Τυπε εσυ μην του τη μπαινεις αφου σε αγαπαει ο πουσυ. :SΓιατι να ψηφισει αυτους τύπε? Αφου εσυ γραφεις μαλακιες
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τυπε εσυ μην του τη μπαινεις αφου σε αγαπαει ο πουσυ. :SΓιατι να ψηφισει αυτους τύπε? Αφου εσυ γραφεις μαλακιες
[size=20pt]
Δεν είμαι ΝΔ, ατύχησες, απλά τα πράγματα. [/size]
Είναι και κορυφαία γελοίος !!!!!
[size=18pt]Το μεγαλύτερο παπαγαλάκι και αφισσοκολλητής της ΝΔ[/size]
μας λέει ότι δεν είναι ..............
Πόσο πονάει το
[size=15pt]Verba volant, scripta manent[/size]
[size=20pt]
Δεν είμαι ΝΔ, ατύχησες, απλά τα πράγματα. [/size]
[size=12pt] αυτή τη στιγμή η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι η ΝΔ και ευχή όλων να βγει με αυτοδυναμία, να μην εξαρτάται από πουθενά.[/size]
Ο Κούλης αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ελπίδα να σταματήσει ο κατήφορος. Αν θα ξεκινήσει και την ανηφόρα είναι άλλο θέμα, πρέπει να θέλει και ο λαός να ακολουθήσει.
Ογκόλιθος της γελοιότητας .
Είναι και κορυφαία γελοίος !!!!!
Τύπε, για να έχουμε μέτρο σύγκρισης, τους βανάκια, πικερ, τζωνυ64, βαν νορτεν, σούκερ τι τους θεωρείς;

[size=15pt]Στην ηλικια μας το κρεβατι το εχουμε μονο για ξεκουραση.
Μπαροκ 2016.[/size]
Έχουν πλακώσει όλα τα συριζοτρόλ και με ψηφίζουν μονοκούκι όπως βλέπω.![]()
Βερμούδα και πουκάμισο είναι ωραίος συνδυασμός αρκεί να ταιριάζεις ποιότητες και χρώματα.
Δεν πενηνταρίζει ότι και να κάνεις! Κολλημένος στα 49 είναι ο άχρηστος!Είναι και [size=13pt]ΑΝΙΚΑΝΟΣ[/size] ;;;;
Γι'αυτό το πάει με την όπισθεν ;;;;;;

Τι θα γίνει με τη πάρτη σου!Αδερφια του![]()
Θα αρπάξεις καμια ψήφο ή θα παίζουμε? :SΠιο ξεφτυλισμένος δεν πρέπει να έχει περάσει ποτέ από εδώ.
Είναι και [size=13pt]ΑΝΙΚΑΝΟΣ[/size] ;;;;
Γι'αυτό το πάει με την όπισθεν ;;;;;;
Κάνω παρουσίαση του μέγιστου μαλάκα στο κοινό !
Κάνω παρουσίαση του μέγιστου μαλάκα στο κοινό !
Σε ξερουμε Λακη, μην παιδευεσαι. Εκτος αν θελεις να θυμουνται οι παλιοι να μαθαινουν οι νεωτεροι.
Μιλάμε για τον λακη33 ή ζελικο τύπε;;; Δεν νομίζω....
Αυτή είναι πεντάδα μπάσκετ!!Dream Team... Τζορνταν, Πίπεν, Μαλόουν, Μπαρκλευ και Ρομπινσον μαζί!!!Σε ξαναρωτάω, για να έχουμε μέτρο σύγκρισης, τους βανάκια, πικερ, τζωνυ64, βαν νορτεν, σούκερ τι τους θεωρείς;