τυπε ωρες ωρες μου λειπει ο λακαρος να τον φουντωσω λιγο με το γκολφακι και το RS6 που του ειχε βγαλει τον κοφτη και το πηγαινε με 350 στις εθνικες
τωρα απο το νεοναζιστικο μετωπο εχουμε μονο κατι τζουτζεδες στο σαη σαν τον ακαποειρα τον χτικιαρη
Bird because our nick names have ντούντα ως βάση μπορεί να νομίζουν ότι είμαστε κλωνάρια!
Αν θες κανένα στοίχημα, ρίξε σήμα σε pm. Αν και δεν πρέπει να ασχολείσαι με το αντικείμενο.
Οχι τυπε..ηταν κανονικη συρια...ενα μετρο και ενα μιλκο βεβαια, αλλα με κατι βυζα σαν τορπιλες...
Μετα εμπλεξε με κακες παρεες το πουλι και εκοψε το free fucking...
να ηξερα εστω που ειναι το οδοντιατρειο του να παω να φτιαξω ενα σπασμενο σφραγισμα που εχω
και να του πιασω κουβεντα για κουμπουρια και κομμουνιστες ετσι δηθεν τυχαια
Οχι τυπε..ηταν κανονικη συρια...ενα μετρο και ενα μιλκο βεβαια, αλλα με κατι βυζα σαν τορπιλες...
Μετα εμπλεξε με κακες παρεες το πουλι και εκοψε το free fucking...
Bird because our nick names have ντούντα ως βάση μπορεί να νομίζουν ότι είμαστε κλωνάρια!
Αν θες κανένα στοίχημα, ρίξε σήμα σε pm. Αν και δεν πρέπει να ασχολείσαι με το αντικείμενο.
τυπε ειχα παιξει ενα μπασκετ διαφορα ποντων και το επιανα μεχρι 1 δευτερολεπτο πριν τη ληξη που σηκωθηκε ενας απο το κεντρο και εβαλε 3ποντο
αεκ νομιζω
απο τοτε δεν ξαναπαιξα
να ηξερα εστω που ειναι το οδοντιατρειο του να παω να φτιαξω ενα σπασμενο σφραγισμα που εχω
Και μετα να σου βαλει μεγαλυτερη δοση αναισθητικου, να σου μουδιασει ολο το σωμα, να σε τεμαχισει ζωντανο, να σε χβσει σε μαυρες σακουλες και να σε αραδιασει σε καδους στην βουλιαγμενης...