athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 119.682
- Πόντοι
- 16.631
που να καταλαβετε ρε μαλακες εσεις απο πχιοτικες γκομενες που εχετε παρε δωσε μονο με κομμωτριες και με ταμιες σουπερ μαρκετ

που να καταλαβετε ρε μαλακες εσεις απο πχιοτικες γκομενες που εχετε παρε δωσε μονο με κομμωτριες και με ταμιες σουπερ μαρκετ

οι τραπεζικες δινουν κωλο
αλλα όχι σεκλαρινογαμπρουςακαποειρες

εβγαλες τα εσωψυχα σου βουρ για τον μεζε τωρα για τον τιτλολιγα τα λογια σας μαλακισμενα
την τραπεζικο δεν θα την ξαναπιασετε στο στομα σας... την τραπεζικο...
εβγαλες τα εσωψυχα σου βουρ για τον μεζε τωρα για τον τιτλο
αμεεεεΓλασκο πως παει το καπνισμα σε δημοσιους χωρους;Καπνιζουμε καπνιζουμε;![]()
αν θα ξαναπερασω να τη δω θα ειναι στη γιορτη της (θυμαμαι ονομα)εβγαλες τα εσωψυχα σου βουρ για τον μεζε τωρα για τον τιτλο
αυτο το μουνακι παιζει με τον πονο μου επειδη μολις δημοσιευτει ο αντικαπνιστικος νομος θα τον καταγγειλω ανωνυμα ακομα και με σηματα καπνουΓλασκο πως παει το καπνισμα σε δημοσιους χωρους;Καπνιζουμε καπνιζουμε;![]()
αν θα ξαναπερασω να τη δω θα ειναι στη γιορτη της (θυμαμαι ονομα)
θα γινω παλι μαναρι και θα παω δηθεν για να κανω μια καταθεση ταχα μου ταχα μου και θα της ευχηθω
θα κοψω αντιδρασεις, θα δω πως θα με υποδεχτει και αναλογως θα αποφασισω εαν αξιζει μια τελικη προσπαθεια η εαν υο παιχνιδι ειναι χαμενο
το κρυφο μου χαρτι ειναι να μεταφερω εκει και ολα τα λεφτα της εθνικης
της εθνικης ελλαδος σημερα πουλι?αν θα ξαναπερασω να τη δω θα ειναι στη γιορτη της (θυμαμαι ονομα)
θα γινω παλι μαναρι και θα παω δηθεν για να κανω μια καταθεση ταχα μου ταχα μου και θα της ευχηθω
θα κοψω αντιδρασεις, θα δω πως θα με υποδεχτει και αναλογως θα αποφασισω εαν αξιζει μια τελικη προσπαθεια η εαν το παιχνιδι ειναι χαμενο
Τυπε παιξε τα ολα για ολα και τα βρακια σου δωσε της....στο τελος θα παρεις με μαθηματικη ακριβεια τα αρχιδια μου αλλα μην στενοχωριεσαι εχεις καβα τον Γλασκο που θα ρουφιανευουμε και θα τσιμπαμε 200αρακια χωρις σταματημο.

θα κοψω αντιδρασεις, θα δω πως θα με υποδεχτει και αναλογως θα αποφασισω εαν αξιζει μια τελικη προσπαθεια η εαν το παιχνιδι ειναι χαμενο

σκεφτομαι μαλιστα να παρω ενα ψευτικο τσιγαρο - φαρσα απο αυτα που εχουν τις αποκριες και πετανε νερο, να κανω οτι το αναβω, να παιρνουν θαρρος οι διπλανοι και να αναβουν κι αυτοι και μετα να πηγαινω τουαλετα και να καλω την αστυνομια για να κοψει κλησεις 200αρικα στους τσιγαρακηδες
γατακι ειναι δειλιαζει πρεπει να κανει backround πρωτα στην μικρηθεωρω το Πουλι το ποιο ποιοτικο και σοφιστικε τρολ![]()
μουνακια τσιγαρακηδες ερχομαστεαυτη η δηλωση πρεπει να σε βγαλει νικητη Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019
ξεπερασες τον γουση και τον αρτεμη ματσα
θα κανει ρελανς πιστευω με το κασερι της εθνικηςγατακι ειναι δειλιαζει πρεπει να κανει backround πρωτα στην μικρη
ΘΑ ΜΑς ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΟΤΙΝΙΑΣΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣμουνακια τσιγαρακηδες ερχομαστε
![]()