Ο πραγματικός Νο 1 μαλάκας είσαι εσύ που μου κάνεις διαφήμιση στο site, διότι εγώ διστάζω λόγω κανονισμού. Αλλά κάνω ότι αντιδράω και τρέχω ξοπίσω σου για να βλέπει ο κόσμος το κυνηγητό. Νομίζεις ότι μόνο τραβέλια γράφονται ή ότι δεν μπορώ να κρατήσω αυτούς που θέλω και να διαγράψω τους υπόλοιπους; Το θέμα είναι πώς ξεκινάς όταν είσαι τρεις κι ο κούκος. Στη συνέχεια θα γίνει ξεσκαρτάρισμα. Σε ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σου, χρήσιμε βλάκα.
Ο κλωνος μου Δημητρακης29 που ειναι στην Λιστα? Εσεις ψηφιζετε με βάση το προφιλ του καθενα εδω μέσα,εγω ψηφιζω τους γκαστερμπαιτερ της γερμανιας,και τους φουκαραδες ελληνες του εξωτερικου που μας κανουν ρεζιλι
Ο κλωνος μου Δημητρακης29 που ειναι στην Λιστα? Εσεις ψηφιζετε με βάση το προφιλ του καθενα εδω μέσα,εγω ψηφιζω τους γκαστερμπαιτερ της γερμανιας,και τους φουκαραδες ελληνες του εξωτερικου που μας κανουν ρεζιλι
ο χασοδικης71 και ο πιξης75 εχουν δωσει πολυ αμφιρροπα διδυμα προηγουμενες χρονιες...λογικα θα μας κρατησουν και φετος την αγωνια στα υψη αυτοι οι υπερπρωταθλητες της μαλακιας...αν και ο χοντρος εχει μπει δυναμικα στην κεφαλη του αγωνα....αλλα εχω εμπιστοσυνη στον ρακαφλα γιατι ειναι ηρεμη δυναμη της μαλακιας και παντα βρισκει τον τροπο να μας εκπληξει θετικα!