Προσοχη στο ταλεντο καπαμαρου/σαββιδης Νταξη και οι αλλοι παιχτες ειναι δυνατοι αλλα ο καπαμαρου/σαββιδης τους ξεπερνα σε μαλακια και του αξιζει να περασει σε ομιλο.
Εγω στηριζω px75, Christos Savvidis
o τριτος θα δουμε ποιος θα ειναι.
Προσοχη στο ταλεντο καπαμαρου/σαββιδης Νταξη και οι αλλοι παιχτες ειναι δυνατοι αλλα ο καπαμαρου/σαββιδης τους ξεπερνα σε μαλακια και του αξιζει να περασει σε ομιλο.
Εγω στηριζω px75, Christos Savvidis
o τριτος θα δουμε ποιος θα ειναι.
Τα μελη αναγνωρισαν το ταλεντο σου στη μαλακια και σε εστειλαν στους ομιλους. Ξεκουρασου γιατι στην πορεια εχεις δυσκολους αγωνες κι ασε τι ψωνιζω και τι πινω εγω υποψηφιε Mr Μαλακα 2019.
Με έχει πιάσει ρίγος συγκίνησης σε αυτόν τον όμιλο και περιγράφω με ψυχολογική φόρτιση βλέποντας τον αγαπημένο μου παίκτη φέτος να παίρνει κεφάλι από νωρίς!
Αυτόν τον θεωρώ τον πιο δυνατό όμιλο και η δεύτερη θέση είναι πολύ αμφίρροπη!
Επέλεξα νικ πλατ σαν δεύτερο με τη ρέντα που είχε τις προηγούμενες χρονιές αλλά και στην αρχή αυτής που πίστευε πως το σύριζα θα ξαναεβγαινε!
Με έχει πιάσει ρίγος συγκίνησης σε αυτόν τον όμιλο και περιγράφω με ψυχολογική φόρτιση βλέποντας τον αγαπημένο μου παίκτη φέτος να παίρνει κεφάλι από νωρίς!
Αυτόν τον θεωρώ τον πιο δυνατό όμιλο και η δεύτερη θέση είναι πολύ αμφίρροπη!
Επέλεξα νικ πλατ σαν δεύτερο με τη ρέντα που είχε τις προηγούμενες χρονιές αλλά και στην αρχή αυτής που πίστευε πως το σύριζα θα ξαναεβγαινε!