Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Tο ρουμανικο καβλακι με τα προστυχα ταττοο που δουλευε με μια ελληνιδα τσατσα πως την ελεγαν ρε?Την βλεπω καθε μερα στα δυτικα βολταρει με ενα μικρο γυφτορουμανακι...!Απο Μ νομιζω αρχιζε το ονομα της....την πηρε κανενας?Ημουν ετοιμος να παω και να την παζαρεψω αλλα ειδα το μικρο και κομπλαρα.Μπας και ειναι και μαμα και σκασει μυτη κανας γυφτονταβας...?:confused::confused::confused:

Μανταλενα το ονομα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Tο ρουμανικο καβλακι με τα προστυχα ταττοο που δουλευε με μια ελληνιδα τσατσα πως την ελεγαν ρε?Την βλεπω καθε μερα στα δυτικα βολταρει με ενα μικρο γυφτορουμανακι...!Απο Μ νομιζω αρχιζε το ονομα της....την πηρε κανενας?Ημουν ετοιμος να παω και να την παζαρεψω αλλα ειδα το μικρο και κομπλαρα.Μπας και ειναι και μαμα και σκασει μυτη κανας γυφτονταβας...?:confused::confused::confused:

Μανταλενα το ονομα.
Την ειχα παρει πριν διετια ,ετσι και ετσι ...
κολλητη με την Μαρια που δουλευαν και οι δυο στο λας βεγκας , αμφοτερες απο κατσικοχωρια της ρουμανικης επαρχιας που ονομαζεται μολδαβια :grin:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Την ειχα παρει πριν διετια ,ετσι και ετσι ...
κολλητη με την Μαρια που δουλευαν και οι δυο στο λας βεγκας , αμφοτερες απο κατσικοχωρια της ρουμανικης επαρχιας που ονομαζεται μολδαβια :grin:

Και εγω την ειχα παρει κανα 2,3 φορες πιο παλαια...οχι οτι λεει πολλα αλλα εχει καλο κωλιδι.Πιστευω δινει κανα τσιμπουκι αμα την πεις τωρα...εκτος αν τον παιρνει στα κρυφα στα σπιτακια.Την βλεπω αρκετα συχνα τελευταια ολο με ενα κοριτσακι(σαν γυφτακι ειναι).Ετοιμος ημουν σημερα να την πιασω κουβεντα αλλα ειδα το μικρο και ψηλοκομπλαρα λεω ασε μην πεταχτει κανας σύζυγος:confused::confused::confused:

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.176
Πόντοι
206

Μανταλενα το ονομα.
Αμα μιλαμε για την ιδια την θυμαμαι στο las vegas στο πισω σπιτακι..βγηκε με πολυ μαγκια και τσαμπουκα και οταν εφυγα με εβρισε...μακρια!!!καθαρη γυφτα πρεπει να ειναι ΟΥΣΤ

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Αμα μιλαμε για την ιδια την θυμαμαι στο las vegas στο πισω σπιτακι..βγηκε με πολυ μαγκια και τσαμπουκα και οταν εφυγα με εβρισε...μακρια!!!καθαρη γυφτα πρεπει να ειναι ΟΥΣΤ
Ναι αυτη ειναι τυπε...φοραει και κατι strip shoes που της δινουν 10 ποντους υψος ξερωγο :confused::confused::confused:

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.176
Πόντοι
206
Ναι αυτη ειναι τυπε...φοραει και κατι strip shoes που της δινουν 10 ποντους υψος ξερωγο :confused::confused::confused:
Nαι ακριβως κατι τετοια παππουτσια φοραει..πολυ αγενια και υφακι... μεσα στο δωματιο δεν ξερω τι παιζει αλλα εγω οταν βλεπω μαγκικο στυλακι φευγω...!τωρα που ειναι κλειστο το ***** που μπορουμε να δουμε ποιες κοπελες δουλευουν?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Nαι ακριβως κατι τετοια παππουτσια φοραει..πολυ αγενια και υφακι... μεσα στο δωματιο δεν ξερω τι παιζει αλλα εγω οταν βλεπω μαγκικο στυλακι φευγω...!τωρα που ειναι κλειστο το ***** που μπορουμε να δουμε ποιες κοπελες δουλευουν?
Tο εχουν κλεισει το σαιτ για καποιο λογο.Τωρα αν υπαρχει αλλο λινκ ας δωσει καποιος διοτι δεν το θυμαμαι.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Το σαιτ επαναλειτουργει με 12 διαφημιζομενες που πληρωνουν,οι υπολοιπες οταν ανοιξουν τα μαγαζια καλο καλοκαιρι με καποια επιφυλαξη ,γιατι απο αγαμητους και τρυπιους ολα τα περιμενω.

firesstarter

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
18
Πόντοι
0

Μανταλενα το ονομα.
Κατάλαβα ποια λες, κάθε φορά βγαίνει για σαλονιάρισμα με τσαμπουκα και απωθεί τον κόσμο, αναρωτιέμαι αν συμπεριφέρεται έτσι και έξω

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.895
Πόντοι
266
Ρε παίδες επειδή από το findgirl δεν υπάρχουν πια τα σχόλια
Για μια Αφροδίτη μελαχρινή
Εχουμε κάνα ινφο?
Φαίνεται μουναρος

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Το σαιτ επαναλειτουργει με 12 διαφημιζομενες που πληρωνουν,οι υπολοιπες οταν ανοιξουν τα μαγαζια καλο καλοκαιρι με καποια επιφυλαξη ,γιατι απο αγαμητους και τρυπιους ολα τα περιμενω.
Τρελά πόσα ζητάνε δεν αξίζει καν. Και εγώ πέρασα με 2 από αυτές που έχει το σαιτ και από υπηρεσίες για τα λεφτά που ζητάνε σχεδόν τίποτα. Προσωπικά από εμένα είναι όχι οι συγκεκριμένες κορασίδες. Από κει και πέρα ο Μύλος πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές τόσο στο θέμα των τιμών όσο και στων προγραμμάτων.. Οταν με το καλό επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα.
Κατάλαβα ποια λες, κάθε φορά βγαίνει για σαλονιάρισμα με τσαμπουκα και απωθεί τον κόσμο, αναρωτιέμαι αν συμπεριφέρεται έτσι και έξω

Ναι αυτή είναι. Τσιγγανορουμανα Γ διαλογής με στόμα σινδεσμιτη στο γήπεδο. Όχι ότι κάνει τίποτα στο κρεβάτι αλλά θα την έδινα κάνα ψηλό να μου τον σαλιωσει.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.895
Πόντοι
266
Τρελά πόσα ζητάνε δεν αξίζει καν. Και εγώ πέρασα με 2 από αυτές που έχει το σαιτ και από υπηρεσίες για τα λεφτά που ζητάνε σχεδόν τίποτα. Προσωπικά από εμένα είναι όχι οι συγκεκριμένες κορασίδες. Από κει και πέρα ο Μύλος πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές τόσο στο θέμα των τιμών όσο και στων προγραμμάτων.. Οταν με το καλό επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα.

Ναι αυτή είναι. Τσιγγανορουμανα Γ διαλογής με στόμα σινδεσμιτη στο γήπεδο. Όχι ότι κάνει τίποτα στο κρεβάτι αλλά θα την έδινα κάνα ψηλό να μου τον σαλιωσει.
Πάνω από 150 γιουρια ζητάν?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.997
Πόντοι
2.356
απο εδω ειναι https://en.wikipedia.org/wiki/Măcin
την εχω αυτην και την κολλητη της μαρια στο fb :cheesy:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
απο εδω ειναι https://en.wikipedia.org/wiki/Măcin
την εχω αυτην και την κολλητη της μαρια στο fb :cheesy:
Τί φάση? Γύφτοπεριοχη? Εγώ όσες φορές την έχω πετύχει κόβει βόλτες με ένα μικρό γυφτάκι που καπνίζει κιόλας...! Αυτή πρεπει να μένει η κάπου Αμπελόκηπους-Ξυροκρηνη η πολύ πιθανόν προς Σταυρούπολη μεριά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Τί φάση? Γύφτοπεριοχη? Εγώ όσες φορές την έχω πετύχει κόβει βόλτες με ένα μικρό γυφτάκι που καπνίζει κιόλας...! Αυτή πρεπει να μένει η κάπου Αμπελόκηπους-Ξυροκρηνη η πολύ πιθανόν προς Σταυρούπολη μεριά.
Ακριβως ,να δεις φωτο με τους γυφταραιους γκομενους και συγγενεις να πεσεις κατω ...
βαζουν καμια φορα και βιντεακια που χορευουν manele :grin:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Ακριβως ,να δεις φωτο με τους γυφταραιους γκομενους και συγγενεις να πεσεις κατω ...
Κατάλαβα... Έχει σίγουρα γυφτονταβα. Μαρεσει που το έπαιζε κιόλας ανεξάρτητη και ότι δεν έχει νταβα.. Και ότι είναι αυτή και η τσατσά μόνο :jerking:

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
191
Πόντοι
1
Έχουν και ίνσταγκραμ που τα ανεβάζουν; :2funny:

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Καλησπερα . Εχει δοκιμασει κανεις Αμαντα απο *****?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom