συμφωνα με το isolakis33 δρν εχεις εκπληρωσει το στοιχημα με βαση αυτα που ΕΣΥ προτεινες διοτι
1) δεν εισαι σε μερος που εχει υποδειξει ο τραμου
2) δεν αποδεικνυεται οτι ΕΣΥ κρατας το χαρτακι (πχ μπορει να τηλεφωνησες σε συναδελφο αεροταριφα που οντως ειναι στο λουξεμβουργο να σου κανει την εξυπηρετηση οσο εσυ εισαι στην αντις αμπεμπα)
μα για ολη την μερα εγω λεω, θα ερθει ελλαδα αν συμφωνησουμε να μεινει στο σπιτι μου, τι 50 ευρω λες? τα εισητηρια ειναι πιο πολλα απο το να μεινει για 5 μερες εδω
ρε μαλαξ μονος σου προτεινες τι πρεπει να κανεις για να αποδειξεις αυτο που λες
γιατι δεν το κανεις;
εχω σκαναρει την ταυτοτητα και το διαβατηριο και εχω γραψει τους κωδικους του ταξις μου και σε περιμενω
μα για ολη την μερα εγω λεω, θα ερθει ελλαδα αν συμφωνησουμε να μεινει στο σπιτι μου, τι 50 ευρω λες? τα εισητηρια ειναι πιο πολλα απο το να μεινει για 5 μερες εδω
ρε μαλαξ μονος σου προτεινες τι πρεπει να κανεις για να αποδειξεις αυτο που λες
γιατι δεν το κανεις;
εχω σκαναρει την ταυτοτητα και το διαβατηριο και εχω γραψει τους κωδικους του ταξις μου και σε περιμενω
αποκλειεται γιατι δε θα ρισκαρει να δει ο δικος του ποσο μαλακας ειναι ανακαλυπτοντας οτι ο φιλος του ειναι το προφιλ ακαποειρα
τα ειχε σκεφτει ολα σοφα ο λακης
με ρωτησε το πορνιδιο τι δουλεια κανω, εγω τις ειπα μια δουλεια της σειρας για να μην μου ζητησει πολλα λεφτα, και με απαξιωσε τελειως. με καληνυκτισε με υποτιμητικο τροπο κατευθειαν