Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
πολλοι τα διαβαζουν,λιγοι τα καταλαβαινουν,ελαχιστοι τα αξιοποιουν τυπε μου..τα ηπες ομορφα τα εξηγας ωραια....
παιζει βαρ να δουμε σε σουπερ σλοου μοσιον τις πουστριτσες που ψηφιζουν τον καθε υποψηφιο???Οι dantedmc και John.Greek αξίζουν μια θέση στους ομίλους, θα είναι κρίμα να αποκλειστούν...
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν τον τιναζει τον κουραμπιε τυπε μου???Το πουλι ειναι σπαθατο.
τι εχω χασει ρε σιχαμενε???
ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ???
το πηγαδι δεν εχει πατο δηλαδη???
Νομιζα οτι τα ειχα δει ολα εδω μεσα..
Μελος του μπου το γυρισε σε εργατρια του σεχ λογω μνημονιων-αφραγκιας δηλαδη???
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ..
Πεσμου οτι ψευδεσαι πριν πεσω στο κροκονταιλ..
Επιβεβαιωνω :-πεσε, καποιος που δεν βαριεται ας ποσταρει παλι την φωτο του πικερ
ορθιος αλλα με τουρλωμενο το βρωμοκωλι που πουλουσε για 5κ
Επιβεβαιωνω :-πεσε, καποιος που δεν βαριεται ας ποσταρει παλι την φωτο του πικερ
δεν τον τιναζει τον κουραμπιε τυπε μου???
Ψευδεται η ακαποτιδου???
το πουλι ειναιντιντιςβαζελας...
Η ακαποτιδου ψευδεται ασυστολα, απλα το πουλι ειναι τεραστιο τρολ και επειδη η ακαποτιδου εσπρωχνε στον πατο του βουρκου το διανοητικα διαταραγμενο πικερ το πουλι αν και βαζελογαυρος εδειξε μεγαλειο ψυχης και υπερασπιζοταν το ναυαγιο που πουλουσε και τον κωλο του για ενα πηδημα.
Δατς ιτ.

το πουλι ειναι ντιντις βαζελας...
Σε προκαλω σε ραντεβου θανατου εξω απο τον Βοσπορο... :S :S :S
Επιβεβαιωνω :-
επιβεβαιωνωΕπιβεβαιώνω![]()
![]()
επιβεβαιωνω:S :S :S
θα φάτε ή θα πιείτε μέχρι θανάτου?![]()
![]()
θα σε χτυπησω με μια ποικιλια λουκανικα για αρχη,μετα ορεκτικα και στο τελος θα σου δωσω την χαριστικη βολη με ποικιλια κρεας...Σε προκαλω σε ραντεβου θανατου εξω απο τον Βοσπορο... :S :S :S
ΠΕΟΕΠΑΙΤΗΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΖΕΛΑΣ..πεσε, καποιος που δεν βαριεται ας ποσταρει παλι την φωτο του πικερ