papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 238
- Like
- 62.098
- Πόντοι
- 40.703
θα ριξω απιστευτο γελιο αν μπει το αφεντικο στο τοπ10 και με συμμετοχη στον επομενο γυρο.

@antisthenis

@antisthenis

θα ριξω απιστευτο γελιο αν μπει το αφεντικο στο τοπ10 και με συμμετοχη στον επομενο γυρο.
@antisthenis

Βάλτε και το jormaka να πάρει αυτοδυναμία Όχι μόνο να τον παίρνει από κωλο ....
εχε χαρη που εχω ψηφισει τους κλασσικους μαλακες που εχω ξεβρακωσει, αλλιως θα του εριχνα ενα ψηφαλακι για το χαβαλεΕίναι μαλάκες, τον ψηφίζουν για μαλάκα, αλλά άμα τα πάρει και το κάνει 150αρι κάθε μήνα οι μισοί θα αυτοκτονήσουν και οι άλλοι μισοί θα του στήσουν κώλο να μην τους πετάξει έξω![]()

εχε χαρη που εχω ψηφισει τους κλασσικους μαλακες που εχω ξεβρακωσει, αλλιως θα του εριχνα ενα ψηφαλακι για το χαβαλε
ρε τους απιθανους ρε...
ο "εχθρος" μας τι κανει btw, εχεις κανα νεο του ???![]()
εντωμεταξυ λεει το κουοτ να τον κρινουμε απο τους εχθρους τουΔεν τον βλέπω σαν εχθρό. Είναι ε΄να μπερδεμένο γεροντοζουλάπι που με αυτά που γράφει με βάζει σε σκέψεις πόσο πολύ πίνει. Γιατί οτι πίνει είναι de facto.
Σιγή ασυρμάτου προς το παρόν ... Ε αυτός τις μεγάλες ώρες μπαίνει θα προσπαθήσει να μας γαργαλήσει λίγο τ αρχίδια, θα γελάσουμε θα του την πούμε ... αν είναι ξεμέθυστος ... και μετά είναι μια νορμαλ Τρίτη

εντωμεταξυ λεει το κουοτ να τον κρινουμε απο τους εχθρους του
θεουλης και αυτος![]()
μα ολοι αυτο δε λενε στο τελος, αμα δε ξερουν να απαντησουν στις ταπες ???Γκάμησσσιιιεετα ... εδώ κατ αυτόν είμεθα και Τσυριζαίοι![]()
Έχεις δίκιο βασικά ....Δεν είναι θέμα του να είσαι αρεστή σε όλους.
Είναι θέμα σεβασμού στην έννοια του πελάτη. Ότι έχεις, σε μπινελίκι, μπορείς να του το πεις σε πμ, ποτέ δημόσια μπινελίκι και - κυρίως - σχόλια για τις όποιες ιδιαιτερότητες μελών.
Γιατί μεθαύριο, θα σκεφτούν πολλοί, μπορεί να κάνεις το ίδιο και σε αυτούς...
πέρα από το γεγονός ότι είναι λάθος στάση απέναντι στον πελάτη.
άλλη η σχέση των μελών μεταξύ τους, άλλη της εργαζόμενης με το μέλος του σάη.
πχ εμείς μπορούμε να μπινελικωνόμαστε μεταξύ μας (σχεδόν) ολοκληρωτικά.
οι κοπέλες τα μέλη ποτέ, ή μόνο στο πλαίσιο του χαβαλέ εφόσον είναι ανεκτός.
επί προσωπικού κατηγορίες και μπινελίκια - όπως γράφεις πιο πάνω - με μέλη, μόνο σε πμ ή από κοντά. όχι δημόσια
Εχει πάει Βρυξέλλες να σώσει την Εύαααα πηγε να δει το "μωρο " του εεε???
μαλιστα...
![]()
αν εννοεις αυτη που σου εκανα δωρο περσυ στο σεντ βαλενταϊν, την εχω ξεχασει απο προχθες στην κωλοτρουπιδα σου... επιτηδες.Καμιά τάπα για τη ροδαλή σουφρίτσα σου πήρες ρε δροσερούλη ή σου φεύγουνε συνέχεια από την περιποίηση που σου ρίχνουνε κάθε βράδυ τα πάκια στη Συγγρού;
![]()

