Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 269K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.667
Πόντοι
1.706
Μήπως προσβλέπεις σε συμβουλές-οδηγίες πως θα στήσεις τη δική σου επιχείρηση-καντίνα για να γλιτώσεις από το ντιτζειλίκι;

Γιατι ρε τύπε να το γλυτώσει;
Μπορεί να το συνδιάσει.
Δεν έχεις ακούσει για καντίνα-ντι τζέη;
Η' ντι τζέη - σιδερά;

1524948_624133204310849_1649522030_n.jpg

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
μαλλον κριθηκε και αυτο το ματσακι απο τα αποδυτηρια
ειναι ηδη Double Score
μια βδομαδα πασουλες στο κεντο τωρα
:boff:

Μη προδικαζεις το αποτελεσμα... Η καλπη ειναι πορνη... (σαν και την μπαλα που ελεγε ο Οσιμ)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πως πάει η μπαλίτσα?

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει !

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.756
Johny

+είναι πατριώτης, έχει αίσθηση της χάλια κατάστασης, είναι του τρίπτυχου πατρις-θρησκεία-οικογένεια

-είναι ΠΑΣΟΚ πιο φανατικός και απο Ταλιμπάν, είναι ανέραστος, δεν προτείνει λύσεις, πιστό κλασικό κομματόσκυλο.

Jean Claud

+ έχει επιχειρηματικό πνεύμα, νομίζω πως είναι κατά της λαθρομετανάστευσης?Ας μας πει ο ίδιος..

-υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ με γελοία επιχειρήματα, έχει ακραίες σεξουαλικές προτιμήσεις που καταρρακώνουν τον ανδρισμό του.

Πραγματικά δεν ξέρω...Σηκώνω τα χέρια ψηλά!
Μετά το νικολιος-βανάκιας πέρσι έρχομαι στη δίσκολη θέση να μην ξέρω ποιόν...  :dunno: :dunno: :dunno:
ρε αιγαιε τι θες να σου πω για το μεταναστευτικο,εκει που το 2015 ελεγαν ολοι ότι ο συριζα θα γεμισει τη χωρα λαθρομετανάστες και ετρεχαν τα καναλια στη πλατεια βικτωριας και τους επαιρναν ποζα τωρα ο κουλης το κανει πραξη.
τη μεγαλυτερη σφαλιαρα την εφαγαν οι μακεδονες νομιζοντας ότι ο κουλης είναι πατριώτης γι αυτό και τον ψηφισαν κιολας με 40%,τωρα ας τους γεμισει ολο προσφυγες για να ξερουν άλλη φορα τι ψηφιζουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.756
Ελα ρε... Ευκολακι ειναι... Μη δισταζεις... Για ποιο ΠΑΣΟΚ μας λες; Αυτο τελειωσε... Εχουμε δυναμικη Τσιριζα ... (λεμε τωρα)
Δειτε παρακατω το ακρον αωτον της διπολικοτητας...
Γιαυτο και μονο αξιζει την ψηφο σας η μανταμ Jean Claude...
ρε λευτερακη νικολσον θα σε βαλω στην κερκιδα  πρωτη μουρη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.756
Προς τα εκεί πάω ... Αλλά που και που λέει κάτι σωστά και τραβιέμαι ..
αιγαιε ξερεις ποσα εχω γραψει σωστα και μετα εχουν βγει αληθινα,γιατι νομιζεις τα δεξια τσιρακια με εχουν αχτι?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.756
Τσαμπα θα περιμενεις... Η ψηφος σου θα ειναι ανευ σημασιας, διοτι ειμαι σιγουρος οτι θα εχει τετοια δυναμικη η μανταμ κασιαννη, που θα σαρωσει τα παντα...
Καμαρωστε ενα μαλακα !!!!
Αραγε ποιος αντρας που εχει εστω και ιχνη τεστοστερονης στο αιμα του , θα εγραφε εστω και για πλακα οτι θαθελε να τον λενε "κασιαννη" ; (Διατηρω την ορθογραφια)
ρε λευτερακη εσυ με την υπερβολικη τεστοστερονη που εχεις όπως λες γιατι εκανες παρτουζες με ιαπωνες?γιατι πηγαινες στα γκει μασατζιδικα?γιατι γουστάρεις να βλέπεις πουτσες?μηπως γιατι εχεις υπερβολικη τεστοστερονη?
εγω ρε ζουλαπι ένα 19χρονο πιπινι το ειχα ξεπατωσει αφου δεν μπορουσε να κατσει το καλοκαιρι που μας περασε,τωρα εχει φυγει γτ είναι φοιτητρια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.756
:2funny: :2funny: :2funny:

