29 Απρίλη πέρσι καθόμουνα αραχτός σε μια καφετέρια (για ...δουλειά) , ώσπου ήρθε μήνυμα στο κινητό. Ήταν ένα φιλαράκι από το στρατό ,ο Πάνος. Πατάω «Ανάγνωση» και διαβάζω επί λέξει : « Η Σόνια σου , έχει σαρώσει στις κριτικές του » . Επί τόπου «Κλήση».
Πάνος: Έλα ρε
Germaon: Πλάκα κάνεις? Με έστειλες... Τί είναι το ? Αυτό που φαντάζομαι? Σάιτ που γράφουν για μπουρδέλα?
Πάνος: Ναι ρε ..Καλά δεν το ξέρεις? Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι?
Germaon : Όχι... Πρώτη φορά το ακούω
Πάνος: Γράφει και για το Μαράκι.
Germaon: Καλά ...πρέπει να σε αφήσω τώρα.
Επί τόπου πλήρωσα λογαριασμό και βουρ για το πρώτο νετ καφέ. Τα είδα όλα. Πέρασε ένας χρόνος. Έγινα σοφότερος . Τώρα σκέφτομαι ότι χωρίς το σάιτ δεν θα ήξερα την Ντενίζα, την Ντορίν, το σπίτι Δροσοπούλου 97 ... Κυρίως δεν θα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσους αληθινούς φίλους και να αλλάξω γνώμη για αυτούς που πάνε σε μπουρδέλα. Ομολογώ ότι πριν μπω στο σάιτ είχα αρνητική άποψη και αισθανόμουν τύψεις που είχα και εγώ αυτό το σπορ. Τα πρώτα μου μπουρδελογεννέθλια .
Nα κι ένα δώρο...
«Κερνάω απόψε εγώ....»
Πάνος: Έλα ρε
Germaon: Πλάκα κάνεις? Με έστειλες... Τί είναι το ? Αυτό που φαντάζομαι? Σάιτ που γράφουν για μπουρδέλα?
Πάνος: Ναι ρε ..Καλά δεν το ξέρεις? Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι?
Germaon : Όχι... Πρώτη φορά το ακούω
Πάνος: Γράφει και για το Μαράκι.
Germaon: Καλά ...πρέπει να σε αφήσω τώρα.
Επί τόπου πλήρωσα λογαριασμό και βουρ για το πρώτο νετ καφέ. Τα είδα όλα. Πέρασε ένας χρόνος. Έγινα σοφότερος . Τώρα σκέφτομαι ότι χωρίς το σάιτ δεν θα ήξερα την Ντενίζα, την Ντορίν, το σπίτι Δροσοπούλου 97 ... Κυρίως δεν θα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τόσους αληθινούς φίλους και να αλλάξω γνώμη για αυτούς που πάνε σε μπουρδέλα. Ομολογώ ότι πριν μπω στο σάιτ είχα αρνητική άποψη και αισθανόμουν τύψεις που είχα και εγώ αυτό το σπορ. Τα πρώτα μου μπουρδελογεννέθλια .
Nα κι ένα δώρο...
«Κερνάω απόψε εγώ....»