ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.238
- Πόντοι
- 37.562
Ε ναι..Το ψωλαραδες ξεχασες αγαπητε.
Πακετο παει αυτο με το γυμνασμενο κορμι..

Ε ναι..Το ψωλαραδες ξεχασες αγαπητε.
Οχι ρε φιλε.Τοσο κοπο και εξοδα εκανες να διατυρισεις αυτο το κορμι.Ναι..με κλειδωσαν σε τσιπουραδικο..
Με ξεχασανε μεσα..
Οχι τιποτα θα χαλασω τις φετες στην κοιλια μου..
Χαλάρωσε φίλε 30+ είμαι και μία χαρά σαν κι εσένα και τώρα βλέπω γυναίκες τώρα που είναι κλειστά τα μπουρδέλα στο ίντερνετ (Instagram κλπ) και έξω ακόμα.. Αλλά να ζητάς τέτοιες εποχές να ανοίξουν τα στριπτιτζαδικα και τα μπουρδέλα είναι τουλάχιστον αστείο αυτό εννοούσα πριν αλλά δεν το έπιασες..Για αυτό όσοι είμαστε singles κάνουμε υπομονή και τον παίζουμε μόνοι μας δεν ζητάμε τα ανοίξουν τέτοια μαγαζιάΓια εμενα παει αυτο?Φυσικα και θα σκεφτομαι κωλους ακομα και πολεμος να γινει..σαν τι θες να σκεφτομαι? πουτσες?Δεν ειμαι πουστρακι φιλος σορρυ.Οσο για το αν καίγεται ο κοσμος,προσωπικα ειμαι πολυ χαλαρος με την ολη φαση και σε οικονομικο αλλα και στο θεμα της υγειας.Δεν νομιζω οτι αμα κολλησω μια απλη γριπουλα θα ψοφησω.Ειμαι νεοτατος,αθλητικος, υγιης,δεν αντιμετωπιζω προβληματα υγειας και στο περιβαλλον μου ολοι ειναι εξισου καλα.Εσυ τωρα αμα εισαι κανας μπαρμπας 50 ετων καπνιζεις,πινεις και τρως ολη μερα πιτογυρα και σουβλακια κατσε σπιτι και παιξε μαλακια.
Το οτι οσοι γραφουν στο ΜΠΟΥ,ειναι ψηλοι,ομορφοι,φετες,γυμναζονται κλπ..με ξεπερναει..
![]()
![]()
![]()
ΑΘανατος μπορει να μην εισαι υπερβολικος και αρρωστοφοβικος εισαι ομωςΠαιδια ειμαι κι εγω φετες και αθληταρας..επισης την εχω 25 π. αλλα αθανατος σαν τον ραπτορα και κατι αλλους εδω μεσα δεν ειμαι.![]()
Ναι ρε φιλε..τωρα με τον κορονοιο εγω και κατι δις σε ολο τον πλανητη..ευτυχως υπαρχετε κι εσεις που δεν σας πιανει τιποτα. :SΑΘανατος μπορει να μην εισαι υπερβολικος και αρρωστοφοβικος εισαι ομως
Παιδια ειμαι κι εγω φετες και αθληταρας..επισης την εχω 25 π. αλλα αθανατος σαν τον ραπτορα και κατι αλλους εδω μεσα δεν ειμαι.![]()
Ποιο κορονοιο ρε τυπε εσενα η πουτανα ετσι και σε ακουμπησει τον πουτσο χωρις καποτα με το μουνι της θα νομιζεις οτι σε κολησε hiv ηπατιτιδα συφιλη και κονδυλωματα ολα σε εναΝαι ρε φιλε..τωρα με τον κορονοιο εγω και κατι δις σε ολο τον πλανητη..ευτυχως υπαρχετε κι εσεις που δεν σας πιανει τιποτα. :S
Ναι ρε φιλε..τωρα με τον κορονοιο εγω και κατι δις σε ολο τον πλανητη..ευτυχως υπαρχετε κι εσεις που δεν σας πιανει τιποτα. :S
Ειπα εγω να μην γαμαει? απλα αυτοι που δεν εχουν γκομενα συνεχεια η δεν βρισκουν.. την βγαζουν με τις ιεροδουλες,δεν εχει να κανει με την εμφανιση. Ξερω ατομα που δεν ειναι εμφανισιμοι αλλα εχουν λεγιν και ριχνουν γκομενες συνεχεια..νταξει οχι μουναρες,αλλα βλεπονται. Το θεμα ειναι να γαμας, εγω δεν μπορω να καταλαβω μονο αυτους που πανε με μιλφ..ειδικα οι νεοι,γιατι ευκολα ολοι θα βρουν εξω μια η περισσοτερες για να γαμαν.Συγνωμη, αλλα ενας εμφανισιμος και ενας που εχει ενα καλο και προσεγμενο κορμι δεν εχει ψυχη να γαμαει στα μπουρδελα?Αυτο το χαζο στερεοτυπο οτι στις τανες πανε μονο χοντροι και ασχημοι ειναι τερμα ακυρο.Και δεν λεω οτι ειμαι ομορφος ουτε οτι εχω το κορμι του schwarzenegger.Δυστυχως με τα γιδια τις ελληνιδες με το υψακι και το τουπε χιλλιων καρδιναλιων δεν εχεις και πολλες επιλογες.Η θα εισαι σε σχεση και θα γαμας καθε μερα το ιδιο μουνι και θα σου ζαλιζει τα αρχιδια η θα εισαι κανας ψευτολεφτας και θα γαμας τις gold digger του casper και των αλλων παρκμιακων μαγαζιων στα λαδαδικα που και εκει παλι τα σκας στην ουσια.Μακαρι να ειχαμε γεννηθει αγγλοι,αμερικανοι η αυστραλοι να γαμουσαμε καθε μερα διαφορετικο μουνι και να οργιαζαμε..αλλα οταν εισαι κατοικος τσιφτετεληνισταν δεν εχεις και πολλες επιλογες.Οχι οτι στα μπουρδελα εχουμε τρελες επιλογες..τα τελευταια χρονια η κατασταση ειναι τραγικη στο θεμα των κοριτσιων αλλα και στις υπηρεσιες.
Αλλο αυτο με τους λαθρο..ειπαμε οπου τους δεχονται,εγω δεν ξανα παω.Αν δεν ανηκεις στις ευπαθεις ομαδες dont worry δεν ψοφας.Πιο πιθανο ειναι να κολλησεις κανα aids τωρα με τους λαθρο που μπαινουν στα σπιτακια παρα να πεθανεις απο αυτον τον σκατο ιο..
μετά τις 25 Απριλίου...Μόλις τελειώσει το βλαμμένομε τα σπίτια και με τον αποικισμό των λαθροπιθηκων, θα δεις και πάλι τα φωτάκια τα κόκκινα...δε μπορω χωρις μπουρδελα,ποτε θα ανοιξουν?? ξενερωσα ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥς.......
6 χρόνια φίλε όχι 6 μήνες6 μηνες κλειστα θα ειναι το λιγοτερο, στο καλο σεναριο που δε θα καταρρευσει το συμπαν.
6 μηνες κλειστα θα ειναι το λιγοτερο, στο καλο σεναριο που δε θα καταρρευσει το συμπαν.
θα μας αναγκασουνε να βρουμε γκομενα οι κουφαλες ρε τυποι![]()