Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Tο κατάλαβα ρε τυπε αλλά και πάλι ειχε πλακαΓια πλακα το ειπε ρε τυπε το νομπελιστρια
Tο κατάλαβα ρε τυπε αλλά και πάλι ειχε πλακαΓια πλακα το ειπε ρε τυπε το νομπελιστρια
Καιρος ηταν με τον μπογο την Αθηνα παραφωνια της περιοχης
Περιγραφή για το Μιλφ στο ερημίτη 3; Ελληνίδα;η πρωτη μιλφαρα ηταν στο φριξου 15 αυτο ειναι και το εφης.
Η δευτερη που αναφερω ηταν π. ερημιτη 3 κολλητα με το λας βεγκας δηλαδη.
την μιρελα την περιμενε η τσατσα στο π. ερημιτη 2.
Για τις ερωτησεις που μου κανατε
Εισαι πολλη πισω τυπε ο κωλος ειναι το μουνι του μελλοντος
Ενταξει σε καποιους αρεσει αυτο αν δεν εχει θεμα η κοπελα σιγαΕμ, μόνο που ο τύπος δεν ζήτησε να της γλείψει τον κώλο αλλά να του γλύψουν την κωλοτρυπίδα του. Για μουνί... απλά δεν....
Ναι οκ "γούστα" είναι αυτά, το "μουνί του μέλλοντος" έθιξα. Προσωπικά όμως θα σιχαινόμουν κοπέλα που ξέρω πως θα το έκανε αυτό. Πέρα από πιθανή πουτσίλα από άλλους να έχεις και σκατίλα... μπλιάχ...Ενταξει σε καποιους αρεσει αυτο αν δεν εχει θεμα η κοπελα σιγα
Ρε μη λετε οτι να ναι σε αυτο το θεμα στο κεφαλι σας ειναι ολα αν η κοπελα ειναι καθαρη θα παει για να πλυθει αμεσως μετα την πραξη θα ερθει σε εσενα και θα μοσχομυριζειΝαι οκ "γούστα" είναι αυτά, το "μουνί του μέλλοντος" έθιξα. Προσωπικά όμως θα σιχαινόμουν κοπέλα που ξέρω πως θα το έκανε αυτό. Πέρα από πιθανή πουτσίλα από άλλους να έχεις και σκατίλα... μπλιάχ...
Και οταν βαζουν το τετοιο τους σε γυναικειο λοκο και εκει σκατιλα εχει αλλα το κανουν..αρα δεν ειναι θεμα υγειηνης ειναι πραξης ο καθενας εχει τις σεξουαλικες ανωμαλιες τουΝαι οκ "γούστα" είναι αυτά, το "μουνί του μέλλοντος" έθιξα. Προσωπικά όμως θα σιχαινόμουν κοπέλα που ξέρω πως θα το έκανε αυτό. Πέρα από πιθανή πουτσίλα από άλλους να έχεις και σκατίλα... μπλιάχ...
Ρε μη λετε οτι να ναι σε αυτο το θεμα στο κεφαλι σας ειναι ολα αν η κοπελα ειναι καθαρη θα παει για να πλυθει αμεσως μετα την πραξη θα ερθει σε εσενα και θα μοσχομυριζει
δε μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιοΌχι πάντα και όλες! Ουκ ολίγες φορές έχω μυρίσει πουτσίλα από άλλους σε στήθος κοπελιάς. Αν γλύφει σκατά δεν είναι διόλου απίθανο να μυρίσεις και σκατίλα. Είναι ευχολόγιο το να πλένεται γενικά πάντα μετά από το σεξ η κοπέλα παρά γενικός κανόνας από την εμπειρία μου. Αν εσύ ποτέ δεν μύρισες πουτσίλα αλλουνού μάλλον έχεις τύχη βουνό!
Ναι ρε φιλε την πιατσοβια την βουλγαρα την ΕλενηΠηρανε κοπελα απο τις πιατσες στις βιλλες...Γελαει ο κοσμος..
Έχεις τύχη βουνό τότε...δε μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο
Πηρανε κοπελα απο τις πιατσες στις βιλλες...Γελαει ο κοσμος..
Πέτρου ερημίτη 3 τη milfάρα μια περιγραφή? Όνομα?η πρωτη μιλφαρα ηταν στο φριξου 15 αυτο ειναι και το εφης.
Η δευτερη που αναφερω ηταν π. ερημιτη 3 κολλητα με το λας βεγκας δηλαδη.
την μιρελα την περιμενε η τσατσα στο π. ερημιτη 2.
Για τις ερωτησεις που μου κανατε