troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 40.762
- Πόντοι
- 5.506
στηριζωΠρέπει να κάνουμε αγώνα να επιστρέψει το νικ ακαποτειρα.
στηριζωΠρέπει να κάνουμε αγώνα να επιστρέψει το νικ ακαποτειρα.
Πρέπει να κάνουμε αγώνα να επιστρέψει το νικ ακαποτειρα.
απο τοτε που τον χασαμε εσβησε το χαμογελο απο τα χειλη μουΠρέπει να κάνουμε αγώνα να επιστρέψει το νικ ακαποτειρα.
ααααααααααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχχαααααεμαθε οτι εχει 5% μαυρο dna και δεν αντεξε...
Που ειναι ρε ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ
Γαμημενο σιχαμα, αν οι σταυροφοροι ειχαν εκτελεσει το παπαδαριο που ηταν σαν τα σκατενια μουτρα σου θα ειχαμε γλυτωσει τουρκοκρατια
Επειδη εσυ και οι ομοιοι σου αναπνεετε ακομα θα ζησουμε αλλον εναν επικοισμο απο υπανθρωπους

έγινε κάτι?
τυπε η βασικη σταση λεγεται ιεραποστολικοεγω νομιζω ηταν αυτο τυποι. Κατα βαθος το site ειναι της εκκλησιας.
rip![]()
![]()
αχαααααααααααχχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαααεγω νομιζω ηταν αυτο τυποι. Κατα βαθος το site ειναι της εκκλησιας.
rip![]()
![]()
απο τοτε που τον χασαμε εσβησε το χαμογελο απο τα χειλη μου
μπορει να ηταν μαλακας αλλα ηταν αγνος μαλακας γι αυτο μου λειπει ηδη
τυπε η βασικη σταση λεγεται ιεραποστολικο
τιποτα δεν ειναι τυχαιο

σου ορκιζομαι δεν θα σε ξαναπειραξω μεχρι την 12η αγωνιστικη σεβομενος την θλιψη σουαπο τοτε που τον χασαμε εσβησε το χαμογελο απο τα χειλη μου
μπορει να ηταν μαλακας αλλα ηταν αγνος μαλακας γι αυτο μου λειπει ηδη
γιατι?αποβληθηκε και απο τον ομιλο??????νταξει τωρα δεν εχει νοημα να τον ψηφισουμε
και πηγαινε γαμιοντας ρε πουστη μου..
ευτυχως ο ομιλος του εχει πολυ πραμα
Οχι ρε συ τι δεν εχει νοημα? Εδω πηρε ποσους ψηφους ο πικερ που δεν γραφει καν εδω και 1 χρονο συν...νταξει τωρα δεν εχει νοημα να τον ψηφισουμε
και πηγαινε γαμιοντας ρε πουστη μου..
ευτυχως ο ομιλος του εχει πολυ πραμα
οχι ..αλλα δεν εχει νοημα τωραγιατι?αποβληθηκε και απο τον ομιλο??????
οχι ..αλλα δεν εχει νοημα τωρα
πως θα τον κοροιδευουμε αν δεν ειναι εδω?
Πρέπει να κάνουμε αγώνα να επιστρέψει το νικ ακαποτειρα.
ελα ντε.. πεστα στο στεκαΟχι ρε συ τι δεν εχει νοημα? Εδω πηρε ποσους ψηφους ο πικερ που δεν γραφει καν εδω και 1 χρονο συν...