Ρε φίλε, μια χαρά είναι τα ποσοστά, με το δεδομένο ότι όλοι έχουν 8 μαλακοψήφους. Αυτή τη στιγμή έχουν ψηφίσει 236 άτομα. Ο 1ος έχει 86 και δίπλα γράφει ποσοστό 36,4. Οι 86 ψήφοι είναι το 36,4 των 236.Μου αρεσει πως τα ποσοστα % στα στατιστικα της ψηφοφοριας αν τα προσθεσεις βγαζουν κανα 395% χαχαχα.
Δόλος?
Διαφθορά?
Δολιοπλοκη?
Ο νηματοθετης οφειλει εξηγησεις...
Ολοι εμεις που εχουμε κατω απο 10 ψηφους ζητουμε ακυρωση και επαναλειψη της ψηφοφοριας
Μην τους αποπαίρνεις, την προσπάθεια τους κάνουν να μαζέψουν κανένα ψήφο με κάθε τρόποΡε φίλε, μια χαρά είναι τα ποσοστά, με το δεδομένο ότι όλοι έχουν 8 μαλακοψήφους. Αυτή τη στιγμή έχουν ψηφίσει 236 άτομα. Ο 1ος έχει 86 και δίπλα γράφει ποσοστό 36,4. Οι 86 ψήφοι είναι το 36,4 των 236.
Έτσι όπως το θέλεις εσύ θα γινόταν μόνο αν ο καθένας είχε μια ψήφο μαλακίας.
Η μαλακοψηφοφορία είναι καθαρή

Ακούγεται στους διαδρόμους του σάιτ πως βρήκε 1€ κάτω και ψάχνει αλλά 49€ για να αγοράσει την υπηρεσία σουΦίλος μου ο οδοντίατρος
βαλε 20δα με 2 ψηφους να μαζευτει λιγο το πραγμαΜην τους αποπαίρνεις, την προσπάθεια τους κάνουν να μαζέψουν κανένα ψήφο με κάθε τρόπο![]()

Υπάρχουν μεγάλες συγκινήσεις στις υπόλοιπες θέσεις εναλλαγές και έντονη δράση! Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η προσπάθεια του καλόγερο να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση από την τετάρτη και να έχει ελπίδες για τελικόβαλε 20δα με 2 ψηφους να μαζευτει λιγο το πραγμα
ετσι βλεπουμε απλα τον γιουσειντ μπολτ να τρεχει στον λευκο πυργο μαζι με τους παππουδες με τα 3πλα μπαι πας![]()

θελω να ξαναψηφισω ομωςΥπάρχουν μεγάλες συγκινήσεις στις υπόλοιπες θέσεις εναλλαγές και έντονη δράση! Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η προσπάθεια του καλόγερο να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση από την τετάρτη και να έχει ελπίδες για τελικό
Αφού βλέπω πως έχουμε διάλειμμα μεταξύ των παιχτών θα σου πω και άλλο ένα μαγικό στοιχείο του διαγωνισμού που αποτελεί πεμπτουσίαΌταν, ανά τα χρόνια οι συζητήσεις στα νήματα βάλτωναν αφού είχαν εξαντληθεί όλα τα επιχειρήματα και τα υβρεολόγια, το μόνο που έμενε για να στηρίξει κάποιος το άδικο του άλλου ή το δίκιο του, ήταν η επίκληση στην θέση του στον μιστερ μαλάκα της χρονιάς
Ακόμα και φέτος βλέπω πως δίκιο σε κάθε νήμα έχει όποιος έχει τις λιγότερες ψήφους![]()