You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
Αν δεν κάνω λάθος είχε κάνει προσθετική στηθους πριν σταματήσει απο τα στουντιο , οπότε το φώτοσοπ εαν έχει γίνει ... μάλλον δεν αφορά το στήθοςΕαν ειναι αυτη εχει πεσει πολυ πολυ φωτοσοπ..γενικα δεν ητανε ωραια αλλα η συμμετοχη της ητανε απιστευτη, την εβλεπα και συχνα στον Ευοσμο
πατερ.αγαπιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Like
- 159
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην παρέα.Επίσκεψη σε Στεφανία π.ερημίτη.Έβαλε λίγα κιλά αλλά παραμένει τσόντα.30ε μετά απ το 7άλεπτο u need to finish.καλή επιλογή για λίγες φορές.Για άλλη μια φορά Έφη στην φρίξου.καλό dt,ωραίο σώμα,στο 10άλεπτο πρέπει να τελειώνεις.καλή επιλογή για μια δυο φορές.Επίσκεψη σε Νοριν γαλλίδα με σοκολατί απόχρωση.όμορφη,νεανική,υπέροχο λεπτό σώμα.ένα μείον πολλές ημιξυρισμένες τρίχες(πόδια,στήθος...και ίσως και σε άλλα σημεία).έκανε τα πάντα δεν είπε όχι σε τίποτα.αν δεν είχε το θεμα με τις τρίχες θα πήγαινα ξανά.Επίσκεψη σε Άννα στο καινούριο διπλα απ το βίνους.Λένε είναι καινούρια αλλά ήταν και σε άλλα στουντιο.Απο μακρια φαίνεται αρκετά καυλιάρα απ το μισό μέτρο τρέξε να σωθείς.
Eclipse V9
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια ξερετε αν παιζει πουθενα με 20$?
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
τι μας έκανες ρε φίλε με την Λορένα. Εγώ την είχα καψουρευτεί κιόλαςΚαλησπερα καλησπερα
παλιοτερα παιδια υπηρχε μια λορενα στα studio. κοντουλα μακρυ μαλλακι σκετη φωτια γαμιοτανε σαν τρελη και εκανε τα παντα αυταρχικα αναποδα σπαγγατα οτι θελεις..ξερει κανενας που χαθηκε η κοπελια;;;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 7.095
Nα απαντήσω για το 20 ή για το $?Παιδια ξερετε αν παιζει πουθενα με 20$?
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
ωραίες εποχές πριν δυο χρόνια με Λορένα. Τώρα για μένα τα δυο στανταράκια μου είναι η Εμμανουέλα η Ρουμάνα και η ΓαλήνηΚαλησπερα καλησπερα
παλιοτερα παιδια υπηρχε μια λορενα στα studio. κοντουλα μακρυ μαλλακι σκετη φωτια γαμιοτανε σαν τρελη και εκανε τα παντα αυταρχικα αναποδα σπαγγατα οτι θελεις..ξερει κανενας που χαθηκε η κοπελια;;;
η έφη φίλε στην φριξουΠαίδες παίζει καμία πουτανα αυτή τη περίοδο που να κάνει βαθύ λαρυγγωτο τσιμπουκι;
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.195
- Πόντοι
- 10.555
ωραίες εποχές πριν δυο χρόνια με Λορένα. Τώρα για μένα τα δυο στανταράκια μου είναι η Εμμανουέλα η Ρουμάνα και η Γαλήνη
Η Εμμανουελα η Ρουμανα σε ποιο ειναι;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
η νατασσα η τσαρινα δεν κανει? την ειχα πετυχει μεσημεριανη μετα τον κορονοιο και χωρις τσατσα στο free houseΠαίδες παίζει καμία πουτανα αυτή τη περίοδο που να κάνει βαθύ λαρυγγωτο τσιμπουκι;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
στην αθήνα απο εμφανισιμεςΠαιδια ξερετε αν παιζει πουθενα με 20$?
στην γιαννιτσων απο οτι να 'ναι
nikos_nakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις κάνεις που είναι η θεία Μόνικα και αν θα ξαναέρθει Θεσσαλονίκη; ;
Μου έχει λείψει η φιλόξενη σούφρα της..
Μου έχει λείψει η φιλόξενη σούφρα της..