλίτσα? :rockon: Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί αλλά είναι καλή φάση για μακρινά ταξίδια σε καλοκαιρινούς προορισμούς! :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τύποι, έμαθα ότι οι μπουκ δε δέχονται πια στοιχήματα για την Κασσιανή να κερδίσει το διαγωνισμό.

Το να φερω την κασιαννη στους 4 ηταν ευκολακι...Η συνεχεια για τον τελικο θα ειναι δύσκολη...
Οτι και να γινει ομως πήρε τιτλο.. Ειναι σαν τους Ολυμπιονικες. Αν μπει καποιος στην 8αδα λογαται για πάντα Ολυμπιονικης. Ετσι και με το μαλακα...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σοβαρά? Απο εκεί ξεκίνησε το ξεβράκωμα? Ήταν με την υπόθεση με τη χαζομυτιληνιά που τη πιασανε στη Κίνα! Πρόσφατο!
Τι γίνεται ταξιδευεις ακόμα με σκόνη πλυντηρίου στη βαλίτσα? :rockon: Ποτέ δεν το είχα σκεφτεί αλλά είναι καλή φάση για μακρινά ταξίδια σε καλοκαιρινούς προορισμούς! :2funny: :2funny: :2funny:
Χα χα χα... Απο εκει ξεκινησε η φαση με την μανταμ...
Βεβαιως πάντα εχω στην βαλιτσα μου λιγη σκονη πλυντήριου... Σιγα μη δωσω να μου πλυνουν εξω τα σωβρακα μου και να μη ξερω πιος τα αγγιζει...

Ασχετο.. αλλά τωρα μουρθε στο μυαλό μιας και είπα για αγγιγμα...

Γιατι εχει αξία και ειναι προτιμητεο το χειροποιητι πούρο;
Απάντηση :. Μονο με την ιδεα πως το έτριψε (για να το στριψει) στα ιδρωμενα μπουτια της μια καλοστεκουμενη κρεολη...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σόρρυ κιόλας,αλλά τι να ζηλέψει καποιος από τον πορνομετανάστη?

Κατ αρχας με την ζωη που κανει ο πορνομεταναστης δεν συμφωνω.
Καθεται ομως αραχτος ολη μερα και ξυνει τ αρχιδια του χωρις ναχει δουλεψει ποτε στη ζωη του... Λιγο τοχεις;

a-aprilios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Κριτικές
4
Like
943
Πόντοι
81
Ναι μαλακα μου...
Δεν θα ειχε λογο ύπαρξης η μίζερη ζωη μου αν δεν υπήρχε το μπου.
Εσυ;
Πάντως αν σε φτιαχνουνε τα πουστριλικια και τα γαμοσταυριδια μη το πας λαου λαου... Πες μου το στα ισια...
Ποσο χαζουλης εισαστε, επιπεδο χαραχτηρα μηδεν .
Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται τον λογο υπαρξη σας στο μπουρδελα κομ,τζαμπα μαγκας και ξερολας του πληκτρολογιου.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.966
ρε στεκα ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι τον λευτερη οι περισσοτεροι τον κοροϊδεύουν,νομιζεις ο λογος του εχει ανταποκριση?
αυτοι που με ψηφιζουν μονοκούκι είναι τα δεξια τσιρακια του σαιτ τα οποια είναι παρα πολλα.
δεν είναι τυχαιο πως εγω ο βανακιας η πενταγιωτισσα ο κιναλεος ο τζωνυ φτασαμε ως εδώ για τα πολιτικα μας πιστευω, ο νορντεν δεν ξερω τι είναι όπως και ο whois.
γιατι να μην ηταν στον τελικο η τραμουντανα ο μπαροκ ο κινκ και πολλοι αλλοι?γιατι αυτοι προστατεύονται από τους δικους τους.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.966
Ποσο χαζουλης εισαστε, επιπεδο χαραχτηρα μηδεν .
Για αλλη μια φορα αποδεικνυεται τον λογο υπαρξη σας στο μπουρδελα κομ,τζαμπα μαγκας και ξερολας του πληκτρολογιου.
τυπε μου τον λευτερακη τον εχω ξεβρακωσει στο παρελθον.
τσαμπα μαγκας το εχει αποδειξει πολλες φορες εδώ μεσα.
τα κουσούρια του
1 γκει μασατζιδικα
2 ηδονοβλεψίας
3 χουφτες τα σιαλις
4 τριο με κινεζο και ιαπωνα
5 μοναδικη γκομενα μια 140 κιλων
6 γουσταρε τη νυφη του
7 το παιζε λεφτάς και επιτυχημένος ενώ ισχυουν τα αντίθετα
8 κουβαλει μαζι του skip σκονη για να πλενει τα βρακια του στα ταξίδια
9 ηθελε να γλιτωσει την διατροφή του διαζυγιου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.448
Πόντοι
5.506
ρε στεκα ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι τον λευτερη οι περισσοτεροι τον κοροϊδεύουν,νομιζεις ο λογος του εχει ανταποκριση?
αυτοι που με ψηφιζουν μονοκούκι είναι τα δεξια τσιρακια του σαιτ τα οποια είναι παρα πολλα.
δεν είναι τυχαιο πως εγω ο βανακιας η πενταγιωτισσα ο κιναλεος ο τζωνυ φτασαμε ως εδώ για τα πολιτικα μας πιστευω, ο νορντεν δεν ξερω τι είναι όπως και ο whois.
γιατι να μην ηταν στον τελικο η τραμουντανα ο μπαροκ ο κινκ και πολλοι αλλοι?γιατι αυτοι προστατεύονται από τους δικους τους.

Δεν περνάει από το μυαλό σου οτι είσαι όντως μαλάκας, ε; Δεν πειράζει, το στάδιο της αποδοχής της κατάστασης είναι σκληρό, επιστημονικά μιλώντας.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.966
Δεν περνάει από το μυαλό σου οτι είσαι όντως μαλάκας, ε; Δεν πειράζει, το στάδιο της αποδοχής της κατάστασης είναι σκληρό, επιστημονικά μιλώντας.
ρε βλαροκ αυτό εσυ επρεπε να το ειχες σκεφτει για τον εαυτο σου.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
63K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom