Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (14 μέλη και 61 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Ρε παιδες για λυστε μου μια απορια. μια ελενα που εχει το αλλο σαιτ και λεει Σερβια, ειναι η ελενα η ρουμανα που ολοι μιλατε εδω? για αυτην που διαφημιζει στο αλλο σαιτ εχει κανεις να πει τιποτα? απο βυζι που ειμαι λατρης παντως το βλεπω ειναι φυσικο και τουμπανο. απο τιμες τι παιζει ξερουμε?

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Ρε παιδες για λυστε μου μια απορια. μια ελενα που εχει το αλλο σαιτ και λεει Σερβια, ειναι η ελενα η ρουμανα που ολοι μιλατε εδω? για αυτην που διαφημιζει στο αλλο σαιτ εχει κανεις να πει τιποτα? απο βυζι που ειμαι λατρης παντως το βλεπω ειναι φυσικο και τουμπανο. απο τιμες τι παιζει ξερουμε?
Ki αυτη Ρουμανα ειναι νομιζω αλλα αλλη λενε η εν λογο που λες ειναι η Ραισα και πλασαρετε ως Ελενα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.375
Πόντοι
16.235
Τα τελειωσα ολα αυτα παππουλη και παω στα κοριτσια κανονικα το εμβολιο περιμενω τωρα να κανεις να δω αν ζησεις για να το κανω κι εγω
Εμβολιο μυαλου χρειαζεσαι πανω απο ολα...

mparmpas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
506
Πόντοι
20
ρε παιδες παιζει τπτ ανοιχτο εδω στα βορεια??
εχω ανεβει για δουλεια θεσσαλονικη και δν ξερω τπτ απο δω

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.375
Πόντοι
16.235
Μικρος και αμυαλος...οπως το πουλακι σου!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Μικρος και αμυαλος...οπως το πουλακι σου!
Tο δικο μου το πουλακι μπορει να ειναι μικρο οπως λες αλλα τουλαχιστον δουλευει ακομα παππου και δεν εχει αυτην την ταμπελα πανω

Συνημμένα

• DokmwmPX4AAjaSC (1).jpg
    DokmwmPX4AAjaSC (1).jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 47

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.375
Πόντοι
16.235
Να στειλεις βιογραφικο στον Σεφερλη να κανεις τα ρεπω του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οχι τα προσωπικα πως θα τα διαβαζουμε εμεις?
:coffee:

ταβλι χωρις βρησιμο γινεται?

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Ρε παιδες , κοφτε το. σαν μωρα κανετε. αμα θελετε να την λετε ο ενας στον αλλον υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα.
Τους αγαμητους αρρωστοφοβικους που δεν εχουν τη αλλο να κανουν και 3 και 5 σου λενε για την κορονα τους τη λες δημοσια οχι με pm ο ανικανος παππους σε ποσα νηματα ασχετα με την κορονα πριζει τ αρχιδια με το θεμα της κορονας οποιος φοβαται καθετε σπιτι με τον πουτσο στο χερι και δε πριζει τους αλλους

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.666
Πόντοι
8.295
Τους αγαμητους αρρωστοφοβικους που δεν εχουν τη αλλο να κανουν και 3 και 5 σου λενε για την κορονα τους τη λες δημοσια οχι με pm ο ανικανος παππους σε ποσα νηματα ασχετα με την κορονα πριζει τ αρχιδια με το θεμα της κορονας οποιος φοβαται καθετε σπιτι με τον πουτσο στο χερι και δε πριζει τους αλλους
κι εμεις την ιδια αποψη εχουμε αλλα δεν σπαμαρουμε αδερφε...αστον να τελειωνουμε

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.375
Πόντοι
16.235
Στο προσωπο του raptora χτυπαω την ανευθυνοτητα των μαζων που νομιζουν οτι μαγκια ειναι να ζμπρωχνεις εν μεσω κορωνο'ι'ου .Κι αν την πατησουν ( που δεν το ευχεται κανενας εννοειται) θα επιβαρυνουν το συστημα υγειας γιατι απλα ειναι ,ανεγκεφαλοι .Ακομα κι αν ειναι ενηλικοι παλι αμυαλοι ειναι αυτοι...περαστικα!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Στο προσωπο του raptora χτυπαω την ανευθυνοτητα των μαζων που νομιζουν οτι μαγκια ειναι να ζμπρωχνεις εν μεσω κορωνο'ι'ου .Κι αν την πατησουν ( που δεν το ευχεται κανενας εννοειται) θα επιβαρυνουν το συστημα υγειας γιατι απλα ειναι ,ανεγκεφαλοι .Ακομα κι αν ειναι ενηλικοι παλι αμυαλοι ειναι αυτοι...περαστικα!
Κι εγώ στο δικό σου του αρρωστοφοβικου ανίκανου παππού που επειδή δε του σηκώνεται πλέον και μαζί με το φόβο δε μπορεί να γάμησει.Λογο αυτού πριζει τους άλλους για την κορόνα και σπαμαρει πόσα νήματα γιατί δεν έχει τη να κάνει και το παίζει σωστός τουλάχιστον κάνε το εμβόλιο να δούμε αν πεθάνεις η οχι

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.246
Πόντοι
206
εεε παιδες ποτε θα ανοιξουν γαμω το.
λετε μετα το πασχα? αντε να ρηξουμε κανα εξιοπρεπεστατο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom