Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.747
Πόντοι
1.306
Δε θα τους χτίσουμε και ξενοδοχεία τύπε. Άλλωστε η ουσία είναι να μείνουν λίγο μέχρι να πάρουν τον πούλο οπότε μια χαρά τους είναι τα κοντεινερ και τα τωλ.

Σοβαρεψου μαστορα

Δεν εστησε κ... στην θεια απο το βερολινο ο τσιπροκουλης για να κοιμουνται στα κοντεινερ οι μαχμουτηδες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.492
Πόντοι
5.506
Καλοί οι λεονταρισμοί,αλλά ποιος θα το κάνει αυτό;
Ο κούλης;

Και ποιος λαός θα τον στηρίξει;
Ο ελληνικός;
Που άμα του υποσχεθούν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ θα ξαναβγάλει σύριζα;

Χωρίς λαό και ηγέτη με αρχιδια,δε γίνεται.

Οι λάθρο εκμεταλλεύονται τα παραθυράκια του νόμου και γι'αυτό έρχονται χωρίς έγγραφα.
Εσύ πως νομίζεις ότι γέμισε η Γερμανία με μπαγκλαντεσιανούς,πακιστανούς και αφγανούς, που το έπαιξαν δήθεν σύριοι;

Ε τότε αν έχουν πιαστεί μαλάκες και οι Ευρωπαίοι, εμείς που είμαστε σε όλα μας "οι ΠΙΟ...." καλά να πάθουμε όλοι μαζί και ας πάθουμε οτι μας αξίζει σαν ήπειρος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.747
Πόντοι
1.306
Ε τότε αν έχουν πιαστεί μαλάκες και οι Ευρωπαίοι, εμείς που είμαστε σε όλα μας "οι ΠΙΟ...." καλά να πάθουμε όλοι μαζί και ας πάθουμε οτι μας αξίζει σαν ήπειρος.

Τσιπροκουλη βγαλατε καλα να παθετε

Ας προσεχατε

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.715
Πόντοι
566
Δε θα τους χτίσουμε και ξενοδοχεία τύπε. Άλλωστε η ουσία είναι να μείνουν λίγο μέχρι να πάρουν τον πούλο οπότε μια χαρά τους είναι τα κοντεινερ και τα τωλ.

Σκηνές για τους άνδρες, τωλ για γυναίκες - παιδιά, όλα στην Μακρόνησο τύπε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Οι ΝΔημοκράτες πλέον σπάνε τα νευρα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τα σπάνε και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

Ο άλλος "Επιφανής" της γαλάζιας στρατιάς :jerking: έλεγε πριν λίγες μέρες πως θα έβαζε βενζίνη απο βενζιναδικο που έχει ένα λεπτο λιγότερο τη βενζίνη ακόμα και αν δουλευε ο Ερντογάν σε αυτό!
Καιροσκοπισμός και τυχοδιωκτισμός στο μεγαλείο του..
Θελεις να το επαναλαβω?

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.236
Τσιπροκουλη βγαλατε καλα να παθετε

Ας προσεχατε
δεν εχει μελλον ο κουλης τυπε μια παρενθεση είναι στη κυβερνηση συριζα.
εχουν γινει 3 μηνες κυβερνηση και ακομα αντιπολιτευση κανουν.
αφου στη κουμουνδουρου γελανε και τα μουστακια τους αφου ο συριζα δεν ασκει σκληρη αντιπολιτευση μιας και ο κουλης κανει λαθη φανερα από μονος του.απλα ο συριζα περιμενει τη στιγμη για να χτυπησει το καμπανακι.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.236
Τέτοιες μαλακίες λες στην αφέντρα σου μωρή συριζαίικη τσούλα και σε έχει τρελάνει στο στραπόνιασμα;
πουτανακι ουτε του αλι ουτε του ζαχοπουλου δεν εχω γινει όπως εγινες εσυ.
πες μωρη λερα πως μπηκες στο δημοσιο?σε ποσους εκατσες?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.707
Πόντοι
6.256
Ρε σεις πηγε και πιλότος στο κάστινγκ του Σειρηνάκη.
Τώρα με το μπαν λες;

Ελα ρε θα αρχισει ο Σειρηνακης ταινιες με παθητικους γυναικωτους και ψαχνει για πρωταγωνιστη; :S :S :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106
Ελα ρε θα αρχισει ο Σειρηνακης ταινιες με παθητικους γυναικωτους και ψαχνει για πρωταγωνιστη; :S :S :S
Έλεγαν πως στο κάστινγκ ρωτούσαν τους υποψηφίους μεταξύ άλλων αν ήταν ενεργητικοί. Να σου πω την αλήθεια παραξενεύτηκα. Μήπως βγάλει καμία ειδική, με στραπόν ξέρω γω;

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.236
Μη μιλάς ρε συριζαίικη κουράδα γιατί θα πάρω τηλεφωνάκι την αφέντρα σου και θα χώσει κάνα 30πόντο δονητή στον πάτο να μην μπορείς να κάτσεις.
επ τι βρηκα από το μακρινο παρελθον,άλλος φαντασιόπληκτος εδώ

'Εντύπωση μου κάνει παίδες ότι δεν έχει αναφέρει κανένας τη Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ). Επειδή δούλεψα κάποιο διάστημα μαζί της σας βεβαιώνω πως από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφη, ενώ το σώμα της είναι απλά τέλειο. Και συν τοις άλλοις είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου'

ο πξ ηταν συναδελφος με τη σια κοσιωνη χαχαχαχαχα

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.715
Πόντοι
566
τα σεβη μου συναδελφε της κοσιωνη
ελα πες μας ότι τη πηδηξες να γελασουμε.

Εχεις χαθεί με την καντίνα σου τύπε...

Πρέπει να είσαι κάθε μέρα νυχτα εδώ να παλεύεις για τον Αλέξη.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.236
Εχεις χαθεί με την καντίνα σου τύπε...

Πρέπει να είσαι κάθε μέρα νυχτα εδώ να παλεύεις για τον Αλέξη.
που εχω χαθει εδώ μεσα είμαι και μάχομαι.
ξεβρακωνω πξ και νικολσον(λευτερη)
ο συριζα περιμενει τυπε τα λαθη που κανει η νδ μεσα σε 3 μηνες είναι παρα πολλα εξου και αν δεις ακολουθει τη γραμμη συριζα και κανει μονο μικρες αλλαγες.ειναι η λεγομενη πολιτικη παταω πανω στη σωστη πολιτικη της προηγουμενης κυβερνησης και κανω μικροαλλαγες ασήμαντες ουσιαστικα οι οποιες όμως διαφημίζονται ως αλλαγη.
οι ψηφοφοροι τους όμως ηδη εχουν απογοητευτεί γιατι άλλη πολιτικη περιμεναν από τη νδ.μεταναστευτικο οικονομικη πολιτικη φορολογικη πολιτικη δεν αλλαξε τιποτα στο τελος πιστευω ότι θα κρατησει και τα επιδόματα για να μην χασει ψηφοφόρους,ομως ένα 10% από τους ψηφους του θα το χασει και αυτοι είναι οι καθεαυτου καπιταλιστες που ηθελαν άλλο τροπο κυβερνησης.αν βαλουμε και τις διαρροες των ακροδεξιών ηδη η νδ το 2021 θα εχει μεταβιας 27% από το 40% που ειχε το 2019.
ο συριζα θα συσπειρωσει σχεδόν από όλα τα αριστερα κομματα ψηφοφόρους οποτε θα φτασει το 40%

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.362
Πόντοι
786
που εχω χαθει εδώ μεσα είμαι και μάχομαι.
ξεβρακωνω πξ και νικολσον(λευτερη)
ο συριζα περιμενει τυπε τα λαθη που κανει η νδ μεσα σε 3 μηνες είναι παρα πολλα εξου και αν δεις ακολουθει τη γραμμη συριζα και κανει μονο μικρες αλλαγες.ειναι η λεγομενη πολιτικη παταω πανω στη σωστη πολιτικη της προηγουμενης κυβερνησης και κανω μικροαλλαγες ασήμαντες ουσιαστικα οι οποιες όμως διαφημίζονται ως αλλαγη.
οι ψηφοφοροι τους όμως ηδη εχουν απογοητευτεί γιατι άλλη πολιτικη περιμεναν από τη νδ.μεταναστευτικο οικονομικη πολιτικη φορολογικη πολιτικη δεν αλλαξε τιποτα στο τελος πιστευω ότι θα κρατησει και τα επιδόματα για να μην χασει ψηφοφόρους,ομως ένα 10% από τους ψηφους του θα το χασει και αυτοι είναι οι καθεαυτου καπιταλιστες που ηθελαν άλλο τροπο κυβερνησης.αν βαλουμε και τις διαρροες των ακροδεξιών ηδη η νδ το 2021 θα εχει μεταβιας 27% από το 40% που ειχε το 2019.
ο συριζα θα συσπειρωσει σχεδόν από όλα τα αριστερα κομματα ψηφοφόρους οποτε θα φτασει το 40%

οι ακροδεξιοί μπορεί να παν στο βελόπουλο,
οι καπιταλιστές που θα πάνε;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όσοι θέλουν να δουν τον περσινό φιναλιστ στην επόμενη φάση καλό είναι στις επιλογές τους να μην έχουν την Πενταγιώτισσα διότι είναι η βασική ανταγωνίστρια!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.391
Πόντοι
6.256
εγω στηριζω πενταγιωτισσα παντως
πρεπει να διακριθει και μια γυναικα στο διαγονισμο μαλακιας επιτελους
μην ειστε τετοιοι..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
63K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom