raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.693
- Πόντοι
- 5.006
αξιολογο το μουνι με τα μπλε στο 8:55
στο 3:34 είναι πιο δυνατη μουνα

αξιολογο το μουνι με τα μπλε στο 8:55

Αλέκο ρίξε κανένα λάηκ ξέρεις πού γιατί ετοιμάζω 8αδα με σκορ, έτσι κι αλλιώς σε γυναίκες θα πάνεζητω ο νομος του πικερ.
το καλυτερο video ποσταρες ,χάλαλι τα οσα δεινα εχουμε παθει ,για την ελενη το υπερμουνο ,respect στον πριαμοπου εισαι μαν
θα ηθελα να κοψω 3 χρονια απο το αχρηστο λυκειο που εκανα για να παρακολουθησω εστω 5 διαλεξεις αυτου του φιλοσοφου της εποχης μας
που εισαι μαν
θα ηθελα να κοψω 3 χρονια απο το αχρηστο λυκειο που εκανα για να παρακολουθησω εστω 5 διαλεξεις αυτου του φιλοσοφου της εποχης μας
σε χωρισε η γυναικα σου γιατι σε επιασε καβαλα με το τραβελο φιονα στην καλαμαρια ...
να τα λες ΟΛΑ χοντρε !
σε χωρισε η γυναικα σου στους 3 μηνες γιατι τοτε αρχισε τα κολλυρια και ειδεχωρισα την γυναικα μου στους 3 μηνες για να μην τρωω παντοφλα,
αντε γεια
ειχα ενα ευτυχισμενο και επιτυχημενο γαμοσε χωρισε η γυναικα σου στους 3 μηνες γιατι τοτε αρχισε τα κολλυρια και ειδε
σε ευτυχια και επιτυχια γαμου σε ξεπερασε μονο ο αποστολης γκλετσος που τον εστειλε η αλλη πανω στο μηναειχα ενα ευτυχισμενο και επιτυχημενο γαμο
και ενα επισης ευτυχισμενο και επιτυχημενο διαζυγιο
ζηλευε
μπηκα στο θρεντ του θρυλου να χαζεψω τα σχολια σαςστο 3:34 είναι πιο δυνατη μουνα![]()
να υπενθυμισουμε στους 50 γενναιους που με εχουν ψηφισει ως τωρα οτι οι συνεπειες θα ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ...

το πουλι ειναι δημοκρατικο, οπου θεςδεν έχω ψηφίσει ακόμη, που να ρίξω?![]()
το πουλι ειναι δημοκρατικο, οπου θες
απλα εχω προειδοποιησει ολους οσους θελουν να με ψηφισουν για γκραντε μαλακα οτι θα υποστουν τρομακτικες, πρωτοφανεις συνεπειες
αν τις ελεγα τωρα δεν θα ηταν πρωτοφανεις οταν θα επερχοντανπες μερικές, αν και δεν βλέπω να ψηφίζω σε αυτό τον γύρο.
αν τις ελεγα τωρα δεν θα ηταν πρωτοφανεις οταν θα επερχονταν
απλα για να δωσω μια ιδεα περιλαμβανουν οργη, μωλωπες, καμμενα πισι, αποκλεισμο απο το μπου, πρωκτικο απο gay νανους και μουρουνελαιο

ψηφιστε πουλι...εγγυηση
εσυ μωρη τρουμπα του 1960 παντα ηξερα οτι ησουν μια σιχαμερη σαρανταποδαρουσαψηφιστε πουλι...εγγυηση
ψωρα λεπρα και μικροτσουτσουνισμο θειο? :S :S :S :Sρε θείο δεν είδες τι θα πάθουν οι 50?? :S :S