Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο van norden πηρε κεφαλι , η πενταγιο εμεινε απο βενζινα
πως ειναι δυνατον η πενταγιο απο φαβορι στους ομιλους παει να φυγει τοσο νωρις?
τι ανατροπες ειναι αυτες?![]()
ο στεκας να παρει θεση![]()
67 5ι και 75 ο σβαν νορντεν....ποσο ειναι το σκορ?
η πενταγιο πλησιαζει υπουλο ποντο ποντο ξανα
λετε να κανει την ανατροπη τελευταια στιγμη?![]()
στουκα 67+75=140
ποσο ειναι το σκορ?
το ποιο περιεργο ζευγαρι ειναι το 4ο το πουλι-ραοπαου
το ποιο περιεργο ζευγαρι ειναι το 4ο το πουλι-ραοπαου
Γιατι ρε πουστη ανδρα?
Ουτε καν στην προκριματικη φαση επρεπε να ημουν τυπε...αλλα ο αρχιμαλακας ο στεκας μαζι με μπουστηδες και ναυαγια με φερανε στην 8αδα... :Sτυπε υποστηριζουμε την ιδια ομαδα
θα ψηφισω το πουλι
τσαμπουκας εισαι,τραμπουκος εισαι
ναυαγιο και μαλακας σαν τους αλλους της ψηφοφοριας δεν παιζει να σαι παντως
οποτε ψηφος στο πουλι
σκασε παντοφλακια.Εχεις δωσει δικαιωματα παρολο που σε συμπαθω και δεν σε ψηφισαΟυτε καν στην προκριματικη φαση επρεπε να ημουν τυπε...αλλα ο αρχιμαλακας ο στεκας μαζι με μπουστηδες και ναυαγια με φερανε στην 8αδα... :S
Αντε γαμηθειτε ρε μουνοπανα!!! Ο ενας δεν με ψηφισε, ο αλλος δεν με ψηφισε, πως στον πουτσο βρεθηκα εδω περα????σκασε παντοφλακια.Εχεις δωσει δικαιωματα παρολο που σε συμπαθω και δεν σε ψηφισα
Αντε γαμηθειτε ρε μουνοπανα!!! Ο ενας δεν με ψηφισε, ο αλλος δεν με ψηφισε, πως στον πουτσο βρεθηκα εδω περα????
Σαλτιμπαγκοι, θα ερθει η ωρα που θα δεχτειτε την οργη μου!!!!

Ουτε καν στην προκριματικη φαση επρεπε να ημουν τυπε...αλλα ο αρχιμαλακας ο στεκας μαζι με μπουστηδες και ναυαγια με φερανε στην 8αδα... :S

Να σεβεσαι τον προεδρο της BOUEFA τυπε.
Στοχοποιηθηκες από πικεριστές - πουστηδες, να μαθεις να λες και να βλέπεις την αλήθεια.
Προσωπικά, αν και είσαι γαυρος, εγώ θα ψηφίσω το πουλί, το ιδιο θα κανουν και οι λίγοι και καλοί φίλοι μου.