Θα φέρει τη καντίνα στο νησί, θα της βάλουμε decks και θα τη στήσουμε μπροστά  απο το beach soccer στη Λίνδο :wanker: :wanker: :wanker:
ωραια ιδεα εχω σκεφτει να τη φερω σε κανα νησι αλλα φοβάμαι την εφορια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ρε αιγαιε τι θες να σου πω για το μεταναστευτικο,εκει που το 2015 ελεγαν ολοι ότι ο συριζα θα γεμισει τη χωρα λαθρομετανάστες και ετρεχαν τα καναλια στη πλατεια βικτωριας και τους επαιρναν ποζα τωρα ο κουλης το κανει πραξη.
τη μεγαλυτερη σφαλιαρα την εφαγαν οι μακεδονες νομιζοντας ότι ο κουλης είναι πατριώτης γι αυτό και τον ψηφισαν κιολας με 40%,τωρα ας τους γεμισει ολο προσφυγες για να ξερουν άλλη φορα τι ψηφιζουν.
Ψήφισα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.650
Πόντοι
5.506

Γαμιωντας σε πανε οι ψηφοφοροι, αλλο που δε θελεις, πηγαινεις για μεγαλο ρεκορ.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε λευτερακη να κανεις παρτουζες με γκομενακια όχι με ιαπωνες αυτή είναι η διαφορα.
αμα θες θα κανω κοπι τα παλια σου μυνηματα και θα στα βγαλω στη φορα παλι.

Για αλλη μια φορα πιαστηκες να γραφεις ψευδη... Που ειπα εγω για την τεστοστερονη μου; Εεε;

Λογικη υποψηφιου μαλακα οποιος μπηκε ηδη στα ημιτελικα (4αδα) αναμεσα σε 200.000 μελη.
Παρτουζα μια γκομενα με 2 αντρες απαγορευεται και ειναι ανωμαλο....
(Πολλακις εχω παρει παρτουζα γκομενα μαζι με φιλαρακι, και με Ελληνα, και με Ιαπωνα, και με κινεζο, και δεν εχω προβλημα να ξαναπαρω αν ξαναπεσω στην περιπτωση)
Αυτο λοιπον ειναι ανωμαλο, ενω το να πας σε τανα/αφεντρα να σε δεσει, να σε γαμοσταυρισει, να σε κανει τοπι στο ξυλο, και να σε στραπονιασει ειναι ομαλο...

Συνημμένα

• Jean-Claud desimata.jpg
    Jean-Claud desimata.jpg
    617,2 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Madam Jean Claud - strapon 1.jpg
    Madam Jean Claud - strapon 1.jpg
    438,7 KB · Εμφανίσεις: 43

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
εγω ρε ζουλαπι ένα 19χρονο πιπινι το ειχα ξεπατωσει αφου δεν μπορουσε να κατσει το καλοκαιρι που μας περασε,τωρα εχει φυγει γτ είναι φοιτητρια.

Τι μας λες τωρα; Αλλαξες τακτικη και τραβας και γκομενες; Γιατι αλλα μας ελεγες πριν.
Προσεξε κακομοιρη μου να ειναι εχεμυθες, γιατι αν τσακωθειτε θα σε κανουν βουκινο....

Συνημμένα

• πληρωμη στις αφεντρες.jpg
    πληρωμη στις αφεντρες.jpg
    560,3 KB · Εμφανίσεις: 89
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.710
Πόντοι
566
Επέλεξα τον παλαιό μαλάκα τζώνυ... αλλά μέχρι εδώ τα ψωμιά του.... :jerking: :jerking: :jerking:

Καντινάκια δεν σε ψήφισα, αλλά σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Συνημμένα

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 26

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.741
Πόντοι
1.306
Επέλεξα τον παλαιό μαλάκα τζώνυ... αλλά μέχρι εδώ τα ψωμιά του.... :jerking: :jerking: :jerking:

Καντινάκια δεν σε ψήφισα, αλλά σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Εσυ επιτιμε θα συνεχισεις να εισαι επιτιμος

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.708
Πόντοι
3.656
οτι κι αν ειναι ο αλλος...ο γιαννακης ειναι πασοκ... :S

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
59K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom