jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.521
- Πόντοι
- 4.587
Και που εμφανίζεται; καίγεται στη βδομαδαΑκριβώς έτσι, και αν είμαστε τυχεροί εμφανίζεται κάνα αστέρι ...
Και που εμφανίζεται; καίγεται στη βδομαδαΑκριβώς έτσι, και αν είμαστε τυχεροί εμφανίζεται κάνα αστέρι ...
Η Αφροδιτη ομως αν δεν ερθει θα ειναι σαν πασχαλινο τσιμπουσι με βηγκαν γαρδουμπα και γαλα σογιας....μου λειπει??.Καλησπερα συναδελφοι! Υπομονη λιγο εμεινε..πιστευω μετα τις 15 εως αρχες του αλλου μηνα θα εχουν ανοιξει και νομιμα τα στουντιο. Τωρα απο κοπελες..πανω κατω οι ιδιες θα ειναι...δεν νομιζω στην αρχη να ερθουνε νεες κοπελες, αντε καμια απο δω κοντα, αλβανια-βουλγαρια.
Αυτο ειναι το σωστο...ενω στην Αθηνα καποια ειναι ανοιχτα και καποια κλειστα με ο,τι αυτο συνεπαγεται.Δυο μετρα και δυο σταθμα...αισχος!Δυστυχως ομως στην Αθηνα αυτο ισχυει....ισως οι κυβερνωντες προσδοκουν την ψηφο των Πακηδων απο την "ρυθμιση" που κανανε.Πέρασα πριν λίγο από την μπουρδέλο περιοχή και όλα ήταν κλειστά, ή φαινόταν κλειστά . εντύπωση μου έκανε που είδα αλλά 5-6 αυτοκίνητα να ψάχνουν για ανοιχτό μαγαζί. Πότε θα ανοίξουν να ξεγκαυλοσουμαι.
Δεν πιστευω να πηγες...απο αυτες στο αλλο site που ζητανε 100++ καμια δεν αξιζει τοσα ρε..30-40 ευρω και πολλα τους ειναι....?εγω πηρα προχθες τηλ για ραντεβου στο αλλο σαιτ και μου ειπαν 100 ευρω η μιση ωρα και 50+ για παραπανω
Καλημερα! Αφου υπαρχουν μλκ και τα σκανε..καλα μας κανουν..και οταν ανοιξουν κανονικα, μην σου φανει περιεργο να ανεβουν ολες οι τιμες και να ξεκιναει το απλο στα 50Δεν πιστευω να πηγες...απο αυτες στο αλλο site που ζητανε 100++ καμια δεν αξιζει τοσα ρε..30-40 ευρω και πολλα τους ειναι....?
Μην λες τετοια διαβαζουν και οι νταβαδες και θα το κανουν 50?Καλημερα! Αφου υπαρχουν μλκ και τα σκανε..καλα μας κανουν..και οταν ανοιξουν κανονικα, μην σου φανει περιεργο να ανεβουν ολες οι τιμες και να ξεκιναει το απλο στα 50
Κοίταξε να δεις,αυτές που είχαμε άξιζαν για 10-20€ και τις πληρώναμε για 30€ το απλό,όταν στην Αθήνα κοπέλες σαν κι αυτές και καλύτερες αξίζουν 20€ με γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο στόμα!!!Καλημερα! Αφου υπαρχουν μλκ και τα σκανε..καλα μας κανουν..και οταν ανοιξουν κανονικα, μην σου φανει περιεργο να ανεβουν ολες οι τιμες και να ξεκιναει το απλο στα 50
σιγα να μην δοσω 100 ευρω για να γαμησωΔεν πιστευω να πηγες...απο αυτες στο αλλο site που ζητανε 100++ καμια δεν αξιζει τοσα ρε..30-40 ευρω και πολλα τους ειναι....?
Τελευταια φορα που ειδα την εμμα της ζητησα ενα απλο πραγμα που το κανουν ολες στο απλο και μου ειπε 60ευρω φυσικα εφυγα και πηγα στην Αφροδιτη η οποια με 30ευρω ηταν 40λεπτα στο δωματιο και εκανε οτι ηθελαη μονη που θα εδινα το κατι παραπανω για να περασω καλα με διαρκεια θα ηταν η εμμα
Ακριβως ετσι ειναι τωρα οι πιτσιρικες εχουν ξεφυγει γαμιουνται αβερτα ειδα χαλκιδικη το καλοκαιρι στα beachbar γινετε χαμος!!! Λιγο καλο σωμα να εχεις και να ξερεις να μιλας και γαμας..?στα studio αυτες που αξιζουν ειναι ελαχιστες λαρα,σαρα,αφροδιτη,ατζελα και κανα 2 ακομα που ερχονται σπανια....ολες οι αλλες ειναι για το κουβαπροσωπικα στο μπουρδελο θα παω για να γαμησω κατι που δε μπορω να βρω εξω. την κωλαρα της εμμας θα την πληρωνα, την ελενα παλια την ειχα χρυσωσει.
τωρα μπαζα μεσαιες και νορμαλ δεν πληρωνα ποτε σε ρδελο. το ψηλοεχω οποτε ρισκαρω 2 κερασματα γνωριμια σε νορμαλ μαγαζι (πες ενα 20αρικο)και εχω οποιο μουνι γουσταρω και την παιρνω κι απ τα αφτια μεχρι το πρωι οχι ενα μισαωρο
το θεμα ειναι οτι προσωπικα εχω να τυχω πολυ καιρο γκομενα με μεγαλα φυσικα βυζια και οχι απο κιλα, οποτε μολις ανοιξουν με τα παραπανω κριτηρια παω για γαληνη καρφωτοςΑκριβως ετσι ειναι τωρα οι πιτσιρικες εχουν ξεφυγει γαμιουνται αβερτα ειδα χαλκιδικη το καλοκαιρι στα beachbar γινετε χαμος!!! Λιγο καλο σωμα να εχεις και να ξερεις να μιλας και γαμας..?στα studio αυτες που αξιζουν ειναι ελαχιστες λαρα,σαρα,αφροδιτη,ατζελα και κανα 2 ακομα που ερχονται σπανια....ολες οι αλλες ειναι για το κουβα
Την Αφροδίτη την μιλφ την Ρωσίδα λες;.. Αυτή μετά την 1η καραντίνα σπάνια να ξανά δούλεψε δυστυχώςΤελευταια φορα που ειδα την εμμα της ζητησα ενα απλο πραγμα που το κανουν ολες στο απλο και μου ειπε 60ευρω φυσικα εφυγα και πηγα στην Αφροδιτη η οποια με 30ευρω ηταν 40λεπτα στο δωματιο και εκανε οτι ηθελα