Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και οι φωτο στο νημα φωτογραφιες απο κοπελες γυναικες μας ειναι αληθινες

καταφεραν οι κλωνοι και μας χωρισαν, αποσυρομαι κατσε με τον στοκο τον στεκα που σου σκαβει συνεχεια τον λακο και φτιανει κλωνους για να σε ψηφιζουν γιατι ξερει οτι εχεις πολυ μεγαλο κοινο που σε λατρευει. αντιο πουλι...
οι φιλιες δε χαλανε για τα κομματα ρε μαλακακαταφεραν οι κλωνοι και μας χωρισαν, αποσυρομαι κατσε με τον στοκο τον στεκα που σου σκαβει συνεχεια τον λακο και φτιανει κλωνους για να σε ψηφιζουν γιατι ξερει οτι εχεις πολυ μεγαλο κοινο που σε λατρευει. αντιο πουλι...
μια 2η ευκαιρία δεν το αξίζει...?καταφεραν οι κλωνοι και μας χωρισαν, αποσυρομαι κατσε με τον στοκο τον στεκα που σου σκαβει συνεχεια τον λακο και φτιανει κλωνους για να σε ψηφιζουν γιατι ξερει οτι εχεις πολυ μεγαλο κοινο που σε λατρευει. αντιο πουλι...
καταφεραν οι κλωνοι και μας χωρισαν, αποσυρομαι κατσε με τον στοκο τον στεκα που σου σκαβει συνεχεια τον λακο και φτιανει κλωνους για να σε ψηφιζουν γιατι ξερει οτι εχεις πολυ μεγαλο κοινο που σε λατρευει. αντιο πουλι...

Βασια Τριφυλλη σε Αποστολο Γκλετσο, 2006οι φιλιες δε χαλανε για τα κομματα ρε μαλακα
οι φιλιες ειναι φιλιες
οι φιλιες δε χαλανε για τα κομματα ρε μαλακα
οι φιλιες ειναι φιλιες
Ηταν ευκολακι τύπεεισαι ο τιτανας των references
τελος
Κατι τετοια μου εστελνε μια γκομενα οταν καταλαβε οτι εχω αλλες δυο παραλληλα τύπεσε παρακαλω σταματα να μου στελνεις πιμι πουλι, ουτε καν τα διαβαζω,
τυπε να ζωστεις με jungle juiceσε παρακαλω σταματα να μου στελνεις πιμι πουλι, ουτε καν τα διαβαζω,
τυπε ηταν υποστηρικτικος κλωνοςΤεραστιο αυτογκολ τυπου πουλι
οι οπαδοι στις εξεδρες κρατανε το κεφαλι τους αφωνοι
Ζήτημα είναι τα ενεργά μέλη να είναι 1.000 το πολύ.
είσαι φιναλίστ...δεν επιτρέπονται τέτοια λαθητυπε ηταν υποστηρικτικος κλωνος
δεν επρεπε να τον προγγιξω
γνωμη σου
Πιο πολλα ή πιο λιγα?Δεν ισχύει.
επιτηδες ορθογραφικα λαθη για να μην καταλαβουμε οτι ειναι ο τριβλακας ΑΜΕΑ θεσσαλονικιος μυθομανης αεροταριφας
δεν καταλαβαινει ο μυαλοφυγοδικος τακουνομαγκας οτι προδιδεται αμεσως γιατι η απυθμενη βλακεια του ξεχειλιζει σαν κρατημενη πορδη σε ασανσερ απο καθε μηνυμα του
ρεζιλαντρας απο τους λιγους, εκανε κλωνο να χτυπησει το μυθικο πουλι
τυπε πιστευω οτι εχει συνωμοτισει το συμπαν για να βγω σενιορ μαλακας 2018είσαι φιναλίστ...δεν επιτρέπονται τέτοια λαθη